۸ ماده خوراکی که حتی در یخچال هم زود فاسد می شوند به گزارش مستر لمون، فقط گذاشتن مواد غذایی در یخچال، آنها را از فاسد شدن ایمن نمی کند و بیشتر خوراکی ها بعد از مدتی فاسد می شوند. بعضی از این خوراکی ها طول عمر بسیار کوتاهی دارند که حتی فضای خنک یخچال هم برای آنها چندان کارساز نیست. نادیا زکالوند: ۸ ماده خوراکی زیر از آن دسته مواد غذایی هستند که خیلی زود فاسد می شوند: ۱. تمشک ارگانیک هنگام پرورش تمشک ارگانیک از آفت کش و حشره کش استفاده نمی شود و پوست نازک و محتوای آب موجود در این میوه مستعد رشد باکتری است و بنابراین خیلی زود فاسد می شود. برای از بین بردن باکتری ها، تمشک ها را در سرکه و آب بشویید. ۲. سوسیس و کالباس سوسیس و کالباس هایی که در یخچال فروشگاه ها نگهداری می شوند، ۵ تا ۷ روز ماندگاری دارند که این مدت در یخچال های خانگی به ۳ تا ۵ روز می رسد. البته می توانید این مواد خوراکی را در فریزر به مدت طولانی تری نگهدارید. ۳. برش های هندوانه هندوانه تا وقتی که برش نخورده باشد، عمر طولانی دارد. اما برش خورده آن که درون ظرف دربسته در یخچال گذاشته شده باشد باید در مدت ۳ تا ۵ روز مصرف شود. ۴. برنج پخته برنج پخته را بیشتر از ۲ روز نمی توان در یخچال نگهداشت. نوعی باکتری در برنج تولید می شود که بیماری های گوارشی مانند سندرم دوره ای تهوع و استفراغ به وجود می آورد. این باکتری در مقابل حرارت مقاوم است. ۵. کنسرو ماهی تا زمانیکه در قوطی کنسرو ماهی باز نشده باشد، طول عمر آن طولانی خواهد بود اما بمحض باز شدن در آن، ماهی در معرض هوا و انواع باکتری ها قرار می گیرد که ماندگاری آنرا به چند روز محدود می کند. ۶. تخم مرغ ماندگاری تخم مرغ پس از اینکه آب پز شد خیلی کم شده و فقط یک هفته میتوان آنرا در یخچال نگهداشت. ۷. کاهو آب آن دسته از مواد خوراکی که پرآب هستند، در یخچال، تبخیر شده و وارد سلول های باکتری ها می شود و به مرور ماده خوراکی را خراب می کنند. کاهو هم از این دسته خوراکی هاست که حتی در یخچال هم ماندگاری کمی دارد. البته اگر کاهوها را درون کاغذ فویل در یخچال نگهدارید تا ۳۰ روز باقی می ماند. ۸. کلم برگ کلم برگ حدود ۳ روز در یخچال تازه می ماند و بعد از آن آغاز به پژمرده و نرم شدن می کند. پیش از مصرف هر نوع مواد غذایی، حتی اگر در یخچال باشد، مراقب باشید که غذای فاسد مصرف نکنید. منبع: msn 1402/11/02 13:13:32 5.0 / 5 505 تگهای مطلب: بیماری , پوست , تخم مرغ , تولید مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نظارت بر ایمنی غذا باید از مزرعه تا سفره ادامه یابد تغییر رنگ ناخن ها نشانه چیست؟ این بیماری ها سبب جمع شدن آب در ریه می شوند! بیمه سلامت، پوشش کودکان تا ۵ سالگی را ادامه می دهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۴ دوستان مسترلمون آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها تأمین اعتبار افزایش مبلغ اضافه کاری مشمولان قانون بهره وری در مراحل نهائی تخصیص قرار دارد Professional Document Crafting by Fake-Sample درمان کبد چرب با مصرف خودسرانه دارو مختل می شود رزماری گیاهی با خواص اعجاب انگیز پربحث ترین ها نظارت بر ایمنی غذا باید از مزرعه تا سفره ادامه یابد تغییر رنگ ناخن ها نشانه چیست؟ این بیماری ها سبب جمع شدن آب در ریه می شوند! بیمه ها باید هزینه واقعی شدن تعرفه ها را بدهند جدیدترین ها نظارت بر ایمنی غذا باید از مزرعه تا سفره ادامه یابد تغییر رنگ ناخن ها نشانه چیست؟ این بیماری ها سبب جمع شدن آب در ریه می شوند! بیمه ها باید هزینه واقعی شدن تعرفه ها را بدهند شرایط اضطراری آلودگی هوا در بندرعباس اعلام گردد لزوم افزایش توجه سیاستگذاران سلامت به رشته بیهوشی بیمه سلامت، پوشش کودکان تا ۵ سالگی را ادامه می دهد برگزیده اخبار اجتماعی جهان در هفته ای که گذشت ویتامین ها انرژی ساز نیستند! شیرخشک کمیاب شد به علاوه فیلم تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید