مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت مطرح كرد چاقی در اقشار كم درآمد، وزارت بهداشت خواهان بهبود كیفیت گندم مستر لمون: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به ضرورت اصلاح الگوی غذایی در كشور، در عین حال بر لزوم كاهش سبوس گیری از آرد تصریح كرد. به گزارش مستر لمون به نقل از ایسنا، دكتر زهرا عبداالهی در نشست خبری امروز وزارت بهداشت كه به مناسبت هفته بسیج ملی تغذیه سالم برگزار شد، اظهار داشت: عوامل متعددی در بروز چاقی وجود دارد و وزارت بهداشت تنها یكی از دستگاه های موثر در این زمینه است. برای فراهم شدن دسترسی مردم به غذای سالم باید سازمان ملی استاندارد و انجمن صنایع غذایی همكاری داشته باشند. تبلیغ غذاهای ناسالم ممنوع شودوی اضافه كرد: همینطور تبلیغ محصولات غذایی كه مصرف زیاد آنها تهدید كننده است و مشكلات زیادی مانند چاقی و دیابت تولید كنند، باید ممنوع شوند. وی ادامه داد: در تولید غذای سالم، صنایع غذایی و جهاد كشاورزی هم نقش موثری دارند. علت اصلی اضافه وزن مردم رفتارهای غذایی نادرست است. چون آنها مواد غذایی تهدید كننده سلامت را زیاد مصرف می كنند، اما مواد غذایی مفید مانند سبزی و میوه كمتر در سفره آنها دیده می گردد. چاقی در اقشار كم درآمد! مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به بروز اضافه وزن و چاقی در ۶۰ درصد از جمعیت ایران، اضافه كرد: هم اكنون مشكل چاقی فقط در گروه های پر درآمد دیده نمی گردد، بلكه اقشار كم درآمد با بودجه محدودی كه دارند، انتخاب درستی در زمینه مواد غذایی ندارند. از سال قبل افتتاح دفاتر خدمات سلامت شروع شده و یكی از وظایف این دفاتر، نظارت بر مراكز عرضه مواد غذایی است. این مورد در اولویت برنامه های وزارت بهداشت قرار دارد تا بتواند كنترل بیشتری در زمینه رعایت كیفیت مواد غذایی داشته باشد. مشكل امروز ما چاقی كودكان است. هم اكنون ۱۴ درصد كودكان زیر دو سال در معرض اضافه وزن قرار دارند. عبداللهی با اشاره به خدمات مجانی مشاوران تغذیه در پایگاه های سلامت شهری و روستایی خاطرنشان كرد: یكی از خدمات این مراكز، مكمل یاری برای همه گروه های سنی است. از سال ۹۳ طرح مكمل یاری ویتامین دی برای دانش آموزان شروع شد و ۱۳ میلیون زن میانسال هم تحت این پوشش قرار گرفتند. الگوی غذایی تمام كسانی كه به این مراكز رجوع می كنند، ارزیابی می گردد تا در صورت نیاز اصلاح شود. برگزاری كلاس های آموزش گروهی، آموزش اصناف، مدارس و مهدهای كودك در جزو وظایف این كارشناسان قرار دارد. سبوس گیری بالا از آردها متوقف می شود مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در مورد اقدامات این وزارتخانه در زمینه سبوس گیری از آرد نانوایی توضیح داد و اظهار داشت: ما با استفاده از دبیرخانه شورای عالی سلامت تلاش می نماییم این مورد را كنترل نماییم. وزارت بهداشت خواهان بهبود كیفیت گندم است و اعلام نموده میزان سبوس گیری از آرد باید كاهش پیدا كند. جلسات نهایی مربوط به این مورد در كمیته عالی استاندارد در حال برگزاری و به نتیجه رسیدن است. عبداللهی با تاكید بر اینكه مشكل ما در زمینه مصرف غذایی رعایت نشدن اعتدال است، افزود: سی درصد از جوانان ما هفتگی فست فود می خورد اگر مردم رعایت نمایند حتی مصرف نوشابه هم اشكالی ندارد اما ما با زیاده روی در مصرف این گونه مواد غذایی روبرو هستیم. 1396/10/18 14:45:25 5.0 / 5 4615 تگهای خبر: تغذیه , چاقی , خدمات , سلامت مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ارتباط مصرف گوشت و دیابت کسب درآمد از ITFF جرم انگاری های مداخله گران غیر مجاز در حوزه سلامت گسترش یابد ترمیم حقوق کارکنان نظام سلامت نباید سبب چند دستگی شود نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مسترلمون آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها اهمیت فناوری اطلاعات در برنامه مراقبت های بهداشتی و پزشکی خانواده آماده باش اورژانس برای مراسم خاکسپاری شهدای سانحه سقوط بالگرد مادران نوزادان کم وزن بیشتر در معرض خطر زوال عقل هستند شکار تصادفی یک کوسه ۴ متری، عکس پربحث ترین ها ارتباط تغییر زمان وعده غذایی با افسردگی کارکنان شیفتی چگونه از لنز چشمی نگهداری کنیم؟ ارتباط مصرف گوشت و دیابت کسب درآمد از ITFF جدیدترین ها ارتباط تغییر زمان وعده غذایی با افسردگی کارکنان شیفتی چگونه از لنز چشمی نگهداری کنیم؟ ارتباط مصرف گوشت و دیابت کسب درآمد از ITFF کار عجیب شرکت های چینی در پروسه مصاحبه کاری آنالیز و صدمه شناسی ناهنجاری های راه رفتن با هوش مصنوعی برخی داروهای دیابت ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهند دارویار روی کاغذ طرح خوبی بود جرم انگاری های مداخله گران غیر مجاز در حوزه سلامت گسترش یابد اهمیت فناوری اطلاعات در برنامه مراقبت های بهداشتی و پزشکی خانواده تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید