متخصص تغذیه: تاثیر ژله و پاستیل بر استقامت استخوانها به گزارش مستر لمون یك متخصص تغذیه اظهار داشت: خوردن ژله و پاستیل هیچ تاثیری بر استقامت استخوانها ندارد. دكتر حسن فرهاد غیبی در گفتوگو با ایسنا، با بیان این مطلب اظهار نمود: در تهیهی انواع ژلههای خوراكی از ژلاتین یا پكتین استفاده میشود كه این اطلاعات باید بر روی بسته ی ژله درج شده باشد. برخی ژلهها هم بر پایهی پكتین هستند كه این ماده به صورت فیبر محلول پلی ساكاریدی در دیوارهی سلولی برخی میوها مانند سیب، به، هویج، مركبات و میوههای نرم وجود دارند. پكتین میزان جذب پایینی داشته و در انتهای روده هضم میشود. ژلاتین و پكتین تنها به افزایش حركات روده و پیشگیری از یبوست كمك میكنند و ژلاتین در این خصوص تاثیر بیشتری دارد. وی اضافه كرد: ژلاتین مادهای بیرنگ، شفاف، بی مزه و بدون بو است كه از استخوانهای اسفنجی و پوست حیواناتی مانند گاو، گوسفند و در بعضی موارد شتر تهیه میشود كه 80 درصد از آن را پروتئین و اسید آمینهها تشكیل میدهند. تمامی ژلههایی كه به صورت مزهدار و رنگدار در بازار موجود هستند، به روش صنعتی و با استفاده از اسانس ها و رنگهای خوراكی تغییر داده شدهاند و همین مواد افزودنی ممكن است سبب بروز برخی مشكلات در مصرف كنندگان شود و این در حالی ست كه خود ژلاتین هیچ ضرری برای مصرف كننده ندارد. ایشان در ادامه با اشاره به تركیبات تشكیل دهندهی پاستیل اظهار داشت: ژلاتین یا پكتین، شكر، رنگهای خوراكی و شربت گلوكز از تركیبات سازندهی پاستیل هستند. پاستیل و ژله در افراد مبتلا به فشار خون بالا، بیماریهای قلبی، عروقی و دیابت با دقت بیشتری مصرف شوند. این متخصص تغذیه با بیان این كه در شیرین كردن این محصولات از قندهای مصنوعی استفاده میشود، عنوان كرد: در بعضی موارد میزان شیرینی پاستیلها حدود 200 الی 600 برابر قند معمولی است و ذائقهی فرد را تغییر داده و سبب میشود تا افراد شیرینیهای معمولی را نپسندند و به سمت خوردنیهای بسیار شیرین بروند. وی با تاكید بر این كه از پاستیلهای فلهای، خارجی و بستهبندی نشده استفاده نكنید، اظهار نمود: میزان رنگهای مجاز خوراكی مورد استفاده در كشور ما حدود شش رنگ و در سایر كشورها بیشتر است، از این رو در تهیهی پاستیلهای خارجی ممكن است از رنگهایی استفاده گردد كه در كشور ما مورد تایید نیست. همینطور در تهیهی برخی پاستیلها از ژلاتین حیوانات حرام گوشت یا حیواناتی كه ذبح حلال ندارند، استفاده میشود كه خوردن آن مورد تایید نیست. وی تصریح كرد: با عنایت به نرم بودن بافت پاستیل، بهتر است از دادن آن به خردسالان خودداری شود؛ چون كه در خیلی از موارد خفگی خردسالان با آن گزارش شده است. همینطور مصرف كنندگان از پاستیلهای ایرانی بستهبندی شده بهره برده و به علامت سیب یا نشان استاندارد سازمان غذا و دارو بر روی بسته توجه نمایند. 1396/10/25 17:10:37 5.0 / 5 4276 تگهای خبر: خوراكی , میوه , كلسیم , سازمان غذا و دارو این مطلب را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نگاهی بر محصولات ستاره میزبان پارسیان ۲۵۰هزار دوز واكسن كرونا اهدایی چین ظرف امشب و فردا به تهران می رسد 14 شركت ایرانی متقاضی تولید واكسن كرونا هستند ظرفیتهای ایران و روسیه در تامین دارو و واكسن نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳ دوستان مسترلمون nilzagrosalborz nilzagrosalborz آموزشگاه خیاطی اتو مو حرفه ای امیر مسعودی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس انتشارات گیلنا تتر تور باکو تور فرانسه حرف آخر خرید و فروش خودرو دانلود آهنگ جدید سردخانه و چیلر طراحی سایت عارف ربیعیان فیش حج گینر مسترکارت مشاوره ثبت شرکت نشرصالحیان (چاپ کتاب در 15 روز) های بوک ویزای کانادا کنکور کنکور آسان است پربیننده ترین ها احتمال افزایش بار كرونا در تهران پس از تعطیلات عید درمان اعتیاد بدون همكاری خانواده محكوم به شكست است مصرف دو وعده ماهی در هفته به پیش گیری از بیماری قلبی كمك می نماید پلمب ۱۱۱۴مركز غیر بهداشتی تهیه غذا پربحث ترین ها تأثیر چربی مصرفی توسط مادر در بروز بیماری های عفونی نوزاد جزئیات خرید 60 میلیون دوز واكسن اسپوتنیك واكسیناسیون كرونا در ایران اندك و پرابهام مشخصات فنی درب های ضد سرقت جدیدترین ها تأثیر چربی مصرفی توسط مادر در بروز بیماری های عفونی نوزاد جزئیات خرید 60 میلیون دوز واكسن اسپوتنیك واكسیناسیون كرونا در ایران اندك و پرابهام مشخصات فنی درب های ضد سرقت توزیع فضای آموزشی در كشور متعادل نیست 321 بیمار دیگر قربانی كرونا شدند احتمال دو برابری فشارخون بالا در افراد مبتلا به بیماری شدید لثه حیوانات وحشی عامل 70 درصد بیماریهای نوظهور شروع واكسیناسیون عمومی با واكسن ایرانی از نیمه اردیبهشت برخی مسئولین موجب وقوع موج چهارم كرونا شدند تگها بیماری پزشك رپورتاژ برنامه درمان خدمات آموزش سلامت