سفارش های تغذیه ای برای روزه داران در ماه رمضان

سفارش های تغذیه ای برای روزه داران در ماه رمضان مستر لمون: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به هم زمانی ماه رمضان و نوروز، بر اهمیت مصرف وعده سحری تاکید و سفارش کرد که این وعده مشابه ناهار باشد و شامل تمامی گروههای غذایی، همچون پروتئین، سبزیجات و لبنیات شود.


به گزارش مستر لمون به نقل از ایسنا، دکتر احمد اسماعیل زاده درمورد اصول تغذیه ای در روزهای روزه داری ماه مبارک رمضان اظهار نمود: با عنایت به فاصله کوتاه بین وعده افطار و سحری امسال و دید و بازدیدهای ایام عید، خیلی از افراد احتمالا تا سحر بیدار می مانند. بنابراین، وعده سحری باید به صورت کامل و متعادل تهیه شود و شامل تمامی گروههای غذایی مورد نیاز بدن باشد تا انرژی کافی برای ساعات طولانی روزه داری تأمین شود.
وی ادامه داد: وعده سحری از اهمیت ویژه ای برخوردار است، چونکه باید نیاز بدن را برای ۱۲ تا ۱۵ ساعت تأمین کند. اشخاصی که بدون صرف سحری روزه می گیرند، اشتباه می کنند، چونکه این کار می تواند منجر به کمبود انرژی و مواد مغذی شده و در طول روز صدمه هایی به بدن وارد کند. بنابراین، مصرف یک سحری کامل و متعادل برای حفظ سلامت و تأمین انرژی ضروریست.
اسماعیل زاده در ادامه خاطرنشان کرد: سفارش می شود که وعده سحری مانند وعده ناهار در ایام عادی باشد. همان گونه که ناهار را بعنوان یک وعده غذایی کامل مصرف می نماییم، سحری هم باید شامل تمامی گروههای غذایی ضروری بوده و به صورت متعادل و مقوی تهیه شود تا انرژی مورد نیاز بدن در طول روز تأمین شود.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار نمود: برخی افراد مطرح می کنند که نمی توانند برای سحری بیدار شوند. سال جاری، با عنایت به فاصله کوتاه بین افطار و سحر و دید و بازدیدهایی که معمولا تا سحر ادامه دارد، خیلی از افراد امکان دارد تا آن زمان بیدار بمانند. در صورتیکه قصد دارید برای سحری بیدار نشوید، سفارش می شود وعده سحری را در انتها شب و قبل از خواب میل کنید. این وعده باید کامل بوده و شامل تمامی گروههای غذایی مورد نیاز بدن باشد تا در طول روز گرفتار کمبود انرژی و مواد مغذی نشوید.
وی ادامه داد: با عنایت به محدودیت زمانی دریافت غذا در ماه رمضان، خیلی از افراد مصرف میوه و لبنیات را فراموش می کنند که این امر می تواند نیازهای تغذیه ای بدن را تأمین نکرده و مشکلاتی ایجاد نماید. بنابراین، سفارش می شود بعد از صرف سحری، حتما یک عدد میوه میل کرده و سبزیجات را در کنار وعده های افطار و سحری بگنجانید. همچنین، نوشیدن آب کافی برای حفظ سلامت و پیشگیری از کم آبی بسیار ضروریست.
اسماعیل زاده در رابطه با مصرف چای در وعده سحری اظهار داشت: نوشیدن یک لیوان چای مشکلی ایجاد نمی کند، اما مصرف بیش از اندازه آن، بخصوص در این وعده، سفارش نمی گردد. برای جلوگیری از تشنگی در طول روز، بهتر است در سحر از مصرف نمک پرهیز نماییم.
به گزارش وبدا، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: وعده سحری باید مشابه وعده ناهار باشد و شامل برنج، نان، سبزیجات، ماست، خورشت و مواد پروتئینی شود. همچنین، مصرف یک وعده میوه در سحر سفارش می شود تا تعادل غذایی حفظ شود.


1403/12/10
11:49:30
5.0 / 5
236
تگهای مطلب: تغذیه , سبزیجات , سلامت , شكلات
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است