رئیس سازمان غذا و دارو مطرح كرد؛ مقوله ایمنی و امنیت غذایی در كشور همپوشانی دارند مستر لمون: رئیس سازمان غذا و دارو، اظهار داشت: بیماری های غیر واگیر از مواردی هستند كه همچنان باید در حوزه مواد غذایی و صنایع غذایی نگاه ویژه ای به آنها شود. به گزارش مستر لمون به نقل از مهر، محمدرضا شانه ساز، در سومین كنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی و بیست و ششمین كنگره ملی صنایع غذایی ایران، با تاكید بر اینكه یكی از مهم ترین عوامل و شاخصهای موثر در تامین سلامت مردم، دسترسی به غذای سالم و ایمن است، اظهار نمود: وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در مورد ایمنی غذا وظایفی دارند و در سوژه ایمنی و امنیت غذا در خیلی از موارد با برخی سازمان ها همپوشانی هایی وجود دارد. وی بابیان اینكه غذای سالم یكی از عوامل مهمی است كه از بیماری های همه گیر و اپیدمی پیشگیری می كند، اضافه كرد: بیماری های غیر واگیر از مواردی هستند كه همچنان باید در حوزه مواد غذایی و صنایع غذایی نگاه ویژه ای به آنها شود و در زمینه بیماری هایی چون قلبی و عروقی، دیابت و...، نحوه تغذیه و سلامت غذایی بسیار حائز اهمیت می باشد. معاون وزیر بهداشت اشاره كرد: اگر نقش صنایع غذایی نبود ما امروز در چنین جایگاهی نبودیم و الان معضلات بسیاری داشتیم. متخصصین و افراد كاردان در این عرصه سرمایه گزاری نموده و با دانش و فكر و اندیشه به همراه برنامه هایی كه در سازمان غذا و دارو ظرف چند سال قبل در زمینه كاهش مواد قندی و نمك مواد غذایی، كارهای شایان توجهی بوده است. وی با اشاره به اجرای كمپین فشارخون، اظهار داشت: پیش بینی می شد كه حدود ۳۰ میلیون نفر در چارچوب این طرح غربالگری شوند اما خوشبختانه بیشتر از ۳۰ میلیون نفر پایش و منجر به شناسایی ۲.۵ میلیون مورد جدید مبتلا فشارخون شد. شانه ساز با تاكید بر اینكه ایمنی و امنیت غذایی با هم همپوشانی دارند، اضافه كرد: در حوزه غذا حدود ۶ میلیارد و ۱۱۸ میلیون دلار ارز برای كمتر از ۲۰ درصد واردات اختصاص می یابد و بیشتر از ۸۰ درصد تولیدات مواد غذایی در داخل صورت می گیرد كه اگر این گونه نبود با مشكلات بسیار عدیده ای مواجه می شدیم. وی اشاره كرد: ظرفیت های خالی در كارخانه های تولید مواد غذایی وجود دارد كه از فعالان صنعت غذا می خواهیم در زمینه ظرفیت های خالی این حوزه اهتمام بیشتری داشته باشند و سازمان غذا و دارو نیز این صنعت را حمایت می كند. شانه ساز، از فعالان صنعت غذا خواست روی ورود بیشتر دانش های جدید در حوزه غذا برای تولیدات محصولات غذایی جدیت بیشتری داشته باشند، چونكه این مساله موجب گسترش صادرات در این عرصه می شود. منبع: مستر لمون 1398/06/28 22:56:29 5.0 / 5 4405 تگهای مطلب: برنامه , بیماری , تغذیه , تولید مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کم خوری کودکان در تابستان طبیعی است بایدها و نبایدهای طب سنتی برای کنترل اضطراب و استرس حسین(ع) هم برای تحقق آرمانش نیازمند عباس ها است رژیم صهیونیستی در حمله به مراکز درمانی جان بیماران را هدف گرفت نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳ دوستان مسترلمون انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها رفع کسری ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی تأمین اجتماعی، به منابع پایدار و همراهی دولت نیاز دارد نظارت بر ایمنی غذا باید از مزرعه تا سفره ادامه یابد فعالیت شهید رئیسی تجلی حکمرانی مردمی و ساده زیستی در نظام اسلامی بود ویتامین ها انرژی ساز نیستند! پربحث ترین ها کم خوری کودکان در تابستان طبیعی است بایدها و نبایدهای طب سنتی برای کنترل اضطراب و استرس حسین(ع) هم برای تحقق آرمانش نیازمند عباس ها است ارسال گزارش جنایات جنگی رژیم صهیونی به سازمان بهداشت جهانی جدیدترین ها کم خوری کودکان در تابستان طبیعی است بایدها و نبایدهای طب سنتی برای کنترل اضطراب و استرس حسین(ع) هم برای تحقق آرمانش نیازمند عباس ها است ارسال گزارش جنایات جنگی رژیم صهیونی به سازمان بهداشت جهانی رژیم صهیونیستی در حمله به مراکز درمانی جان بیماران را هدف گرفت شرط تعطیلی داروخانه ها در شرایط بحران انجام غربالگری بیماریهای دوران نوزادی در مرکز بهداشت تأمین دارو و شیرخشک در جنگ 12 روزه قابل تقدیر است استخدام در سایت کاریابی حرفه ای باش مطالعه ای جدید تاثیر محیط بر خواب را برجسته می کند تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید