كارشناس سازمان غذا و دارو مطرح كرد؛

وجود ناخالصی در گندم های تحویلی به كارخانجات تولید آرد

وجود ناخالصی در گندم های تحویلی به كارخانجات تولید آرد مستر لمون: كارشناس اداره كل نظارت بر مواد خوراكی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از وجود ناخالصی در گندم های تحویلی به كارخانجات تولید آرد اطلاع داد.


به گزارش مستر لمون به نقل از مهر، زهره پوراحمدی، با اشاره به اعتراض معاونت های مختلف سازمان غذا و دارو در مورد وجود ناخالصی هایی در گندم تحویلی به كارخانجات، اظهار داشت: مكاتباتی هم از جانب ما جهت پیگیری این مورد با وزارت جهاد و شركت بازرگانی دولتی صورت گرفته است.وی با تاكید بر اینكه در دستورالعمل های سازمان غذا و دارو آمده است كه گندم های تحویلی به كارخانجات باید ارزیابی تامین كننده را داشته باشند، اظهار نمود: از ارگان های دولتی دیگر هم به ما گزارش داده شده است كه گندم ها ناخالصی های بسیاری دارند و این ناخالصی ها هدفمند بوده است.پوراحمد در ادامه با تاكید بر اینكه برای اجرایی شدن استاندارد در كشور، ضرورتی بر الزامی بودن آن نیست، اظهار داشت: این استاندارد ملی است و روش های ما باید با آن منطبق باشد.

1396/11/14
16:13:40
5.0 / 5
5259
تگهای خبر: سازمان غذا و دارو , غذا
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است