در گفت وگو با مستر لمون اعلام شد

اعتبار ۶ همتی برای برنامه شیر مدارس

اعتبار ۶ همتی برای برنامه شیر مدارس به گزارش مستر لمون، مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در رابطه با آخرین وضعیت اجرای توئزیع شیر در مدارس توضیحاتی عرضه داد و اظهار داشت: برپایه برنامه ریزی های انجام شده، توزیع شیر در مدارس ابتدایی با اولویت مناطق محروم از آغاز سال تحصیلی جدید صورت می گیرد.


دکتر احمد اسماعیل زاده در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اینکه اعتبار ۶ هزار میلیارد تومانی (همت) برای برنامه شیر مدرسه درنظر گرفته شده، اظهار نمود: برپایه دستور رئیس جمهور، برنامه شیر مدارس دولتی مشمول اعتبار شده است. بعد از تأمین اعتبار توزیع شیر در مدارس دولتی، «کمیته علمی شیر مدارس» امسال چندین بار تشکیل شده و با همکاری دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی به بررسی مباحث فنی توزیع شیر مدارس پرداخته است.
وی در رابطه با چگونگی توزیع شیر در مدارس توضیح داد: برپایه برنامه ریزی های انجام شده، توزیع شیر در مدارس ابتدایی با اولویت مناطق محروم از آغاز سال تحصیلی توزیع می شود.
اسماعیل زاده اضافه کرد: دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت توانست اعتبار مورد نیاز برای توزیع شیر در مدارس دولتی را به دست بیاورد. بعد از اجرای طرح توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی آینده، دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، طرح توزیع شیر مدارس را با استفاده از ظرفیت حضور کارشناسان تغذیه در سرتاسر کشور مورد ارزیابی قرار می دهد و ابعاد این طرح را بررسی می کند.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در رابطه با ارزیابی های گذشته برنامه توزیع شیر مدارس اظهار داشت: برنامه توزیع شیر در مدارس دولتی، برنامه ای خوب و جامع است و توانسته میزان کوتاه قدی در بین ایرانیان را کم کند. امیدوارم که با اجرای برنامه توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی آینده بتوانیم به نتایج حاصل از اجرای این طرح پارسال دست پیدا کنیم و این طرح را تداوم دهیم.


1404/03/16
11:54:57
5.0 / 5
25
تگهای مطلب: برنامه , تغذیه , سلامت , غذا
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است