اسماعیل زاده مطرح كرد؛ میوه خشک جایگزین آجیل شور و شیرینی شود به گزارش مستر لمون، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، جایگزینی شیرینی و آجیل شور با میوه خشک را معقول دانست. به گزارش مستر لمون به نقل از مهر، احمد اسماعیل زاده اظهار داشت: یکی از تنقلات رایج در روزهای عید، آجیل ها هستند، ازاین رو باید توجه گردد که زیاده روی در مصرف آجیل سفارش نشده و نباید یک وعده غذایی کامل به مصرف آجیل ها اختصاص داده شود. وی ادامه داد: آجیل ها چربی بسیار زیادی دارند و درصورتیکه در مصرف آنها زیاده روی شود، انرژی بیشتر از نیاز بدن را وارد بدن کرده و این امر می تواند در طولانی مدت منجر به افزایش وزن شود. اسماعیل زاده تصریح کرد: البته اگر یک وعده آجیل در یک ماه مصرف شود، در افزایش وزن تأثیری نخواهد داشت، اما اگر هر هفته یکی دو بار یا بیشتر مصرف شود، می تواند وزن فرد را زیاد کند. وی افزود: به علت این که مغزهای گیاهی حاوی چربی خوب برای سلامت انسان هستند، سفارش می شود که افراد هفته ای حداقل دو وعده غذایی را به مصرف سالاد اختصاص دهند و در تهیه این سالادها از انواع مغزهای گیاهی استفاده کنند، با این روش هم میتوان مصرف سبزی های مورد نیاز را در افراد افزایش داد و هم این که از مغزهای گیاهی استفاده کرد، ضمن این که انرژی وارد شده به بدن هم در این صورت بسیار کمتر خواهد بود. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه کودکان و سالمندان بهتر است از تمام گروههای غذایی استفاده کنند، اضافه کرد: کودکان و سالمندان از مصرف اقلام غذایی ناسالم پرهیز کنند، بخصوص در مورد سالمندان مصرف آجیل های شور و شیرینی ها باید با احتیاط صورت گیرد. اسماعیل زاده اضافه کرد: برای هر دو گروه سنی، انجام ورزش و تحرک بدنی در روزهای تعطیل سفارش می شود. کودکان هم بهتر است در مصرف شیرینی ها و آجیل ها زیاده روی نکنند و مطابق نیاز بدن خود از آنها استفاده نمایند. وی اظهار داشت: افرادی که رژیم های چاقی یا لاغری دارند هم باید در این ایام رژیم های خویش را ادامه دهند و تحرک بدنی در این افراد هم فراموش نشود و مطابق سفارش متخصص تغذیه خود واحدهای غذایی سفارش شده را مصرف کنند. اسماعیل زاده در مورد مصرف میوه خشک اظهار داشت: میوه های خشک دارای ارزش غذایی بالایی هستند، هر چند که مصرف میوه های تازه بسیار بهتر از میوه های خشک است، اما جایگزین کردن شیرینی ها و آجیل های شور با میوه های خشک طبیعی از نظر تغذیه ای، کاری پسندیده است. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: به علت این که میوه های خشک آب خویش را ازدست داده اند، نسبت به میوه تازه، فرد مقدار بیشتری از میوه خشک را مصرف می کند که در نتیجه منجر به دریافت بیشتر کالری می شود، ازاین رو میوه تازه نسبت به میوه خشک از لحاظ فیبر کافی و کالری و احساس سیری در فرد، ارجحیت دارد. 1403/01/04 20:53:44 5.0 / 5 596 تگهای مطلب: تخصص , تغذیه , چاقی , چربی مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تاثیر مخرب ابتلای زنان حامله به کرونا برای فرزندان خود راهنمای کشف خوشمزه ترین غذاهای فست فودی دنیا! کاربرد دوگانه سیر در کاهش و افزایش میل به غذا به علاوه فیلم آئین نامه ویزیت و مشاوره از راه دور از جانب وزارت بهداشت ابلاغ گردید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۴ دوستان مسترلمون آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها تهدید خاموش سرمایه انسانی ضربه مغزی زندگی را متوقف می کند ایران قطبی علمی در درمان ناباروری علایم آلزایمر چیست و از چه سنی نمایان می شود؟ به علاوه فیلم کافئین کمتر و رؤیا های واضح تر! پربحث ترین ها تاثیر مخرب ابتلای زنان حامله به کرونا برای فرزندان خود رویارویی با تخلفات خارج از شبکه توزیع تجهیزات پزشکی راهنمای کشف خوشمزه ترین غذاهای فست فودی دنیا! کاربرد دوگانه سیر در کاهش و افزایش میل به غذا به علاوه فیلم جدیدترین ها تاثیر مخرب ابتلای زنان حامله به کرونا برای فرزندان خود رویارویی با تخلفات خارج از شبکه توزیع تجهیزات پزشکی راهنمای کشف خوشمزه ترین غذاهای فست فودی دنیا! کاربرد دوگانه سیر در کاهش و افزایش میل به غذا به علاوه فیلم آئین نامه ویزیت و مشاوره از راه دور از جانب وزارت بهداشت ابلاغ گردید راه کارهایی برای پیش گیری از مسمومیت در خردسالان جزئیات هفت مصوبه حمایتی پرستاران عادات غذایی که به بافت استخوان لطمه می رسانند آمادگی ۱۷ هزار داروخانه برای تبدیل به پایگاه سلامت به علاوه نامه مرور خواص روغن سیر بر استخوان و مفاصل به علاوه فیلم تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید