توصیه محققان؛ معرفی چهار ماده خوراكی موثر در كاهش كلسترول بالا مستر لمون: وقتی صحبت از یک رژیم غذایی برای کمک به کاهش سطح کلسترول می شود، چربی های اشباع نشده راه حل اساسی هستند. به گزارش مستر لمون به نقل از مهر به نقل از دیلی اکسپرس، برخلاف چربی های اشباع که کلسترول بد LDL را می افزایند، چربی اشباع نشده تأثیر مثبتی بر کلسترول LDL دارد که به کاهش خطر حمله قلبی کمک می نماید. تعدادی از مهم ترین مواد خوراکی حاوی چربی های اشباع نشده که به کاهش کلسترول کمک می کنند عبارتند از: آووکادو نتایج یک مطالعه نشان میدهد یک وعده آووکادو حاوی ۳.۴ گرم فیبر غذایی، ۰.۷۳ میلی گرم پانتوتنیک و ویتامین K است. آووکادو دارای چگالی انرژی کم ۱.۶ کیلو کالری در گرم یا ۸۰ کیلو کالری در هر وعده است. یک وعده آووکادو حاوی ۵ گرم اسید چرب مونواشباع نشده و ۱ گرم اسید چرب پلی اشباع نشده است که اسید چرب غالب آن اسید اولئیک با ۴.۵۳ گرم در وعده است. آووکادو همین طور حاوی مواد مغذی گیاهی فعال زیادی است که ممکنست فواید سلامتی زیادی داشته باشد. مطالعه نشان داد که آووکادو ممکنست دارای خیلی از مزایای سلامتی همچون کاهش سطح کلسترول باشد. روغن زیتون تصفیه نشده از آنجا که روغن زیتون حاوی مقدار بالا اسید اولئیک است، پژوهشگران تأثیر مکمل روغن زیتون (۵۰ گرم در روز) به رژیم غذایی ۱۰ نفر از مردان سالم را در ضمن یک دوره دو هفته ای بر میزان LDL و LDL بر سطح اکسیداسیون آزمایش کردند. محققان مشاهده نمودند حتی بعد از یک هفته رژیم غذایی روغن زیتون، حساسیت LDL به اکسیداسیون در وضعیت آزمایشگاهی بطور قابل توجهی کم شد. محققان به این نتیجه رسیدند که افزودن مکمل روغن زیتون به رژیم غذایی موجب تغییر ترکیب لیپیدهای LDL و غنی سازی لیپوپروتئین با اسید اولئیک و سیتوسترول می شود. تخمه کدو تنبل مطالعه ای با هدف بررسی اثر تخمه کدو تنبل بر تصلب شرایین ناشی از رژیم آتروژنیک انجام شد. در این مطالعه، موش های صحرایی به دو گروه اصلی تقسیم شدند: موش های کنترل عادی و موش های کنترل آتروژنیک، هر گروه از سه زیرگروه تشکیل شد که به یکی از آنها ۲ درصد آرژنین در آب شرب و به دیگری دانه کدو تنبل داده شد. این روند به مدت ۳۷ روز ادامه یافت و مشخص شد که موش های آتروژنیک گروه تخمه کدو تنبل کاهش مدلول داری در غلظت سرمی کلسترول کل و LDL نشان دادند. ماهی روغنی ماهی های روغنی، همچون ماهی قزل آلا و خرچنگ، سرشار از اسیدهای چرب ضروری امگا ۳ هستند که برای کمک به کاهش سطح کلسترول ضروری می باشد. به گفته پژوهشگران، این نوع ماهی ها ممکنست به کاهش فشار خون، کاهش تمایل به لخته شدن خون، تنظیم ریتم ضربان قلب و کاهش سطح تری گلیسیرید کمک کنند. با این حال خوردن بیش از دو وعده ماهی در هفته می تواند مضر باشد. منبع: مستر لمون 1400/04/10 13:41:27 5.0 / 5 1597 تگهای مطلب: چربی , خوراكی , رژیم غذایی , روغن مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان بالا می برد افسانه شکم کورتیزولی کبد چرب قابل درمان است اگر فرمول طلایی افزایش طول عمر بازماندگان سرطان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴ دوستان مسترلمون آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها رفع کسری ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی تأمین اجتماعی، به منابع پایدار و همراهی دولت نیاز دارد Cypriot Driver Licence Fake Template نظارت بر ایمنی غذا باید از مزرعه تا سفره ادامه یابد فعالیت شهید رئیسی تجلی حکمرانی مردمی و ساده زیستی در نظام اسلامی بود پربحث ترین ها حذف سرخک و سرخجه در ایران فراموشی سریع در خردسالان پای سرب در بین است خصوصی سازی شرکت مادر تخصصی پالایش و پژوهش خون لغو شد قطره آهن در نوزادان موجب پوسیدگی دندان ها نمی شود جدیدترین ها حذف سرخک و سرخجه در ایران فراموشی سریع در خردسالان پای سرب در بین است خصوصی سازی شرکت مادر تخصصی پالایش و پژوهش خون لغو شد قطره آهن در نوزادان موجب پوسیدگی دندان ها نمی شود روایت انسانی حملات اخیر باید در حافظه جهانی ثبت گردد افزایش موارد سرطان آپاندیس در نسل جدید پاشنه آشیل نظام سلامت کشور در شرایط جنگی سولاریوم زیبایی فریبنده با بهایی سنگین انجام دوهزارمین پیوند کبد در بیمارستان امام(ره) تهران پرستاران در جنگ ۱۲ روزه برگ زرینی بر دفتر خاطرات سلامت کشور افزودند تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید