معاون بهداشت وزارت بهداشت:

نیاز به مشاركت بین بخشی برای حل مشكل ریزگردها

نیاز به مشاركت بین بخشی برای حل مشكل ریزگردها مستر لمون: معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به اینكه در حوزه بهداشت استان خوزستان دو مشكل عمده وجود دارد، اظهار داشت: یكی سوژه ریزگردها و دیگری ورود فاصلاب به كارون است كه باید همه دستگاه های مرتبط به این موضوعات ورود كنند و مشاركت بین بخشی تقویت شود.



به گزارش مستر لمون به نقل از ایسنا دكتر علیرضا رئیسی در نشست رؤسای دانشگاه ها و دانشكده های علوم پزشكی استان خوزستان كه با حضور سعید نمكی - وزیر بهداشت - در ستاد دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز برگزار شد، اظهار داشت: در حوزه بهداشت در چند سال اخیر، اقدامات بسیار خوبی خصوصاً در توسعه زیرساخت ها در سطح استان خوزستان انجام شده و روند بهبود شاخص های بهداشتی این استان در طول ۵ سال قبل بسیار قابل قبول بوده است.

وی افزود: تفاهمنامه ای برای توسعه زیرساخت های بهداشتی استان خوزستان بین استانداری خوزستان، وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز به امضا رسید كه هنوز بطور كامل اجرایی نشده است البته سهم وزارت بهداشت در این تفاهم نامه بطور كامل پرداخت شده است و باز هم اعلام آمادگی می نماییم كه پروژه هایی كه در این تفاهم نامه سه جانبه ذكر نشده را دوباره در تفاهم نامه ساخته یا تكمیل نماییم.

رئیسی با اشاره به تردد تعداد بالای زائران اربعین حسینی از مرزهای استان خوزستان به عراق اظهار داشت: اگر بتوانیم برای نمایش خدمات بهداشتی و درمانی در روزهای اربعین حسینی برای دانشگاه های علوم پزشكی استان خوزستان، ردیف بودجه ای در نظر بگیریم، كمك بزرگی به این دانشگاه ها در كاهش فشار كاری كرده ایم.

دو پایگاه اورژانس هوایی در ایذه و بهبهان راه اندازی می شود

قاسم جان بابایی - معاون درمان وزارت بهداشت - اظهار داشت: سند توسعه درمان استان خوزستان تدوین شده و آماده اجرا است اما قسمتی از این سند به اجرا درآمده است.

وی در نشست رؤسای دانشگاه ها و دانشكده های علوم پزشكی استان خوزستان كه با حضور وزیر بهداشت در ستاد دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز برگزار شد، اظهاركرد: در شهرستان اندیمشك با مساعدت وزیر بهداشت، منابع مورد نیاز برای اجرای فاز دوم بیمارستان این شهرستان پرداخت شده است و بزودی عملیات اجرایی این پروژه آغاز می شود.

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به پروژه های درمانی شهرستان دزفول اضافه كرد: در این شهرستان بیمارستان زنان و یك بخش اورژانس در حال ساخت و تجهیز است و برای شهرستان شوش باز منابعی برای توسعه بخش اورژانس بیمارستان پرداخت شده است.

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به اینكه پروژه كلینیك ویژه شهرستان شوشتر تكمیل می شود، اظهار داشت: این پروژه حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیكی دارد كه امیدواریم به سرعت تكمیل و تجهیز شود. در شهرستان باغملك باز یك بیمارستان جایگزین در حال ساخت است كه احتمالاً تا آخر سال به بهره برداری می رسد.

جان بابایی از شهرستان ایذه بعنوان یكی از محروم ترین مناطق استان خوزستان یاد كرد و اظهاركرد: در شهرستان ایذه یكی از بهترین بخش های اورژانس استان خوزستان و بخش های مراقبت های ویژه امسال به بهره برداری رسید. در این شهرستان پروژه توسعه ۶۰ تخت بیمارستانی، بهسازی و ساخت اتاق عمل و تكمیل كلینیك ویژه باز در دستور كار قرار دارد.

وی اشاره كرد: در بیمارستان مادر رامهرمز، پروژه توسعه بخش پست پارتوم (بخش سپس زایمان)، اورژانس و اتاق عمل و در شهرستان رامشیر باز پروژه توسعه اورژانس همین طور پروژه های محل اسكان پزشكان برای ماندگاری آنان در این دو شهرستان در دستور كار وزارت بهداشت قرار گرفته است.

معاون درمان وزارت بهداشت اشاره كرد: در شهرستان آغاجاری تكمیل پروژه نیمه ساخته درمانی را پیگیری می نماییم اما در شهرستان ماهشهر سه بخش بیمارستان دولتی باید بازسازی و بهسازی شوند البته در این شهرستان یك بیمارستان صنعت نفت باز با ظرفیت ۲۰۰ تخت مصوب و ۵۰ تخت فعال وجود دارد كه می توان از ظرفیت این بیمارستان باز استفاده نمود. در شهرستان امیدیه باز بیمارستان دولتی كیفیت چندان بالایی ندارد. در این شهرستان باز یك بیمارستان صنعت نفت وجود دارد كه از ظرفیت آن می توان استفاده بیشتری كرد. كلینیك ویژه شهرستان امیدیه باز حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیكی دارد كه باید با سرعت تكمیل شود.

جان بابایی با اشاره به ساخت بیمارستان جایگزین بهبهان باز اظهار داشت: این بیمارستان با ۲۲۰ تخت بیمارستانی در سه بلوك در حال ساخت است كه برای تكمیل این بیمارستان باید ۶۰ میلیارد تومان منابع تأمین شود و ظرف دو سال آینده با كمك استاندار خوزستان این پروژه را باز تكمیل نماییم.

معاون درمان وزارت بهداشت اشاره كرد: بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز از نظر تأسیسات بیمارستانی نیازمند توجه و عنایت ویژه است و در یك مرحله ۴ میلیارد تومان برای آن پرداخت شده است البته فاز دوم بخش اورژانس این بیمارستان باز باید تكمیل شود.

وی اضافه كرد: در بیمارستان سینا اهواز باز باید پروژه ساخت بخش اورژانس به سرعت تكمیل شود. سازه این بخش ۴ طبقه در نظر گرفته شده است و این پروژه یكی از ضروری ترین پروژه ها است چون در منطقه ای كه این بیمارستان واقع شده بیشتر از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ساكن هستند.

جان بابایی با اشاره به اینكه نیاز به بیمارستان جایگزین رازی اهواز وجود دارد، اظهار داشت: با كمك استاندار می توان ساخت بیمارستان جایگزین رازی را در منطقه دیگری از شهر اهواز شروع كرد اما مهمترین مشكل حوزه سلامت استان خوزستان، كمبود نیروی انسانی خصوصاً در بخش پرستاری است.

به گزارش وبدا، معاون درمان وزارت بهداشت درانتها تصریح كرد: در استان خوزستان باید دو پایگاه اورژانس هوایی در ایذه و بهبهان راه اندازی شود چون دسترسی آنها به مركز استان دشوار است و امیدواریم كه پایگاه های اورژانس هوایی این دو منطقه باز بزودی افتتاح شوند.




1397/11/25
23:27:35
5.0 / 5
4346
تگهای خبر: پزشك , خدمات , درمان , سلامت
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است