روش صحیح شست و شوی دست ها مستر لمون: باآنكه شست و شوی دست ها به نظر ساده می رسد اما یك مطالعه اخیر نشان داده در ۹۷ درصدِ مواقع افراد این عمل ساده را اشتباه انجام می دهند كه می تواند سبب آلودگی مواد غذایی و سطوح و در نتیجه مبتلا شدن به بیماری های غذایی شود. به گزارش مستر لمون به نقل از ایسنا، مطالعات وزارت كشاورزی ایالات متحده نشان داده است اغلب افراد كمتر از ۲۰ ثانیه برای شستن دست های خود زمان صرف می كنند در حالیكه زمان سفارش شده توسط مركز كنترل و پیشگیری امراض آمریكا برای این كار ۲۰ ثانیه بوده و صرف زمان كمتر برای آن به مفهوم از بین نرفتن كامل میكروب هاست. این مطالعه همینطور نشان داد افراد بعد از شست و شوی دست ها، آنها را با یك حوله تمیز خشك نمی كنند. تحقیقات در این زمینه نشان داده است شست و شوی نادرست دست ها سبب بروز آلودگی ها می گردد. در این مطالعه ۳۸۳ نفر از افرادی كه در آشپزخانه ها و غذاخوری ها مشغول به كار بودند شركت كردند و بررسی ها نشان داد حدودا نیمی از اوقات این شركت كنندگان به هنگام تهیه برگرها باكتری ها را به ظروف ادویه و ۱۱ درصد از اوقات باكتری ها را به دسته یخچال ها و فریزرها منتقل می كنند. معاون وزارت كشاورزی ایالات متحده با اشاره به اینكه باكتری ها قابل مشاهده نبوده و به راحتی منتقل می شوند، اظهار داشت: می توان به سادگی با شستن درست دست ها از خود و خانواده تان در برابر باكتری ها محافظت كنید و از انتقال آلودگی ها به مواد غذایی و نقاط مهم آشپزخانه تان جلوگیری كنید. یك مطالعه صورت گرفته توسط دانشگاه میشیگان در سال ۲۰۱۳ نشان داده است تنها پنج درصد از افراد شست و شوی دست ها را به صورت صحیح انجام می دهند. پس راه شست و شوی صحیح دست ها چیست؟ نكات زیر توسط مركز كنترل و پیشگیری امراض آمریكا (CDC) عرضه شده است: دست ها را با آب جاری و تمیز خیس كنید. بعد از خیس شدن كامل دست ها، شیر آب را بسته و صابون را به دست ها بزنید. دست ها را به صورت كامل با كف صابون شست و شو دهید. اطمینان حاصل كنید كه پشت دست ها، بین انگشتان و زیر ناخن ها به صورت كامل به كف آغشته و تمیز می گردد. حداقل عمل شست و شو با كف را برای ۲۰ ثانیه انجام دهید. می توانید در حین انجام این عمل یك بار حروف الفبا را از ابتدا تا آخر بخوانید. دست ها را به خوبی با آب جاری و تمیز آب كشی كنید. دست ها را حتما با یك حوله تمیز یا دستگاه خشك كن، خشك كنید. یك مطالعه نشان داده است حدود ۴۹ درصد از حوله ها محل رشد باكتری هایی نظیر اشریشیاكلی و استافیلوكوكوس اورئوس هستند. بر طبق این مطالعه، این باكتری ها بیشتر در حوله های مرطوب یافت شده و همینطور حوله هایی كه برای بیش از یك منظور استفاده می شوند مانند دستمال هایی كه برای خشك كردن دست ها و خشك كردن ظرف ها و سطوح به كار می روند، محل مناسبی برای رشد این باكتری ها هستند. به گزارش سی ان ان، طبق برآوردهای مركز كنترل و پیشگیری امراض آمریكا (CDC) شست و شوی دست ها یكی از ساده ترین راه ها برای جلوگیری از بیماری های غذایی است كه سالانه تنها در آمریكا ۴۸ میلیون نفر را مبتلا كرده و سبب بستری شدن حدودا ۱۲۸ هزار نفر در بیمارستان ها و مرگ ۳۰۰۰ نفر می گردد. 1397/04/10 23:19:23 5.0 / 5 4368 تگهای خبر: غذا این مطلب را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کم خوابی به مغز کودکان لطمه می رساند تور مشهد در آژانس ندابال مصرف زیاد پروتئین در طول رژیم لاغری به تغذیه سالم تر کمک می نماید آزمایشگاه کالیبراسیون پرایمری سنجش گستر کاوه نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۲ دوستان مسترلمون آرایشی سلین آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو صندل و کفش های اورجینال خارجی طراحی سایت فیش حج گینر مادطب، طبیعت درمانگر، طب سنتی پربیننده ترین ها تمامی کشورها با مشکل خلاء اطلاعاتی و اطلاعات اشتباه در دوران کرونا روبه رو بودند بیمارستان های ناایمنی که اخطار دارند مزیت های یادگیری زبان انگلیسی ۷۰ درصد ارز ترجیحی سهم ۲۰ برند تجهیزات پزشکی پربحث ترین ها واکسیناسیون قطره چکانی در ایام اوج گیری کرونا نقشه کرونائی کشور قرمزتر شد اعلام تمهیدات هلال احمر برای اربعین کم خوابی به مغز کودکان لطمه می رساند جدیدترین ها واکسیناسیون قطره چکانی در ایام اوج گیری کرونا نقشه کرونائی کشور قرمزتر شد اعلام تمهیدات هلال احمر برای اربعین کم خوابی به مغز کودکان لطمه می رساند رسانه پیشرو در اخبار فوری ارز دیجیتال تخلف مشهود سازمان روانشناسی و مشاوره در اعطای مجوز کسب وکار پوشش بیمه مبتلایان نورو فیبروماتوز در دستور کار سازمان بیمه سلامت ایران مگس ها و سوسک ها نقشی در گسترش کووید 19 ندارند با پرمانی محصولات و فروشگاه خود را به صورت رایگان تبلیغ کنید یارانه دارو به هیچ عنوان حذف نمی گردد تگها بیماری پزشك رپورتاژ درمان برنامه خدمات آموزش تولید