رئیس سازمان غذا و دارو مطرح كرد؛ مقوله ایمنی و امنیت غذایی در كشور همپوشانی دارند مستر لمون: رئیس سازمان غذا و دارو، اظهار داشت: بیماری های غیر واگیر از مواردی هستند كه همچنان باید در حوزه مواد غذایی و صنایع غذایی نگاه ویژه ای به آنها شود. به گزارش مستر لمون به نقل از مهر، محمدرضا شانه ساز، در سومین كنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی و بیست و ششمین كنگره ملی صنایع غذایی ایران، با تاكید بر اینكه یكی از مهم ترین عوامل و شاخصهای موثر در تامین سلامت مردم، دسترسی به غذای سالم و ایمن است، اظهار نمود: وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در مورد ایمنی غذا وظایفی دارند و در سوژه ایمنی و امنیت غذا در خیلی از موارد با برخی سازمان ها همپوشانی هایی وجود دارد. وی بابیان اینكه غذای سالم یكی از عوامل مهمی است كه از بیماری های همه گیر و اپیدمی پیشگیری می كند، اضافه كرد: بیماری های غیر واگیر از مواردی هستند كه همچنان باید در حوزه مواد غذایی و صنایع غذایی نگاه ویژه ای به آنها شود و در زمینه بیماری هایی چون قلبی و عروقی، دیابت و...، نحوه تغذیه و سلامت غذایی بسیار حائز اهمیت می باشد. معاون وزیر بهداشت اشاره كرد: اگر نقش صنایع غذایی نبود ما امروز در چنین جایگاهی نبودیم و الان معضلات بسیاری داشتیم. متخصصین و افراد كاردان در این عرصه سرمایه گزاری نموده و با دانش و فكر و اندیشه به همراه برنامه هایی كه در سازمان غذا و دارو ظرف چند سال قبل در زمینه كاهش مواد قندی و نمك مواد غذایی، كارهای شایان توجهی بوده است. وی با اشاره به اجرای كمپین فشارخون، اظهار داشت: پیش بینی می شد كه حدود ۳۰ میلیون نفر در چارچوب این طرح غربالگری شوند اما خوشبختانه بیشتر از ۳۰ میلیون نفر پایش و منجر به شناسایی ۲.۵ میلیون مورد جدید مبتلا فشارخون شد. شانه ساز با تاكید بر اینكه ایمنی و امنیت غذایی با هم همپوشانی دارند، اضافه كرد: در حوزه غذا حدود ۶ میلیارد و ۱۱۸ میلیون دلار ارز برای كمتر از ۲۰ درصد واردات اختصاص می یابد و بیشتر از ۸۰ درصد تولیدات مواد غذایی در داخل صورت می گیرد كه اگر این گونه نبود با مشكلات بسیار عدیده ای مواجه می شدیم. وی اشاره كرد: ظرفیت های خالی در كارخانه های تولید مواد غذایی وجود دارد كه از فعالان صنعت غذا می خواهیم در زمینه ظرفیت های خالی این حوزه اهتمام بیشتری داشته باشند و سازمان غذا و دارو نیز این صنعت را حمایت می كند. شانه ساز، از فعالان صنعت غذا خواست روی ورود بیشتر دانش های جدید در حوزه غذا برای تولیدات محصولات غذایی جدیت بیشتری داشته باشند، چونكه این مساله موجب گسترش صادرات در این عرصه می شود. منبع: مستر لمون 1398/06/28 22:56:29 5.0 / 5 4380 تگهای مطلب: برنامه , بیماری , تغذیه , تولید مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تاکید وزرای بهداشت ایران و عراق بر همکاری در برگزاری اربعین و کنترل بیماریهای واگیر سه اولویت نخست وزارت بهداشت چگونه افراد میانسال به زوال عقل مبتلا می شوند؟ تخلف در فروش نخی سیگار نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۲ دوستان مسترلمون آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها رفع کسری ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی تأمین اجتماعی، به منابع پایدار و همراهی دولت نیاز دارد Professional Document Crafting by Fake-Sample نظارت بر ایمنی غذا باید از مزرعه تا سفره ادامه یابد روش های آسان یادگیری زبان های خارجی به روش رضا زمانی پربحث ترین ها آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری با لبنان در عرصه های سلامت تاکید وزرای بهداشت ایران و عراق بر همکاری در برگزاری اربعین و کنترل بیماریهای واگیر خواب باکیفیت چگونه خطر مبتلاشدن به زوال عقل را کاهش می دهد؟ سه اولویت نخست وزارت بهداشت جدیدترین ها آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری با لبنان در عرصه های سلامت تاکید وزرای بهداشت ایران و عراق بر همکاری در برگزاری اربعین و کنترل بیماریهای واگیر خواب باکیفیت چگونه خطر مبتلاشدن به زوال عقل را کاهش می دهد؟ سه اولویت نخست وزارت بهداشت چگونه افراد میانسال به زوال عقل مبتلا می شوند؟ تخلف در فروش نخی سیگار جوانی جمعیت نیازمند عزم ملی و همکاری بین دستگاهی است سفر با حیوانات به اقامتگاه طب نماها با جان مردم بازی می کنند توضیحات تکمیلی وزارت بهداشت در رابطه با آمار قربانیان آلودگی هوا در ایران تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید