مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛ غذاهای پرچرب و سرخ شده نخورید، تغذیه صحیح بعد از ماه رمضان مستر لمون: مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، در مورد تغذیه صحیح پس از ماه مبارك رمضان اظهار داشت: غذاهای حجیم، سنگین، پرچرب و سرخ شده مصرف نكنید. به گزارش مستر لمون به نقل از مهر، زهرا عبدالهی با تاكید بر اجتناب از ریزه خواری، تنقلات و دم به دم خوردن، تصریح كرد: در ماه مبارك رمضان، دستگاه گوارش به علت نخوردن در ساعات طولانی در حال استراحت بوده، ازاین رو باید حداقل تا یك هفته پس از ماه رمضان از خوردن غذاهای حجیم و سنگین، پرچرب و سرخ شده جلوگیری شود و غذاهای كم ادویه، بدون چربی و سرخ شده و كم حجم، بخار پز و آب پز شده مصرف شود تا مشكلات گوارشی كه عموما به صورت سوء تغذیه و سوء هاضمه بروز می كند، اتفاق نیفتد.وی همینطور بر ضرورت استفاده از میان وعده های سالم تصریح كرد و خاطرنشان كرد: سفارش ما این است كه در بین وعده ها از سبزیجات و میوه استفاده و مواد خوراكی كه ارزش غذایی بالایی دارند، مصرف شوند.عبداللهی با اشاره به اینكه ممكن است بعضی از افراد در ماه مبارك رمضان دچار كمبود وزن شده باشند، اضافه كرد: لازم است این افراد پس از این ماه، برنامه غذایی متنوع و متعادل داشته باشند و به میزان لازم و كافی، سبزی، میوه و مایعات مصرف كنند تا وزن از دست رفته آنها جبران شود و دچار سوء تغذیه و مشكلات تغذیه ای نشوند.مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، بر لزوم رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه پس از ماه رمضان و مصرف روزانه میوه و سبزیجات و مایعات كافی تصریح كرد و اظهار داشت: همچنین، مصرف نمك، قند و چربی باید رعایت شود و همانطور كه در ماه رمضان از غذاهای فست فود و نوشابه های گازدار كمتر مصرف می شد، این روند همچنان ادامه یابد، چراكه كاهش یا عدم مصرف فست فود ها در ماه رمضان نشان داده است كه می توان عادت غذایی را تغییر داد و از فست فود ها كمتر بهره برد و یا اساسا مصرف آن را كنار گذاشت. وی با اشاره به اینكه ماه مبارك رمضان، فرصتی برای بازسازی و بازتوانی دستگاه گوارش و كبد بوده است، اضافه كرد: اگر یكباره پس از ماه رمضان به مقدار زیادی غذای حجیم و چرب مصرف شود، اختلال در سیستم گوارش و كبد بوجود آمده و سبب بروز سوء هاضمه، تهوع و سنگینی می شود، ازاین رو مهم می باشد كه پس از این ماه، رژیم غذایی به آرامی به شكل عادی و معقولش بازگردد.عبداللهی با اشاره به اینكه بعضی از افراد ممكن است در ماه رمضان به علت مصرف مواد قندی مثل زولبیا و بامیه چاق شوند، بیان كرد: در ماه مبارك رمضان به صورت معمول، باید ۲۰ درصد كالری دریافتی كاهش پیدا كند تا چربی های متراكم و ذخیره شده از بین بروند و ممكن است در این ماه به علت استفاده از مواد شیرینی و چربی دار زیاد، شاهد چاق شدن و اضافه وزن شویم كه این مسئله ممكن است منجر به بروز بیماری های غیر واگیر مثل فشار خون و دیابت شود.وی در پایان، تصریح كرد: باید پس از ماه مبارك رمضان، با متعادل سازی و محدودیت در مصرف قند و چربی و افزایش تحرك بدنی مثل ۳۰ دقیقه پیاده روی و مصرف بیشتر منابع فیبردار غذایی مثل حبوبات، به كاهش وزن كمك كرد، چراكه چاقی همچون عواملی است كه باعث بروز مشكلات و بیماری های غیر واگیر می گردد. 1397/03/25 14:11:44 5.0 / 5 5039 تگهای مطلب: بیماری , تغذیه , چربی , شكلات مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط زنگ خطر برگشت به روزهای کرونایی! مواد غذایی مناسب برای وعده صبحانه به همراه فیلم نوشیدنی های صبحگاهی مفید برای کبد چرب خیران به کنترل بیماریهای غیرواگیر در اصفهان کمک کنند نظر بینندگان مسترلمون دراینباره نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۵ دوستان مسترلمون آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها آئین نامه ویزیت و مشاوره از راه دور از جانب وزارت بهداشت ابلاغ گردید بودجه ناکافی، مانع اجرای کامل برنامه شیرمدرسه پیشنهاد طب سنتی برای درمان فوری سرماخوردگی به علاوه فیلم پیشنهاد بودجه اختصاصی برای ریشه کنی تب دنگی پربحث ترین ها خطر آلودگی هوا برای جنین چیست؟ زنگ خطر برگشت به روزهای کرونایی! مواد غذایی مناسب برای وعده صبحانه به همراه فیلم حماسه کادر درمان و داروسازی در بحران جنگ تحمیلی۱۲ روزه جدیدترین ها زنگ خطر برگشت به روزهای کرونایی! مواد غذایی مناسب برای وعده صبحانه به همراه فیلم حماسه کادر درمان و داروسازی در بحران جنگ تحمیلی۱۲ روزه نوشیدنی های صبحگاهی مفید برای کبد چرب خیران به کنترل بیماریهای غیرواگیر در اصفهان کمک کنند بین خواب بی وقفه و خواب منقطع، کدام بهتر است؟ معادله موفق بانکداری نوین و تبلیغات هوشمند آخرین وضعیت کمبود های دارویی در کشور ۱۰ درصد خردسالان ایرانی گرفتار اضطراب هستند کارشناسان هشدار دادند مهم ترین علایم دیابت چیست؟ تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید