سفارش های تغذیه ای برای بهبودیافتگان كووید 19 مستر لمون: پزشكان اعتقاد دارند كه در شرایط فعلی و با افزایش موارد مبتلاشدن به بیماری كووید-19، مراقبت های بعد از بهبودی از این بیماری بسیار مهمست و نمی توان اهمیت انتخاب رژیم غذاییِ مناسب بعد از بهبودی از هر عفونتی را نادیده گرفت. به گزارش مستر لمون به نقل از ایسنا، مصرف مکمل هایی چون روی (زینک)، منیزیم و انواع ویتامین ها از زمان شیوع بیماری کووید-۱۹ رو به افزایش است. خیلی از افراد بمنظور تقویت سیستم ایمنی برای مقابله با این بیماری از قرص های حاوی این مواد مغذی مصرف می کنند. همین طور بیماران مبتلا به کووید-۱۹ برای بهبودی سریع تر نیز از مکمل های حاوی این مواد مغذی استفاده می نمایند. بگفته پزشکان با افزایش موارد مبتلاشدن به بیماری کووید-۱۹ مراقب تهای بعد از بهبودی از اهمیت بسزایی برخوردارست و نمیتوان نقش رژیم غذایی بعد از بهبودی از هر عفونتی را نادیده گرفت. در حالی که مصرف قرص های مکمل گزینه ساده تری برای تقویت بدن است اما جایگزینی آنها با گزینه های غذایی ساده و سالم در طولانی مدت سالم تر و در عین حال بدون عوارض احتمالی خواهد بود. در چنین شرایطی پزشکان تاکید دارند که با انتخاب گزینه های ساده غذایی و طبیعی می توان مواد مغذی اساسی را در رژیم غذایی روزانه گنجاند. اما چه مواد غذایی را باید به رژیم غذایی اضافه کرد تا بتوان از عفونت ها در امان ماند؟ پزشکان مصرف خوراکی های سرشار از ویتامین های A، D، E و مواد معدنی همچون روی و منیزیم را بمنظور بهبود سریعتر بیماری و تقویت سیستم ایمنی سفارش می کنند. در حالی که مصرف قرص های مکمل گزینه ساده تری برای تقویت بدن است اما جایگزینی آنها با گزینه های غذایی ساده و سالم در طولانی مدت سالم تر و بدون عوارض احتمالی خواهد بود به گزارش مستر لمون به نقل از timesnownews، همین طور همچون مواد غذایی که حاوی مواد مغذی مفید برای بدن است و سیستم ایمنی را تقویت می کند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - مرکبات، توت فرنگی، فلفل دلمه ای، گل کلم، کلم بروکلی، گوجه فرنگی، سیب زمینی شیرین و مارچوبه همچون خوراکی های حاوی ویتامین C است. - همین طور هویج، کدو تنبل، پرتقال، سیب زمینی شیرین، انبه، گرمک، سبزیجات دارای برگ تیره و برخی انواع ماهی مانند سالمون همچون خوراکی های حاوی ویتامین A به حساب می آیند. - در مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان ها همچون خشکبار و دانه های روغنی از قبیل تخمه آفتابگردان ویتامین E موجود است. - لوبیا، غلات، دانه ها، مغزها، محصولات لبنی، تخم مرغ و شکلات تلخ نیز همچون مواد غذایی حاوی روی (زینک) هستند. - کلم بروکلی، آووکادو، موز، انجیر خشک، کیوی، طالبی و گریپ فروت حاوی میزان قابل توجهی از منیزیم است. منبع: مستر لمون 1399/07/09 09:15:12 5.0 / 5 1845 تگهای مطلب: بیماری , پزشك , تخم مرغ , تغذیه مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری با لبنان در عرصه های سلامت تاکید وزرای بهداشت ایران و عراق بر همکاری در برگزاری اربعین و کنترل بیماریهای واگیر خواب باکیفیت چگونه خطر مبتلاشدن به زوال عقل را کاهش می دهد؟ سه اولویت نخست وزارت بهداشت نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۵ دوستان مسترلمون آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها رفع کسری ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی تأمین اجتماعی، به منابع پایدار و همراهی دولت نیاز دارد Professional Document Crafting by Fake-Sample نظارت بر ایمنی غذا باید از مزرعه تا سفره ادامه یابد روش های آسان یادگیری زبان های خارجی به روش رضا زمانی پربحث ترین ها آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری با لبنان در عرصه های سلامت تاکید وزرای بهداشت ایران و عراق بر همکاری در برگزاری اربعین و کنترل بیماریهای واگیر خواب باکیفیت چگونه خطر مبتلاشدن به زوال عقل را کاهش می دهد؟ سه اولویت نخست وزارت بهداشت جدیدترین ها آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری با لبنان در عرصه های سلامت تاکید وزرای بهداشت ایران و عراق بر همکاری در برگزاری اربعین و کنترل بیماریهای واگیر خواب باکیفیت چگونه خطر مبتلاشدن به زوال عقل را کاهش می دهد؟ سه اولویت نخست وزارت بهداشت چگونه افراد میانسال به زوال عقل مبتلا می شوند؟ تخلف در فروش نخی سیگار جوانی جمعیت نیازمند عزم ملی و همکاری بین دستگاهی است سفر با حیوانات به اقامتگاه طب نماها با جان مردم بازی می کنند توضیحات تکمیلی وزارت بهداشت در رابطه با آمار قربانیان آلودگی هوا در ایران تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید