۸ ماده خوراکی که حتی در یخچال هم زود فاسد می شوند به گزارش مستر لمون، فقط گذاشتن مواد غذایی در یخچال، آنها را از فاسد شدن ایمن نمی کند و بیشتر خوراکی ها بعد از مدتی فاسد می شوند. بعضی از این خوراکی ها طول عمر بسیار کوتاهی دارند که حتی فضای خنک یخچال هم برای آنها چندان کارساز نیست. نادیا زکالوند: ۸ ماده خوراکی زیر از آن دسته مواد غذایی هستند که خیلی زود فاسد می شوند: ۱. تمشک ارگانیک هنگام پرورش تمشک ارگانیک از آفت کش و حشره کش استفاده نمی شود و پوست نازک و محتوای آب موجود در این میوه مستعد رشد باکتری است و بنابراین خیلی زود فاسد می شود. برای از بین بردن باکتری ها، تمشک ها را در سرکه و آب بشویید. ۲. سوسیس و کالباس سوسیس و کالباس هایی که در یخچال فروشگاه ها نگهداری می شوند، ۵ تا ۷ روز ماندگاری دارند که این مدت در یخچال های خانگی به ۳ تا ۵ روز می رسد. البته می توانید این مواد خوراکی را در فریزر به مدت طولانی تری نگهدارید. ۳. برش های هندوانه هندوانه تا وقتی که برش نخورده باشد، عمر طولانی دارد. اما برش خورده آن که درون ظرف دربسته در یخچال گذاشته شده باشد باید در مدت ۳ تا ۵ روز مصرف شود. ۴. برنج پخته برنج پخته را بیشتر از ۲ روز نمی توان در یخچال نگهداشت. نوعی باکتری در برنج تولید می شود که بیماری های گوارشی مانند سندرم دوره ای تهوع و استفراغ به وجود می آورد. این باکتری در مقابل حرارت مقاوم است. ۵. کنسرو ماهی تا زمانیکه در قوطی کنسرو ماهی باز نشده باشد، طول عمر آن طولانی خواهد بود اما بمحض باز شدن در آن، ماهی در معرض هوا و انواع باکتری ها قرار می گیرد که ماندگاری آنرا به چند روز محدود می کند. ۶. تخم مرغ ماندگاری تخم مرغ پس از اینکه آب پز شد خیلی کم شده و فقط یک هفته میتوان آنرا در یخچال نگهداشت. ۷. کاهو آب آن دسته از مواد خوراکی که پرآب هستند، در یخچال، تبخیر شده و وارد سلول های باکتری ها می شود و به مرور ماده خوراکی را خراب می کنند. کاهو هم از این دسته خوراکی هاست که حتی در یخچال هم ماندگاری کمی دارد. البته اگر کاهوها را درون کاغذ فویل در یخچال نگهدارید تا ۳۰ روز باقی می ماند. ۸. کلم برگ کلم برگ حدود ۳ روز در یخچال تازه می ماند و بعد از آن آغاز به پژمرده و نرم شدن می کند. پیش از مصرف هر نوع مواد غذایی، حتی اگر در یخچال باشد، مراقب باشید که غذای فاسد مصرف نکنید. منبع: msn 1402/11/02 13:13:32 5.0 / 5 644 تگهای مطلب: بیماری , پوست , تخم مرغ , تولید مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نوشیدنی های صبحگاهی مفید برای کبد چرب خیران به کنترل بیماریهای غیرواگیر در اصفهان کمک کنند ۱۰ درصد خردسالان ایرانی گرفتار اضطراب هستند کارشناسان هشدار دادند مهم ترین علایم دیابت چیست؟ نظر بینندگان مسترلمون دراینباره نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مسترلمون آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها آئین نامه ویزیت و مشاوره از راه دور از جانب وزارت بهداشت ابلاغ گردید بودجه ناکافی، مانع اجرای کامل برنامه شیرمدرسه پیشنهاد طب سنتی برای درمان فوری سرماخوردگی به علاوه فیلم هشدار درباره ی خرید داروی جعلی از بازار آزاد و فضای مجازی پربحث ترین ها خطر آلودگی هوا برای جنین چیست؟ حماسه کادر درمان و داروسازی در بحران جنگ تحمیلی۱۲ روزه نوشیدنی های صبحگاهی مفید برای کبد چرب خیران به کنترل بیماریهای غیرواگیر در اصفهان کمک کنند جدیدترین ها حماسه کادر درمان و داروسازی در بحران جنگ تحمیلی۱۲ روزه نوشیدنی های صبحگاهی مفید برای کبد چرب خیران به کنترل بیماریهای غیرواگیر در اصفهان کمک کنند بین خواب بی وقفه و خواب منقطع، کدام بهتر است؟ معادله موفق بانکداری نوین و تبلیغات هوشمند آخرین وضعیت کمبود های دارویی در کشور ۱۰ درصد خردسالان ایرانی گرفتار اضطراب هستند کارشناسان هشدار دادند مهم ترین علایم دیابت چیست؟ موارد تقلب در پودر و عصاره های زعفران افزایش پیدا کرده است کارت امید مادر از شروع سال 1405 اجرائی می شود تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید