هشدار یک مطالعه: غذا های گیاهی فرآوری شده ممکنست سلامت قلب شما را تهدید کنند مستر لمون: یک مطالعه جدید نشان داده است که یک رژیم غذایی گیاهی سرشار از غذا های فرآوری شده، برعکس رژیم های غذایی گیاهی سالم مبتنی بر غذا های کامل و تازه، خطر مبتلاشدن به بیماری قلبی را زیاد می کند. باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد فراهانی - رژیم های غذایی گیاهی مدت هاست که به علت فیبر و مواد مغذی ضروری شان مورد ستایش قرار گرفته اند، اما مطالعه جدید نشان داده است که وقتی این رژیم ها به غذا های فوق فرآوری شده متکی هستند، که اغلب حاوی مواد نگهدارنده، چربی های اضافه و قند هستند، این مزایا خنثی می شوند. این مطالعه بیشتر از ۶۳۸۰۰ بزرگسال میانسال را در فرانسه به مدت بیشتر از نه سال دنبال کرد. نتایج نشان داد اشخاصی که از یک رژیم غذایی گیاهی کامل و غیر فرآوری شده پیروی می کردند، ۴۴ درصد کمتر از دیگران به بیماری عروق کرونر قلب مبتلا می شدند. در مقابل، یک رژیم غذایی گیاهی سرشار از غذا های فوق فرآوری شده، خطر مبتلا شدن به بیماری عروق کرونر قلب را ۴۶ درصد و بطور کلی بیماری های قلبی عروقی را ۳۸ درصد افزایش داد. این شرکت کنندگان تمایل به مصرف نان سوپرمارکتی، غذا های پاستای آماده، سوپ های کنسرو شده و سالاد های آماده با سس های سنگین داشتند. کلمنتین بریو، محقق ارشد دانشگاه سوربن، اظهار داشت: «نتایج ما نشان داده است که صرفا کاهش مصرف محصولات حیوانی کافی نیست. ما همینطور باید برای حفظ سلامت قلب بر خوردن غذا های گیاهی فرآوری نشده تمرکز نماییم.» محققان خاطرنشان کردند که کیفیت غذا و روش فرآوری آن از گیاهی یا حیوانی بودن آن مهم تر است. اشخاصی که بعضی از محصولات حیوانی را مصرف می کردند و از غذا های فوق فرآوری شده اجتناب می کردند، نسبت به اشخاصی که رژیم غذایی گیاهی سالم و غنی از غذا های کامل را دنبال می کردند، احتمال مبتلا شدن به بیماری قلبی بیشتری نداشتند. این داده ها بر مبنای مطالعه فرانسوی NutriNet–Santé بود که به شکل دوره ای رژیم غذایی شرکت کنندگان را با بهره گیری از سوابق غذایی دقیق و با درنظر گرفتن عواملی مانند سیگار کشیدن، فعالیت بدنی و سایر عوامل سبک زندگی ثبت می کرد. غذا ها همینطور بر مبنای درجه فرآوری آنها با بهره گیری از سیستم NOVA طبقه بندی شدند که مابین غذا های فرآوری نشده، با حداقل فرآوری، بسیار فرآوری شده و فوق فرآوری شده تمایز قائل می شود. کارشناسان سفارش می کنند برای کاهش خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی و سایر بیماری های قلبی عروقی، مصرف غذا های فوق فرآوری شده، چه گیاهی و چه حیوانی، کم شود و بر مصرف غذا های تازه و کامل، همراه با یک سبک زندگی سالم که شامل فعالیت بدنی و پرهیز از سیگار کشیدن است، تمرکز شود. این مطالعه در مجله لنست انتشار یافته است. منبع: دیلی میل منبع: mrlemon.ir 1404/09/28 17:21:29 5.0 / 5 5 تگهای مطلب: بیماری , چربی , رژیم غذایی , زندگی مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نتایج غیرمنتظره در مورد تأثیر چربی اشباع بر سلامت قلب زنگ خطر برگشت به روزهای کرونایی! نوشیدنی های صبحگاهی مفید برای کبد چرب خیران به کنترل بیماریهای غیرواگیر در اصفهان کمک کنند نظر بینندگان مسترلمون دراینباره نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۲ دوستان مسترلمون آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها آئین نامه ویزیت و مشاوره از راه دور از جانب وزارت بهداشت ابلاغ گردید بودجه ناکافی، مانع اجرای کامل برنامه شیرمدرسه پیشنهاد طب سنتی برای درمان فوری سرماخوردگی به علاوه فیلم وضعیت شایع ترین سرطان در ایران پربحث ترین ها خطر آلودگی هوا برای جنین چیست؟ غذا های گیاهی فرآوری شده ممکنست سلامت قلب شما را تهدید کنند نتایج غیرمنتظره در مورد تأثیر چربی اشباع بر سلامت قلب نگران سلامت مردم هستیم جدیدترین ها غذا های گیاهی فرآوری شده ممکنست سلامت قلب شما را تهدید کنند نتایج غیرمنتظره در مورد تأثیر چربی اشباع بر سلامت قلب نگران سلامت مردم هستیم زنگ خطر برگشت به روزهای کرونایی! مواد غذایی مناسب برای وعده صبحانه به همراه فیلم حماسه کادر درمان و داروسازی در بحران جنگ تحمیلی۱۲ روزه نوشیدنی های صبحگاهی مفید برای کبد چرب خیران به کنترل بیماریهای غیرواگیر در اصفهان کمک کنند بین خواب بی وقفه و خواب منقطع، کدام بهتر است؟ معادله موفق بانکداری نوین و تبلیغات هوشمند تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید