آیا تحریك مغزی منجر به درمان اوتیسم می‎شود؟

آیا تحریك مغزی منجر به درمان اوتیسم می‎شود؟ مستر لمون: نتایج بررسی ها نشان داده است كه رفتار اجتماعی با استفاده از تحریك مغز بهبود پیدا می كند.


به گزارش مستر لمون به نقل از ایسنا و به نقل از ساینس، دانشمندان امریكایی در حال بررسی امكان درمان كودكان مبتلا به اوتیسم با روش درمانی نورومدولاسیون (neuromodulation) هستند تا اختلالات اجتماعی را با تحریك مغزی اصلاح كنند.
محققان از موسسه O'Donnell امریكا دریافتند، بخش خاصی از مخچه، منطقه ای در نزدیكی ساقه مغز كه از مدت ها پیش تصور می شد كه در هماهنگی حركات نقش دارد، برای رفتارهای اوتیستیك حیاتی است.
از نظر درمانی، این بخش مخچه بسیار جذاب است، زیرا می تواند برای درمان اوتیسم مورد استفاده قرار گیرد.
گرچه استفاده از این روش نمی تواند علت ژنتیكی اوتیسم را درمان كند، اما منجر به بهبود روابط اجتماعی كودكان مبتلا به اوتیسم شده و تاثیر زیادی بر كیفیت زندگی آنها می گذارد.
گام بعدی در این روش آن است كه دانشمندان مطمئن شوند استفاده از این روش ها در كودكان بی خطر است.
گرچه پزشكان با استفاده از این روش اختلالاتی نظیر اسكیزوفرنیا را درمان كرده اند، اما این روش هنوز در بیماری اوتیسم مورد مطالعه قرار نگرفته است و نیازمند بررسی های بیشتر است.
اختلال طیف اوتیسم (ASD) یك وضعیت عصبی است كه از هر ۶۸ كودك امریكایی یك نفر به آن مبتلاست. این بیماری منجر به چالش های تعاملی و مشكل در روابط اجتماعی افراد می گردد.



1396/09/28
15:42:27
5.0 / 5
6191
تگهای خبر: بیماری , درمان
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است