نان خمیر ترش چه فوایدی دارد؟ مستر لمون: پروسه تخمیر طبیعی نان ترش هضمش را آسان تر می کند، تاثیر آن بر قند خون را می کاهد و به افزایش پروبیوتیک های مفید برای روده کمک می نماید. به گزارش مستر لمون به نقل از ایسنا، نان خمیرترش با ترکیبی تخمیرشده از آب و آرد که به خمیرمایه مشهور است، تهیه می شود که بطور طبیعی مخمرها و باکتری های اسید لاکتیک را تولید می کند. این پروسه به نان بافتی اسفنجی، طعمی ترش و خوشایند و همین طور مزایای بالقوه برای هضم می بخشد. پروسه تخمیر در نان خمیر ترش موجب کاهش اسید فیتیک (Phytic Acid) می شود. اسید فیتیک در غلات کامل یافت می شود و می تواند جذب مواد معدنی مهمی مانند آهن، روی و منیزیم را کم کند. تخمیر طولانی مدت موجب تجزیه این ترکیب و در نتیجه افزایش جذب مواد مغذی می شود. برای افرادی که حساسیت به گلوتن یا مشکلات گوارشی مانند سندرم روده تحریک پذیر دارند هم نان خمیرترش بهترین انتخاب است، برای اینکه پروسه تخمیر موجب تجزیه قسمتی از پروتئین های گلوتن می شود و در نتیجه گلوتن کمتری دارد. همین طور حاوی پروبیوتیک هایی است که سلامتی روده را تقویت می کنند. نان خمیرترش به لطف پروسه تخمیر، بطور معمول آسان تر هم هضم می شود و به نسبت نان های گندم معمولی نفخ کمتری به وجود می آورد. برخی مطالعات هم نشان داده اند که مصرف نان خمیر ترش ممکنست به سبب ترکیبات بیواکتیو تولیدشده در طول تخمیر، بر سطح کلسترول و التهاب های در رابطه با بیماریهای قلبی تاثیر مثبت داشته باشد. البته نان خمیرترش نسبت به نان گندم کامل فیبر کمتری دارد (فقط یک گرم در هر برش ۴۰ گرمی)، اما تحقیقات دریافته اند که پروسه تخمیر آن موجب می شود نسبت به انواع دیگر نان، قند خون را کمتر بالا ببرد. نان خمیر ترش به سبب تخمیر لاکتیکی، نسبت به نان های معمولی شاخص گلیسمی (GI) پایین تری دارد. این امر به کاهش افزایش سریع قند خون پس از مصرف کمک می نماید که می تواند برای افراد دچار دیابت نوع ۲ یا در معرض خطر مقاومت به انسولین مفید باشد. به گزارش ایندیپندنت، هر برش نان خمیر ترش حدود چهار گرم پروتئین و ۱۰۰ کالری دارد که از این نظر، مشابه نان گندم کامل است. بااینکه نان ترش اغلب با آرد سفید تهیه می شود، می توان آنرا با آرد گندم کامل نیز درست کرد تا ارزش تغذیه ای بالاتری داشته باشد. بطور کلی نان خمیر ترش گزینه ای غنی از مواد مغذی است که می تواند قسمتی از رژیم غذایی سالم و متعادل باشد و آنرا نه فقط به یک انتخاب خوشمزه بلکه به یک انتخاب تغذیه ای سالم مبدل می کند. منبع: mrlemon.ir 1404/01/17 12:28:32 5.0 / 5 281 تگهای مطلب: بیماری , تغذیه , تولید , خوشمزه مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کم خوری کودکان در تابستان طبیعی است بایدها و نبایدهای طب سنتی برای کنترل اضطراب و استرس انجام غربالگری بیماریهای دوران نوزادی در مرکز بهداشت مطالعه ای جدید تاثیر محیط بر خواب را برجسته می کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۵ دوستان مسترلمون انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها رفع کسری ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی تأمین اجتماعی، به منابع پایدار و همراهی دولت نیاز دارد نظارت بر ایمنی غذا باید از مزرعه تا سفره ادامه یابد فعالیت شهید رئیسی تجلی حکمرانی مردمی و ساده زیستی در نظام اسلامی بود ویتامین ها انرژی ساز نیستند! پربحث ترین ها کم خوری کودکان در تابستان طبیعی است بایدها و نبایدهای طب سنتی برای کنترل اضطراب و استرس حسین(ع) هم برای تحقق آرمانش نیازمند عباس ها است ارسال گزارش جنایات جنگی رژیم صهیونی به سازمان بهداشت جهانی جدیدترین ها کم خوری کودکان در تابستان طبیعی است بایدها و نبایدهای طب سنتی برای کنترل اضطراب و استرس حسین(ع) هم برای تحقق آرمانش نیازمند عباس ها است ارسال گزارش جنایات جنگی رژیم صهیونی به سازمان بهداشت جهانی رژیم صهیونیستی در حمله به مراکز درمانی جان بیماران را هدف گرفت شرط تعطیلی داروخانه ها در شرایط بحران انجام غربالگری بیماریهای دوران نوزادی در مرکز بهداشت تأمین دارو و شیرخشک در جنگ 12 روزه قابل تقدیر است استخدام در سایت کاریابی حرفه ای باش مطالعه ای جدید تاثیر محیط بر خواب را برجسته می کند تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید