متخصص تغذیه: تاثیر ژله و پاستیل بر استقامت استخوانها به گزارش مستر لمون یك متخصص تغذیه اظهار داشت: خوردن ژله و پاستیل هیچ تاثیری بر استقامت استخوانها ندارد. دكتر حسن فرهاد غیبی در گفتوگو با ایسنا، با بیان این مطلب اظهار نمود: در تهیهی انواع ژلههای خوراكی از ژلاتین یا پكتین استفاده میشود كه این اطلاعات باید بر روی بسته ی ژله درج شده باشد. برخی ژلهها هم بر پایهی پكتین هستند كه این ماده به صورت فیبر محلول پلی ساكاریدی در دیوارهی سلولی برخی میوها مانند سیب، به، هویج، مركبات و میوههای نرم وجود دارند. پكتین میزان جذب پایینی داشته و در انتهای روده هضم میشود. ژلاتین و پكتین تنها به افزایش حركات روده و پیشگیری از یبوست كمك میكنند و ژلاتین در این خصوص تاثیر بیشتری دارد. وی اضافه كرد: ژلاتین مادهای بیرنگ، شفاف، بی مزه و بدون بو است كه از استخوانهای اسفنجی و پوست حیواناتی مانند گاو، گوسفند و در بعضی موارد شتر تهیه میشود كه 80 درصد از آن را پروتئین و اسید آمینهها تشكیل میدهند. تمامی ژلههایی كه به صورت مزهدار و رنگدار در بازار موجود هستند، به روش صنعتی و با استفاده از اسانس ها و رنگهای خوراكی تغییر داده شدهاند و همین مواد افزودنی ممكن است سبب بروز برخی مشكلات در مصرف كنندگان شود و این در حالی ست كه خود ژلاتین هیچ ضرری برای مصرف كننده ندارد. ایشان در ادامه با اشاره به تركیبات تشكیل دهندهی پاستیل اظهار داشت: ژلاتین یا پكتین، شكر، رنگهای خوراكی و شربت گلوكز از تركیبات سازندهی پاستیل هستند. پاستیل و ژله در افراد مبتلا به فشار خون بالا، بیماریهای قلبی، عروقی و دیابت با دقت بیشتری مصرف شوند. این متخصص تغذیه با بیان این كه در شیرین كردن این محصولات از قندهای مصنوعی استفاده میشود، عنوان كرد: در بعضی موارد میزان شیرینی پاستیلها حدود 200 الی 600 برابر قند معمولی است و ذائقهی فرد را تغییر داده و سبب میشود تا افراد شیرینیهای معمولی را نپسندند و به سمت خوردنیهای بسیار شیرین بروند. وی با تاكید بر این كه از پاستیلهای فلهای، خارجی و بستهبندی نشده استفاده نكنید، اظهار نمود: میزان رنگهای مجاز خوراكی مورد استفاده در كشور ما حدود شش رنگ و در سایر كشورها بیشتر است، از این رو در تهیهی پاستیلهای خارجی ممكن است از رنگهایی استفاده گردد كه در كشور ما مورد تایید نیست. همینطور در تهیهی برخی پاستیلها از ژلاتین حیوانات حرام گوشت یا حیواناتی كه ذبح حلال ندارند، استفاده میشود كه خوردن آن مورد تایید نیست. وی تصریح كرد: با عنایت به نرم بودن بافت پاستیل، بهتر است از دادن آن به خردسالان خودداری شود؛ چون كه در خیلی از موارد خفگی خردسالان با آن گزارش شده است. همینطور مصرف كنندگان از پاستیلهای ایرانی بستهبندی شده بهره برده و به علامت سیب یا نشان استاندارد سازمان غذا و دارو بر روی بسته توجه نمایند. 1396/10/25 17:10:37 5.0 / 5 5838 تگهای خبر: خوراكی , میوه , كلسیم , سازمان غذا و دارو مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور تاییدیه حلال برای 285 محصول سلامت محور سازمان غذا و دارو با شعار ما می توانیم از مشکلات عبور کرد یک ترکیب سمی که محبوب این روزهای کافه های چینی شده است بازرسی از داروخانه ها با سامانه های هوشمند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۱ دوستان مسترلمون آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها اهمیت فناوری اطلاعات در برنامه مراقبت های بهداشتی و پزشکی خانواده آماده باش اورژانس برای مراسم خاکسپاری شهدای سانحه سقوط بالگرد مادران نوزادان کم وزن بیشتر در معرض خطر زوال عقل هستند شکار تصادفی یک کوسه ۴ متری، عکس پربحث ترین ها چگونه از لنز چشمی نگهداری کنیم؟ ارتباط مصرف گوشت و دیابت کسب درآمد از ITFF کار عجیب شرکت های چینی در پروسه مصاحبه کاری جدیدترین ها چگونه از لنز چشمی نگهداری کنیم؟ ارتباط مصرف گوشت و دیابت کسب درآمد از ITFF کار عجیب شرکت های چینی در پروسه مصاحبه کاری آنالیز و صدمه شناسی ناهنجاری های راه رفتن با هوش مصنوعی برخی داروهای دیابت ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهند دارویار روی کاغذ طرح خوبی بود جرم انگاری های مداخله گران غیر مجاز در حوزه سلامت گسترش یابد اهمیت فناوری اطلاعات در برنامه مراقبت های بهداشتی و پزشکی خانواده اولویت های سلامت در دولت پزشکیان تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید