نان خمیر ترش چه فوایدی دارد؟ مستر لمون: پروسه تخمیر طبیعی نان ترش هضمش را آسان تر می کند، تاثیر آن بر قند خون را می کاهد و به افزایش پروبیوتیک های مفید برای روده کمک می نماید. به گزارش مستر لمون به نقل از ایسنا، نان خمیرترش با ترکیبی تخمیرشده از آب و آرد که به خمیرمایه مشهور است، تهیه می شود که بطور طبیعی مخمرها و باکتری های اسید لاکتیک را تولید می کند. این پروسه به نان بافتی اسفنجی، طعمی ترش و خوشایند و همین طور مزایای بالقوه برای هضم می بخشد. پروسه تخمیر در نان خمیر ترش موجب کاهش اسید فیتیک (Phytic Acid) می شود. اسید فیتیک در غلات کامل یافت می شود و می تواند جذب مواد معدنی مهمی مانند آهن، روی و منیزیم را کم کند. تخمیر طولانی مدت موجب تجزیه این ترکیب و در نتیجه افزایش جذب مواد مغذی می شود. برای افرادی که حساسیت به گلوتن یا مشکلات گوارشی مانند سندرم روده تحریک پذیر دارند هم نان خمیرترش بهترین انتخاب است، برای اینکه پروسه تخمیر موجب تجزیه قسمتی از پروتئین های گلوتن می شود و در نتیجه گلوتن کمتری دارد. همین طور حاوی پروبیوتیک هایی است که سلامتی روده را تقویت می کنند. نان خمیرترش به لطف پروسه تخمیر، بطور معمول آسان تر هم هضم می شود و به نسبت نان های گندم معمولی نفخ کمتری به وجود می آورد. برخی مطالعات هم نشان داده اند که مصرف نان خمیر ترش ممکنست به سبب ترکیبات بیواکتیو تولیدشده در طول تخمیر، بر سطح کلسترول و التهاب های در رابطه با بیماریهای قلبی تاثیر مثبت داشته باشد. البته نان خمیرترش نسبت به نان گندم کامل فیبر کمتری دارد (فقط یک گرم در هر برش ۴۰ گرمی)، اما تحقیقات دریافته اند که پروسه تخمیر آن موجب می شود نسبت به انواع دیگر نان، قند خون را کمتر بالا ببرد. نان خمیر ترش به سبب تخمیر لاکتیکی، نسبت به نان های معمولی شاخص گلیسمی (GI) پایین تری دارد. این امر به کاهش افزایش سریع قند خون پس از مصرف کمک می نماید که می تواند برای افراد دچار دیابت نوع ۲ یا در معرض خطر مقاومت به انسولین مفید باشد. به گزارش ایندیپندنت، هر برش نان خمیر ترش حدود چهار گرم پروتئین و ۱۰۰ کالری دارد که از این نظر، مشابه نان گندم کامل است. بااینکه نان ترش اغلب با آرد سفید تهیه می شود، می توان آنرا با آرد گندم کامل نیز درست کرد تا ارزش تغذیه ای بالاتری داشته باشد. بطور کلی نان خمیر ترش گزینه ای غنی از مواد مغذی است که می تواند قسمتی از رژیم غذایی سالم و متعادل باشد و آنرا نه فقط به یک انتخاب خوشمزه بلکه به یک انتخاب تغذیه ای سالم مبدل می کند. منبع: mrlemon.ir 1404/01/17 12:28:32 5.0 / 5 395 تگهای مطلب: بیماری , تغذیه , تولید , خوشمزه مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مواد غذایی مناسب برای وعده صبحانه به همراه فیلم نوشیدنی های صبحگاهی مفید برای کبد چرب خیران به کنترل بیماریهای غیرواگیر در اصفهان کمک کنند ۱۰ درصد خردسالان ایرانی گرفتار اضطراب هستند کارشناسان هشدار دادند نظر بینندگان مسترلمون دراینباره نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۴ دوستان مسترلمون آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها آئین نامه ویزیت و مشاوره از راه دور از جانب وزارت بهداشت ابلاغ گردید بودجه ناکافی، مانع اجرای کامل برنامه شیرمدرسه پیشنهاد طب سنتی برای درمان فوری سرماخوردگی به علاوه فیلم هشدار درباره ی خرید داروی جعلی از بازار آزاد و فضای مجازی پربحث ترین ها خطر آلودگی هوا برای جنین چیست؟ مواد غذایی مناسب برای وعده صبحانه به همراه فیلم حماسه کادر درمان و داروسازی در بحران جنگ تحمیلی۱۲ روزه نوشیدنی های صبحگاهی مفید برای کبد چرب جدیدترین ها مواد غذایی مناسب برای وعده صبحانه به همراه فیلم حماسه کادر درمان و داروسازی در بحران جنگ تحمیلی۱۲ روزه نوشیدنی های صبحگاهی مفید برای کبد چرب خیران به کنترل بیماریهای غیرواگیر در اصفهان کمک کنند بین خواب بی وقفه و خواب منقطع، کدام بهتر است؟ معادله موفق بانکداری نوین و تبلیغات هوشمند آخرین وضعیت کمبود های دارویی در کشور ۱۰ درصد خردسالان ایرانی گرفتار اضطراب هستند کارشناسان هشدار دادند مهم ترین علایم دیابت چیست؟ موارد تقلب در پودر و عصاره های زعفران افزایش پیدا کرده است تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید