رئیس سازمان غذا و دارو مطرح كرد؛ مقوله ایمنی و امنیت غذایی در كشور همپوشانی دارند مستر لمون: رئیس سازمان غذا و دارو، اظهار داشت: بیماری های غیر واگیر از مواردی هستند كه همچنان باید در حوزه مواد غذایی و صنایع غذایی نگاه ویژه ای به آنها شود. به گزارش مستر لمون به نقل از مهر، محمدرضا شانه ساز، در سومین كنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی و بیست و ششمین كنگره ملی صنایع غذایی ایران، با تاكید بر اینكه یكی از مهم ترین عوامل و شاخصهای موثر در تامین سلامت مردم، دسترسی به غذای سالم و ایمن است، اظهار نمود: وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در مورد ایمنی غذا وظایفی دارند و در سوژه ایمنی و امنیت غذا در خیلی از موارد با برخی سازمان ها همپوشانی هایی وجود دارد. وی بابیان اینكه غذای سالم یكی از عوامل مهمی است كه از بیماری های همه گیر و اپیدمی پیشگیری می كند، اضافه كرد: بیماری های غیر واگیر از مواردی هستند كه همچنان باید در حوزه مواد غذایی و صنایع غذایی نگاه ویژه ای به آنها شود و در زمینه بیماری هایی چون قلبی و عروقی، دیابت و...، نحوه تغذیه و سلامت غذایی بسیار حائز اهمیت می باشد. معاون وزیر بهداشت اشاره كرد: اگر نقش صنایع غذایی نبود ما امروز در چنین جایگاهی نبودیم و الان معضلات بسیاری داشتیم. متخصصین و افراد كاردان در این عرصه سرمایه گزاری نموده و با دانش و فكر و اندیشه به همراه برنامه هایی كه در سازمان غذا و دارو ظرف چند سال قبل در زمینه كاهش مواد قندی و نمك مواد غذایی، كارهای شایان توجهی بوده است. وی با اشاره به اجرای كمپین فشارخون، اظهار داشت: پیش بینی می شد كه حدود ۳۰ میلیون نفر در چارچوب این طرح غربالگری شوند اما خوشبختانه بیشتر از ۳۰ میلیون نفر پایش و منجر به شناسایی ۲.۵ میلیون مورد جدید مبتلا فشارخون شد. شانه ساز با تاكید بر اینكه ایمنی و امنیت غذایی با هم همپوشانی دارند، اضافه كرد: در حوزه غذا حدود ۶ میلیارد و ۱۱۸ میلیون دلار ارز برای كمتر از ۲۰ درصد واردات اختصاص می یابد و بیشتر از ۸۰ درصد تولیدات مواد غذایی در داخل صورت می گیرد كه اگر این گونه نبود با مشكلات بسیار عدیده ای مواجه می شدیم. وی اشاره كرد: ظرفیت های خالی در كارخانه های تولید مواد غذایی وجود دارد كه از فعالان صنعت غذا می خواهیم در زمینه ظرفیت های خالی این حوزه اهتمام بیشتری داشته باشند و سازمان غذا و دارو نیز این صنعت را حمایت می كند. شانه ساز، از فعالان صنعت غذا خواست روی ورود بیشتر دانش های جدید در حوزه غذا برای تولیدات محصولات غذایی جدیت بیشتری داشته باشند، چونكه این مساله موجب گسترش صادرات در این عرصه می شود. منبع: مستر لمون 1398/06/28 22:56:29 5.0 / 5 3810 تگهای خبر: برنامه , بیماری , تغذیه , تولید این مطلب را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نتایج نهایی لاتاری ۲۰۲۳ کی اعلام می شه افزایش موارد اسهال و استفراغ بسته شدن پنجره جمعیتی در کشور یک تهدید است سرطان روده بزرگ در رتبه دوم سرطان های مرگبار نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مسترلمون آرایشی سلین آموزشگاه آرایشگری زنانه آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تعمیر در اتوماتیک خرید و فروش خودرو راهبند زمینی - راهبند - راه بند طراحی سایت فیش حج گینر مادطب، طبیعت درمانگر، طب سنتی نمایندگی گن ساعت شنی آنچری کلمبیا کارتخوان،کارتخوان سیار کتاب و پکیج های آموزشی زبان خارجی - انتشارات رهنما پربیننده ترین ها بانک مرکزی تسهیلات قرض الحسنه جهیزیه کالای ایرانی را به بانکهای عامل ابلاغ نمود ۳۸ فوتی و شناسایی ۱۲۷۵ ابتلای جدید کرونا در کشور آمار جهانی کرونا هند دومین کشور پرمبتلا بعد از ایالات متحده مرکز آموزش فناوری اطلاعات و انفورماتیک در کشور پربحث ترین ها نتایج نهایی لاتاری ۲۰۲۳ کی اعلام می شه افزایش موارد اسهال و استفراغ سزارین خطر مبتلا شدن به آلرژی غذایی را در نوزاد افزایش نمی دهد مزیت های یادگیری زبان انگلیسی جدیدترین ها نتایج نهایی لاتاری ۲۰۲۳ کی اعلام می شه افزایش موارد اسهال و استفراغ سزارین خطر مبتلا شدن به آلرژی غذایی را در نوزاد افزایش نمی دهد مزیت های یادگیری زبان انگلیسی ۹۸۱ نفر به مراکز درمانی خوزستان مراجعه کردند بسته شدن پنجره جمعیتی در کشور یک تهدید است سرطان روده بزرگ در رتبه دوم سرطان های مرگبار معرفی بهترین موسسه حقوقی و مهاجرتی ۷۰ درصد ارز ترجیحی سهم ۲۰ برند تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت به معیشت پزشکان جوان توجه کند تگها بیماری پزشك رپورتاژ درمان برنامه خدمات آموزش سلامت