رئیس دانشكده پزشكی دانشگاه علوم پزشكی تهران:

امتحانات پایان ترم اساسا حضوری

امتحانات پایان ترم اساسا حضوری به گزارش مستر لمون، رییس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از افزایش یک ماهه طول ترم دانشجویان رشته های پزشکی آگاهی داد و اظهار داشت: امتحانات پایان ترم دانشجویان نیز اساسا بصورت «حضوری» برگزار می گردد.


به گزارش مستر لمون به نقل از خبر آنلاین، علیرضا استقامتی ضمن بیان این مطلب در رابطه با آخرین وضعیت آموزش دانشجویان رشته های پزشکی و برنامه دانشگاه علوم پزشکی تهران تا پایان ترم اظهار داشت: سیاست کلی وزارت بهداشت، دانشگاه و دانشکده اینست که کلاس های نظریه و نظری دانشجویان به شکل مجازی اجرا شود و دانشجویان علوم پایه آموزش های خویش را از راه بستر فضای مجازی دریافت می کنند.
ایسنا در خبری نوشت: وی ادامه داد: دانشجویانی که در قسمت های بالینی حضور دارند و از آنها با عنوان «استیجر» یاد می شود، از شروع اردیبهشت ماه در قسمت ها حضور پیدا کرده اند و آموزش های بالینی آنها به شکل روتین درحال اجراست.
رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به چالش های موجود در حوزه برگزاری آزمون ها اظهار داشت: به علت اتفاقات دی ماه، خیلی از آزمون ها در زمان مقرر برگزار نشد و برخی دانشجویان نیز در امتحانات شرکت نکردند؛ بنابراین بخشی از آزمون ها به بهمن و اسفندماه منتقل شد که آنها نیز به علت شرایط جنگی برگزار نشدند. حال یکی از مهم ترین چالش های ما برگزاری آزمون های پایان ترم و امتحانات معوق است.
استقامتی اضافه کرد: در دوران جنگ در مقاطع کارورزی، دستیاری و فوق تخصصی مشکلی در برگزاری کلاس ها وجود نداشت و آموزش ها برقرار بود، اما در قسمت کارآموزی با وقفه مواجه شدیم که از شروع اردیبهشت آموزش های بالینی آن نیز از سر گرفته شد.
وی در رابطه با وضعیت دانشجویانی که موفق به شرکت در آزمون ها نشده اند، توضیح داد: اگر دانشجویی واقعا نتواند در آزمون شرکت کند، امکان همکاری و برنامه ریزی وجود دارد. ما تلاش می نماییم با تعامل و همکاری خود دانشجویان بهترین برنامه را اجرا نماییم، چونکه برگزاری آزمون ها در فواصل کوتاه و پشت سر هم برای دانشجویان دشوار است.
رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در رابطه با احتمال طولانی شدن ترم تحصیلی نیز اظهار داشت: باتوجه به آزمون های عقب افتاده، زمان بندی برگزاری امتحانات به چالش تبدیل گشته و امکان دارد ترم طول ترم دانشجویان با افزایش یک ماهه تا اواخر تیرماه یا حتی مرداد ادامه پیدا کند.
استقامتی با تکیه بر حضوری بودن آزمون ها در وزارت بهداشت اظهار داشت: در وزارت بهداشت به هیچ عنوان آزمون مجازی مورد قبول نیست و آزمون ها به شکل حضوری برگزار می شود؛ چونکه زیرساخت و سازوکار ضروری جهت برگزاری دقیق آزمون مجازی وجود ندارد.
وی در رابطه با میزان مشارکت دانشجویان در آزمون های پایان ترم گذشته اظهار داشت: تعداد قابل توجهی از دانشجویان در بعضی امتحانات شرکت نکردند؛ به شکلی که در بعضی آزمون ها از میان ۲۰۰ دانشجو تنها حدود ۱۵ نفر حاضر شدند.
1405/02/19
15:28:04
5.0 / 5
61
تگهای مطلب: آزمون , آموزش , پزشك , تحصیل
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظر بینندگان مسترلمون دراینباره
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۱
جدیدترین ها

مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است