یافته محققان چینی؛ ارتباط تغییر زمان وعده غذایی با افسردگی کارکنان شیفتی مستر لمون: یک مطالعه جدید روی پرسنل خطوط هوایی نشان میدهد که مردم باید وعده های غذایی خودرا در فواصل زمانی منظم میل کنند، در غیر این صورت ممکنست گرفتار اضطراب یا افسردگی شوند. به گزارش مستر لمون به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، بگفته پژوهشگران، بنظر می رسد به تعویق انداختن وعده صبحانه یا شام خطر ابتلاء به اختلال خلقی را در افراد می افزاید. این مطالعه همین طور نشان داد که محدود کردن وعده های غذایی به یک مدت زمانی ۱۲ ساعته در هر روز به حفظ خلق و خوی یکنواخت کمک می نماید. تیم تحقیق به سرپرستی «می ژیانگ»، استادیار دانشگاه شانگهای جیو تونگ در چین، اظهار داشت: «یک دوره غذا خوردن کمتر از ۱۲ ساعت ممکنست با کاهش شدت اضطراب یا افسردگی ارتباط داشته باشد.» برای این مطالعه، پژوهشگران داده های بیش از ۲۲۶۰۰ خدمه خطوط هوایی را که در یک نظرسنجی بهداشتی مداوم از کارکنان خطوط هوایی بزرگ چین شرکت داشتند، تحلیل و بررسی کردند. تیم تحقیق بررسی کرد که شرکت کنندگان چه زمانی صبحانه و شام خوردند و چه مدت بین وعده های غذایی فاصله داشت. آنها سپس این داده ها را با امتیازات اعضای خدمه در مورد ابزارهای غربالگری اضطراب و افسردگی مقایسه کردند. آنها دریافتند افرادی که یک شیفت روز کار می کنند و شام خودرا از ساعت ۸ پس از ظهر به تأخیر انداخته اند، در مقایسه با زمانی که پیش از ساعت ۸ عصر غذا می خوردند، دو برابر خطر افسردگی و ۷۸ درصد بیشتر در معرض خطر اضطراب بودند. به طور مشابه، نتایج نشان میدهد که به تعویق انداختن صبحانه تا پس از ساعت ۹ بامداد خطر ابتلاء به افسردگی را ۷۳ درصد و اضطراب را تا ۷۹ درصد می افزاید. محققان دریافتند در افرادی هم که در شیفت شب یا در یک روز تعطیل کار می کنند، خطر اضطراب یا افسردگی در رابطه با تأخیر در وعده های غذایی بیشتر می شود. محققان نوشتند: «ما دریافتیم که روال رژیم غذایی افراد در این حرفه بر طبق زمان عملیات پرواز (اوایل بامداد یا اواخر شب) متفاوت می باشد. این ریتم های غذا خوردن نامنظم با احتمال بالاتری از اضطراب و افسردگی مرتبط بود.» با این حال، افرادی که تمام وعده های غذایی خودرا در یک محدوده زمانی ۱۲ ساعته هر روز می خورند، در مقایسه با افرادی که زودتر و دیرتر در روز غذا می خورند، ۱۶ درصد کمتر در معرض خطر اضطراب و ۱۹ درصد کمتر احتمال افسردگی دارند. تیم تحقیق حدس زدند که تغییر در زمان غذا ممکنست بر چرخه خواب / بیداری بدن که به عنوان ریتم شبانه روزی نیز شناخته می شود، تأثیر بگذارد و موجب تغییر در متابولیسم شود که در نهایت می تواند بر خلق و خو تأثیر بگذارد. آنها همین طور خاطرنشان کردند که اثرات ناشی از تأخیر در وعده های غذایی در خدمه هوایی می تواند در افراد معمولی بدتر باشد. منبع: مستر لمون 1403/05/06 09:32:33 5.0 / 5 550 تگهای مطلب: رژیم غذایی , غذا , وعده غذایی مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط انتشار اسامی محصولات آرایشی غیر مجاز لب تست تنفس برای تشخیص دیابت فرا می رسد زوار اربعین از غذاهای خشک و کنسروی بهره گیرند اخطار نسبت به خروج غیرقانونی دارو از مرز چذابه نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۱ دوستان مسترلمون آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت عطر گرمی فیش حج فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تحول در توزیع دارو سکوهای اینترنتی زیر نظر وزارت بهداشت فعالیت می نمایند تقویت تیم های مشاوره هلال احمر در جهت توسعه حمایت روانی از شهروندان ارسال گزارش جنایات جنگی رژیم صهیونی به سازمان بهداشت جهانی شیرخشک رژیمی فقط با تایید پزشک معتمد عرضه می شود پربحث ترین ها همدردی ایران و آمادگی برای مساعدت با زلزله زدگان افغانستان یک کشف بیولوژیکی در مورد احساس خستگی مداوم انتشار اسامی محصولات آرایشی غیر مجاز لب کمبودهای دارویی ۴۰ درصد کم شده است جدیدترین ها همدردی ایران و آمادگی برای مساعدت با زلزله زدگان افغانستان یک کشف بیولوژیکی در مورد احساس خستگی مداوم انتشار اسامی محصولات آرایشی غیر مجاز لب کمبودهای دارویی ۴۰ درصد کم شده است بررسی ابهامات 9 همت وام بانکی به شرکت های دارویی کافئین کمتر و رؤیا های واضح تر! رژیم خاص برای پیش گیری از دیابت خدمات امداد خودرو اسلامشهر شرط بهبود دسترسی بیماران به دارو و تجهیزات پزشکی گلایه پیرصالحی از پزشکانی که داروی برند تجویز می کنند تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید