مدیركل دفتر تغذیه وزارت بهداشت مطرح كرد؛ ناامنی غذایی در ۸ استان كشور، مهم ترین عامل مرگ و میر در ایران به گزارش مستر لمون مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اظهار داشت: مراجعین به مراكز خدمات جامع سلامت، باید خدمات مشاوره را از كارشناسان تغذیه مستقر در مراكز دریافت نمایند. به گزارش مستر لمون به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، در بازدید از مراكز خدمات جامع سلامت، آموزش های كارشناسی به زبان های بومی و محلی را از بهترین تكنیك های ارتقای سواد تغذیه ای در كشور عنوان نمود و اضافه كرد: تكنیك های آموزشی كارشناسان تغذیه با زبان های محلی در استان سیستان و بلوچستان الگویی كشوری است. وی با اشاره به اینكه مصرف شكر و غذاهای پرچرب بعنوان دو الگوی غذایی نامناسب در ایران رواج بیشتری دارد، تصریح كرد: بعضی از الگوهای نامناسب غذایی مردم، مهم ترین عامل خطر ابتلاء به بیماری هایی نظیر دیابت، بیماری های قلبی عروقی، سرطان ها، فشارخون، قندخون و چاقی و اضافه وزن است. وی افزود: تا ۳۰ درصد انرژی مورد نیاز روزانه بدن باید از چربی ها تأمین شود و دریافت بیشتر از این مقدار چربی، منجر به اضافه وزن، چاقی و حركت كردن به سمت بیماری ها و ریسك شاخص های بیماری زا خواهد شد. مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خاطرنشان كرد: بر مبنای برنامه های بهبود تغذیه، هشت استان كشور كه دارای ناامنی غذایی هستند، در اولویت برنامه ریزی عملیاتی بهبود تغذیه قرار دارند. وی تصریح كرد: بعضی از بیماری های غیر واگیر كه در این استان ها رایج است، به علت رژیم غذایی نامناسب شیوع پیدا كرده و بر مبنای سند بهبود تغذیه ایران تمامی مراجعین به مراكز خدمات جامع سلامت، باید خدمات مشاوره را از كارشناسان تغذیه مستقر در مراكز دریافت نمایند. عبداللهی در ادامه اضافه كرد: هم اكنون بیماری های غیر واگیر مهم ترین عامل مرگ و میر در كشور است و الگوی نامناسب غذایی مردم، مهم ترین عامل خطر ابتلاء به بیماری هایی نظیر دیابت، بیماری های قلبی عروقی، سرطان ها، فشارخون، قندخون و چاقی و اضافه وزن است. مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اضافه كرد: امروزه با مصرف تنقلات، فست فودها و تغییر سبك زندگی مردم، مقادیر بیشتری از چربی، نمك و قند وارد بدن انسان می شود. 1398/04/26 16:05:30 5.0 / 5 4871 تگهای مطلب: آموزش , برنامه , بیماری , تغذیه مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مصرف غذاهای سنگین پیش از رانندگی می تواند خطرآفرین باشد اخطار سازمان ملل در رابطه با افزایش مبتلایان به اچ آی وی کاهش ۱۹ درصدی تلفات تصادفات نوروزی افزایش 7 برابری نظارت های بهداشتی در روزهای رمضان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۱ دوستان مسترلمون آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام کارواش برتولینی کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها تأمین اعتبار افزایش مبلغ اضافه کاری مشمولان قانون بهره وری در مراحل نهائی تخصیص قرار دارد تمام گلودردها عفونی نیستند عوامل تأثیرگذار بر قیمت رولیک ها افزایش مصرف خون در تهران مشکلات زمستانی اهدای خون پربحث ترین ها مصرف غذاهای سنگین پیش از رانندگی می تواند خطرآفرین باشد اخطار سازمان ملل در رابطه با افزایش مبتلایان به اچ آی وی کاهش ۱۹ درصدی تلفات تصادفات نوروزی افزایش 7 برابری نظارت های بهداشتی در روزهای رمضان جدیدترین ها مصرف غذاهای سنگین پیش از رانندگی می تواند خطرآفرین باشد اخطار سازمان ملل در رابطه با افزایش مبتلایان به اچ آی وی کاهش ۱۹ درصدی تلفات تصادفات نوروزی افزایش 7 برابری نظارت های بهداشتی در روزهای رمضان پذیرش روزانه ۱۳۰ هزار بیمار در اورژانس بیمارستانی در طرح سلامت نوروزی با این غذاها افطار را شروع نکنید مراقبت های سفر در دوران حاملگی ۶۵ درصد تهرانی ها اضافه وزن دارند راهکارهای طلایی برای رهایی از افسردگی بعد از زایمان پاسخ جعفریان به تغییر معاون پرستاری وزارت بهداشت تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید