مطالعات نشان می دهد؛

نوزادان مبتلا به اگزما در معرض ریسك بالاتر مبتلاشدن به آلرژی غذایی

نوزادان مبتلا به اگزما در معرض ریسك بالاتر مبتلاشدن به آلرژی غذایی مستر لمون: مطالعه جدید نشان داده است نوزادان مبتلا به اگزما هر چقدر كه بزرگ تر می شوند بیشتر در مبتلاشدن به آلرژی های غذایی، زكام بهاره و آسم لطمه پذیرتر هستند.


به گزارش مستر لمون به نقل از مهر، پژوهشگران عنوان می كنند استفاده از مرطوب كننده ها در اوایل دوره كودكی می تواند خطر ابتلاء به آسم و آلرژی های غذایی را در سنین بالاتر كم كند. دكتر «دونالد لی یونگ»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «ترك های موجود در پوست مبتلا به اگزما غالباً منجر به بروز زنجیره ای از بیماری ها در طول چندین سال بعد می شود.» پوست یك مانع حفاظتی مهم در حفظ رطوبت و دور نگه داشتن میكروب ها و مواد آلرژی زاست. لی یونگ در این زمینه می گوید: «مرطوب نگه داشتن پوست بلافاصله پس از ابتلاء به اگزما، بهترین شیوه توقف ابتلاء به آلرژی ها و بیماری آسم است.» پژوهشگران همین طور دریافتند بیماران مبتلا به اگزما، فاقد پروتئین ها و لیپیدهای مهم در لایه های بیرونی پوست شأن هستند. در نتیجه با ابتلاء به اگزما، آب از پوست شأن فرار كرده و پوست شأن خشك می شود كه منجر به ترك حوردگی و خارش می شود. پژوهشگران معتقدند مراقبت دقیق از پوست نوزاد بلافاصله پس از تولد می تواند از ابتلاء به اگزما و سایر بیماری های آلرژیك پیشگیری كند.


منبع:

1398/05/02
12:02:48
5.0 / 5
4845
تگهای خبر: بیماری , پوست , غذا
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است