سفارش های تغذیه ای برای روزه داران در ماه رمضان مستر لمون: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به هم زمانی ماه رمضان و نوروز، بر اهمیت مصرف وعده سحری تاکید و سفارش کرد که این وعده مشابه ناهار باشد و شامل تمامی گروههای غذایی، همچون پروتئین، سبزیجات و لبنیات شود. به گزارش مستر لمون به نقل از ایسنا، دکتر احمد اسماعیل زاده درمورد اصول تغذیه ای در روزهای روزه داری ماه مبارک رمضان اظهار نمود: با عنایت به فاصله کوتاه بین وعده افطار و سحری امسال و دید و بازدیدهای ایام عید، خیلی از افراد احتمالا تا سحر بیدار می مانند. بنابراین، وعده سحری باید به صورت کامل و متعادل تهیه شود و شامل تمامی گروههای غذایی مورد نیاز بدن باشد تا انرژی کافی برای ساعات طولانی روزه داری تأمین شود. وی ادامه داد: وعده سحری از اهمیت ویژه ای برخوردار است، چونکه باید نیاز بدن را برای ۱۲ تا ۱۵ ساعت تأمین کند. اشخاصی که بدون صرف سحری روزه می گیرند، اشتباه می کنند، چونکه این کار می تواند منجر به کمبود انرژی و مواد مغذی شده و در طول روز صدمه هایی به بدن وارد کند. بنابراین، مصرف یک سحری کامل و متعادل برای حفظ سلامت و تأمین انرژی ضروریست. اسماعیل زاده در ادامه خاطرنشان کرد: سفارش می شود که وعده سحری مانند وعده ناهار در ایام عادی باشد. همان گونه که ناهار را بعنوان یک وعده غذایی کامل مصرف می نماییم، سحری هم باید شامل تمامی گروههای غذایی ضروری بوده و به صورت متعادل و مقوی تهیه شود تا انرژی مورد نیاز بدن در طول روز تأمین شود. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار نمود: برخی افراد مطرح می کنند که نمی توانند برای سحری بیدار شوند. سال جاری، با عنایت به فاصله کوتاه بین افطار و سحر و دید و بازدیدهایی که معمولا تا سحر ادامه دارد، خیلی از افراد امکان دارد تا آن زمان بیدار بمانند. در صورتیکه قصد دارید برای سحری بیدار نشوید، سفارش می شود وعده سحری را در انتها شب و قبل از خواب میل کنید. این وعده باید کامل بوده و شامل تمامی گروههای غذایی مورد نیاز بدن باشد تا در طول روز گرفتار کمبود انرژی و مواد مغذی نشوید. وی ادامه داد: با عنایت به محدودیت زمانی دریافت غذا در ماه رمضان، خیلی از افراد مصرف میوه و لبنیات را فراموش می کنند که این امر می تواند نیازهای تغذیه ای بدن را تأمین نکرده و مشکلاتی ایجاد نماید. بنابراین، سفارش می شود بعد از صرف سحری، حتما یک عدد میوه میل کرده و سبزیجات را در کنار وعده های افطار و سحری بگنجانید. همچنین، نوشیدن آب کافی برای حفظ سلامت و پیشگیری از کم آبی بسیار ضروریست. اسماعیل زاده در رابطه با مصرف چای در وعده سحری اظهار داشت: نوشیدن یک لیوان چای مشکلی ایجاد نمی کند، اما مصرف بیش از اندازه آن، بخصوص در این وعده، سفارش نمی گردد. برای جلوگیری از تشنگی در طول روز، بهتر است در سحر از مصرف نمک پرهیز نماییم. به گزارش وبدا، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: وعده سحری باید مشابه وعده ناهار باشد و شامل برنج، نان، سبزیجات، ماست، خورشت و مواد پروتئینی شود. همچنین، مصرف یک وعده میوه در سحر سفارش می شود تا تعادل غذایی حفظ شود. 1403/12/10 11:49:30 5.0 / 5 402 تگهای مطلب: تغذیه , سبزیجات , سلامت , شكلات مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مواد غذایی مناسب برای وعده صبحانه به همراه فیلم بین خواب بی وقفه و خواب منقطع، کدام بهتر است؟ نتایج قابل توجه تلفیقی از سه مکمل در معکوس کردن علایم اوتیسم خطر آلودگی هوا برای جنین چیست؟ نظر بینندگان مسترلمون دراینباره نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۵ دوستان مسترلمون آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها آئین نامه ویزیت و مشاوره از راه دور از جانب وزارت بهداشت ابلاغ گردید بودجه ناکافی، مانع اجرای کامل برنامه شیرمدرسه پیشنهاد طب سنتی برای درمان فوری سرماخوردگی به علاوه فیلم هشدار درباره ی خرید داروی جعلی از بازار آزاد و فضای مجازی پربحث ترین ها خطر آلودگی هوا برای جنین چیست؟ مواد غذایی مناسب برای وعده صبحانه به همراه فیلم حماسه کادر درمان و داروسازی در بحران جنگ تحمیلی۱۲ روزه نوشیدنی های صبحگاهی مفید برای کبد چرب جدیدترین ها مواد غذایی مناسب برای وعده صبحانه به همراه فیلم حماسه کادر درمان و داروسازی در بحران جنگ تحمیلی۱۲ روزه نوشیدنی های صبحگاهی مفید برای کبد چرب خیران به کنترل بیماریهای غیرواگیر در اصفهان کمک کنند بین خواب بی وقفه و خواب منقطع، کدام بهتر است؟ معادله موفق بانکداری نوین و تبلیغات هوشمند آخرین وضعیت کمبود های دارویی در کشور ۱۰ درصد خردسالان ایرانی گرفتار اضطراب هستند کارشناسان هشدار دادند مهم ترین علایم دیابت چیست؟ موارد تقلب در پودر و عصاره های زعفران افزایش پیدا کرده است تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید