توصیه محققان؛ افزایش طول عمر با چغندر به گزارش مستر لمون افزودن چغندر به رژیم غذایی می تواند تاثیر زیادی بر سلامت ذهن و جسم داشته و به افزایش طول عمر كمك خواهد كرد. چغندر منبع عالی فیبر، ویتامین C، منیزیم و فولات است و اگر به طور منظم مصرف شود می تواند سالها به طول عمر فرد بیفزاید. چغندر با داشتن خواص زیر موجب افزایش طول عمر می شود. تشدید كاهش وزن چغندر در سم زدایی و كاهش وزن به شما كمك می كند چراكه فاقد چربی بوده و منبع غنی فیبرهای رژیمی است. این دو ویژگی با حفظ عملكرد مناسب روده ها و كاهش كلسترول با تجمع چربی مقابله می كنند. همچنین چغندر سرشار از منیزیم است، ماده معدنی ای كه از عملكرد مطلوب عضلات و اعصاب حمایت كرده و می تواند در كاهش وزن مناسب باشد. تقویت قدرت مطالعات نشان می دهد افرادی كه قبل از ورزش آب چغندر می نوشند تا ۱۶ درصد مدت زمان ورزش شان طولانی تر خواهد بود. محققان معتقدند نیترات موجود در چغندر كه تبدیل به اكسیدنیتریك می شود می تواند قدرت ورزشی را افزایش دهد. بهبود هضم چغندر با تحریك اعصاب روده ها و افزاش توانایی بدن در هضم غذا، موجب بهبود گوارش می شود. یك فنجان چغندر حاوی ۳.۴ گرم فیبر است كه آن را تبدیل به منبع خوب فیبر می كند. كاهش فشارخون آب چغندر به شكل موثری موجب كاهش فشارخون در مردان می شود. در یك مطالعه مشخص شد كسانیكه نیم لیتر آب چغندر كه شامل سه چهارم اب چغندر و یك چهارم آب سیب بود مصرف كرده بودند، شش ساعت بعد دارای فشار سیستولیك پایین تری بودند. مطالعات بیشتر نشان داد میزان كاهش فشارخون در مردان چشمگیرتر بود. محققان معتقدند میزان بالای نیترات موجود در چغندر موجب این تاثیرات مفید برای قلب می شود. بدن نیترات را به اكسید نیتریك تبدیل می كند. سپس اكسیدنیتریك موجب شل شدن عروق خونی شده و جریان اكسیژن و خون را افزایش می دهد و در نتیجه فشارخون كاهش می یابد. پیشگیری از سرطان مواد مغذی ای نظیر بتالین در چغندر عامل پیشگیرانه از سرطان هستند. مطالعات حیوانی نشان داده اند چغندر مانع تشكیل مواد سرطان زا شده و تولید سلول های ایمنی و آنزیم های بدن كمك كننده به پیشرفت سرطان را افزایش می دهد. تقویت سلامت مغز چغندر به عنوان غذای مغز تلقی می شود كه تاثیرات زوال عقل و آلزایمر را كُند می كند. نوشیدن اب چغندر موجب افزایش جریان خون به مغز افراد مسن می شود كه در نتیجه با روند پیشرفت زوال عقل مقابله می كند. رژیم غذایی سرشار از نیترات موجب افزایش جریان خون به ماده سفید لُب های پیشانی مغز می شود. این ناحیه از مغز با فساد تدریجی ناشی از زوال عقل و سایر اختلالات شناختی مرتبط است. فولیك اسید موجود در چغندر با پیشگیری از آسیب به هیپوكامپ كه مرتبط با حافظه و یادگیری است، از مغز در مقابل آلزایمر محافظت می كند. 1396/05/05 14:15:26 5.0 / 5 5025 تگهای خبر: رژیم غذایی , سبزیجات , كاهش وزن , گوارش مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط غذاهای دریایی خطر قرارگیری در معرض مواد شیمیایی را می افزایند معرفی بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز مصرف بیش از اندازه نیاسین برای قلب مضر است ورزش نمی تواند خطر قلبی ناشی از مصرف نوشابه را تعدیل کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۵ دوستان مسترلمون آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها مایع و چسب آب بندی نانو چیست؟ برگزاری کنفرانس پایان سال دارو تغییرات اقلیمی ممکن است موجب افزایش مرگ های سکته ای شود بیمه شدگان امکان دسترسی به سوابق درمانی را دارند پربحث ترین ها تغییر زمان شبانه روز از 24 به 26 ساعت در این شهر ورزش ممکن است پیری را معکوس کند دارویار 120 همت بودجه نیاز دارد انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل جدیدترین ها تغییر زمان شبانه روز از 24 به 26 ساعت در این شهر ورزش ممکن است پیری را معکوس کند دارویار 120 همت بودجه نیاز دارد انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل غربالگری بیماری SMA در کشور غذاهای دریایی خطر قرارگیری در معرض مواد شیمیایی را می افزایند ایجاد لابراتوار پزشکی در مناطق صعب العبور 70 درصد تشخیص پزشکان وابسته به لابراتوار است چرا گرفتار وسواس می شویم معرفی بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید