مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛ غذاهای پرچرب و سرخ شده نخورید، تغذیه صحیح بعد از ماه رمضان مستر لمون: مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، در مورد تغذیه صحیح پس از ماه مبارك رمضان اظهار داشت: غذاهای حجیم، سنگین، پرچرب و سرخ شده مصرف نكنید. به گزارش مستر لمون به نقل از مهر، زهرا عبدالهی با تاكید بر اجتناب از ریزه خواری، تنقلات و دم به دم خوردن، تصریح كرد: در ماه مبارك رمضان، دستگاه گوارش به علت نخوردن در ساعات طولانی در حال استراحت بوده، ازاین رو باید حداقل تا یك هفته پس از ماه رمضان از خوردن غذاهای حجیم و سنگین، پرچرب و سرخ شده جلوگیری شود و غذاهای كم ادویه، بدون چربی و سرخ شده و كم حجم، بخار پز و آب پز شده مصرف شود تا مشكلات گوارشی كه عموما به صورت سوء تغذیه و سوء هاضمه بروز می كند، اتفاق نیفتد.وی همینطور بر ضرورت استفاده از میان وعده های سالم تصریح كرد و خاطرنشان كرد: سفارش ما این است كه در بین وعده ها از سبزیجات و میوه استفاده و مواد خوراكی كه ارزش غذایی بالایی دارند، مصرف شوند.عبداللهی با اشاره به اینكه ممكن است بعضی از افراد در ماه مبارك رمضان دچار كمبود وزن شده باشند، اضافه كرد: لازم است این افراد پس از این ماه، برنامه غذایی متنوع و متعادل داشته باشند و به میزان لازم و كافی، سبزی، میوه و مایعات مصرف كنند تا وزن از دست رفته آنها جبران شود و دچار سوء تغذیه و مشكلات تغذیه ای نشوند.مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، بر لزوم رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه پس از ماه رمضان و مصرف روزانه میوه و سبزیجات و مایعات كافی تصریح كرد و اظهار داشت: همچنین، مصرف نمك، قند و چربی باید رعایت شود و همانطور كه در ماه رمضان از غذاهای فست فود و نوشابه های گازدار كمتر مصرف می شد، این روند همچنان ادامه یابد، چراكه كاهش یا عدم مصرف فست فود ها در ماه رمضان نشان داده است كه می توان عادت غذایی را تغییر داد و از فست فود ها كمتر بهره برد و یا اساسا مصرف آن را كنار گذاشت. وی با اشاره به اینكه ماه مبارك رمضان، فرصتی برای بازسازی و بازتوانی دستگاه گوارش و كبد بوده است، اضافه كرد: اگر یكباره پس از ماه رمضان به مقدار زیادی غذای حجیم و چرب مصرف شود، اختلال در سیستم گوارش و كبد بوجود آمده و سبب بروز سوء هاضمه، تهوع و سنگینی می شود، ازاین رو مهم می باشد كه پس از این ماه، رژیم غذایی به آرامی به شكل عادی و معقولش بازگردد.عبداللهی با اشاره به اینكه بعضی از افراد ممكن است در ماه رمضان به علت مصرف مواد قندی مثل زولبیا و بامیه چاق شوند، بیان كرد: در ماه مبارك رمضان به صورت معمول، باید ۲۰ درصد كالری دریافتی كاهش پیدا كند تا چربی های متراكم و ذخیره شده از بین بروند و ممكن است در این ماه به علت استفاده از مواد شیرینی و چربی دار زیاد، شاهد چاق شدن و اضافه وزن شویم كه این مسئله ممكن است منجر به بروز بیماری های غیر واگیر مثل فشار خون و دیابت شود.وی در پایان، تصریح كرد: باید پس از ماه مبارك رمضان، با متعادل سازی و محدودیت در مصرف قند و چربی و افزایش تحرك بدنی مثل ۳۰ دقیقه پیاده روی و مصرف بیشتر منابع فیبردار غذایی مثل حبوبات، به كاهش وزن كمك كرد، چراكه چاقی همچون عواملی است كه باعث بروز مشكلات و بیماری های غیر واگیر می گردد. 1397/03/25 14:11:44 5.0 / 5 4990 تگهای مطلب: بیماری , تغذیه , چربی , شكلات مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط هوش مصنوعی و آموزش سلامت، کلید کنترل بیماری های غیرواگیر است گردهمایی علمی چشم پزشکان ایران در تهران واکسن آنفولانزا هم لاکچری شد! سفارش های بهداشتی برای جلوگیری از گرمازدگی در پیاده روی اربعین نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۴ دوستان مسترلمون آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تقویت تیم های مشاوره هلال احمر در جهت توسعه حمایت روانی از شهروندان Cypriot Driver Licence Fake Template سمعک در مواجهه با تنهایی در بین سالمندان مؤثر است ارسال گزارش جنایات جنگی رژیم صهیونی به سازمان بهداشت جهانی پربحث ترین ها تهدید خاموش سرمایه انسانی ضربه مغزی زندگی را متوقف می کند هوش مصنوعی و آموزش سلامت، کلید کنترل بیماری های غیرواگیر است تأثیر موسیقی بر بهبود سلامت روانی و جسمی تحول در توزیع دارو سکوهای اینترنتی زیر نظر وزارت بهداشت فعالیت می نمایند جدیدترین ها تهدید خاموش سرمایه انسانی ضربه مغزی زندگی را متوقف می کند هوش مصنوعی و آموزش سلامت، کلید کنترل بیماری های غیرواگیر است تأثیر موسیقی بر بهبود سلامت روانی و جسمی تحول در توزیع دارو سکوهای اینترنتی زیر نظر وزارت بهداشت فعالیت می نمایند گردهمایی علمی چشم پزشکان ایران در تهران واکسن آنفولانزا هم لاکچری شد! فعالیت ۸۸۹ مرکز تجهیزات لجستیکی در مرزهای شش گانه سفارش های بهداشتی برای جلوگیری از گرمازدگی در پیاده روی اربعین قلب ممکنست سریع تر از سن تقویمی پیر شود بروز چه علائمی پس از تزریق ژل و فیلر خطرناکست تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید