مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت مطرح كرد

چاقی در اقشار كم درآمد، وزارت بهداشت خواهان بهبود كیفیت گندم

چاقی در اقشار كم درآمد، وزارت بهداشت خواهان بهبود كیفیت گندم مستر لمون: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به ضرورت اصلاح الگوی غذایی در كشور، در عین حال بر لزوم كاهش سبوس گیری از آرد تصریح كرد.



به گزارش مستر لمون به نقل از ایسنا، دكتر زهرا عبداالهی در نشست خبری امروز وزارت بهداشت كه به مناسبت هفته بسیج ملی تغذیه سالم برگزار شد، اظهار داشت: عوامل متعددی در بروز چاقی وجود دارد و وزارت بهداشت تنها یكی از دستگاه های موثر در این زمینه است. برای فراهم شدن دسترسی مردم به غذای سالم باید سازمان ملی استاندارد و انجمن صنایع غذایی همكاری داشته باشند.
تبلیغ غذاهای ناسالم ممنوع شود
وی اضافه كرد: همینطور تبلیغ محصولات غذایی كه مصرف زیاد آنها تهدید كننده است و مشكلات زیادی مانند چاقی و دیابت تولید كنند، باید ممنوع شوند.

وی ادامه داد: در تولید غذای سالم، صنایع غذایی و جهاد كشاورزی هم نقش موثری دارند. علت اصلی اضافه وزن مردم رفتارهای غذایی نادرست است. چون آنها مواد غذایی تهدید كننده سلامت را زیاد مصرف می كنند، اما مواد غذایی مفید مانند سبزی و میوه كمتر در سفره آنها دیده می گردد.
چاقی در اقشار كم درآمد!
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به بروز اضافه وزن و چاقی در ۶۰ درصد از جمعیت ایران، اضافه كرد: هم اكنون مشكل چاقی فقط در گروه های پر درآمد دیده نمی گردد، بلكه اقشار كم درآمد با بودجه محدودی كه دارند، انتخاب درستی در زمینه مواد غذایی ندارند. از سال قبل افتتاح دفاتر خدمات سلامت شروع شده و یكی از وظایف این دفاتر، نظارت بر مراكز عرضه مواد غذایی است. این مورد در اولویت برنامه های وزارت بهداشت قرار دارد تا بتواند كنترل بیشتری در زمینه رعایت كیفیت مواد غذایی داشته باشد. مشكل امروز ما چاقی كودكان است. هم اكنون ۱۴ درصد كودكان زیر دو سال در معرض اضافه وزن قرار دارند.

عبداللهی با اشاره به خدمات مجانی مشاوران تغذیه در پایگاه های سلامت شهری و روستایی خاطرنشان كرد: یكی از خدمات این مراكز، مكمل یاری برای همه گروه های سنی است. از سال ۹۳ طرح مكمل یاری ویتامین دی برای دانش آموزان شروع شد و ۱۳ میلیون زن میانسال هم تحت این پوشش قرار گرفتند. الگوی غذایی تمام كسانی كه به این مراكز رجوع می كنند، ارزیابی می گردد تا در صورت نیاز اصلاح شود. برگزاری كلاس های آموزش گروهی، آموزش اصناف، مدارس و مهدهای كودك در جزو وظایف این كارشناسان قرار دارد.
سبوس گیری بالا از آردها متوقف می شود
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در مورد اقدامات این وزارتخانه در زمینه سبوس گیری از آرد نانوایی توضیح داد و اظهار داشت: ما با استفاده از دبیرخانه شورای عالی سلامت تلاش می نماییم این مورد را كنترل نماییم. وزارت بهداشت خواهان بهبود كیفیت گندم است و اعلام نموده میزان سبوس گیری از آرد باید كاهش پیدا كند. جلسات نهایی مربوط به این مورد در كمیته عالی استاندارد در حال برگزاری و به نتیجه رسیدن است.

عبداللهی با تاكید بر اینكه مشكل ما در زمینه مصرف غذایی رعایت نشدن اعتدال است، افزود: سی درصد از جوانان ما هفتگی فست فود می خورد اگر مردم رعایت نمایند حتی مصرف نوشابه هم اشكالی ندارد اما ما با زیاده روی در مصرف این گونه مواد غذایی روبرو هستیم.




1396/10/18
14:45:25
5.0 / 5
4632
تگهای خبر: تغذیه , چاقی , خدمات , سلامت
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۱
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است