نوعی ماکارونی که کلسترول خون را کاهش می دهد

نوعی ماکارونی که کلسترول خون را کاهش می دهد مستر لمون: خراسان رضوی خوردن جو و محصولات تهیه شده با آن 2 نوع کلسترول بد را کم می کند.



به نقل از هلث، جو حاوی بتا گلوکان، مسئول کاهش کلسترول بد و فیبر محلول است که برای فلور روده مفید شمرده می شود و باکتری های خوب مانند لاکتوباسیل ها را افزایش و در عین حال باکتری های بدی مانند انتروباکتریاسه را می کاهد.

کلسترول غیر HDL شامل آن دسته از لیپوپروتئین هایی است که خطر مبتلاشدن به بیماریهای قلبی عروقی را بیشتر می کند.

بررسی و تحلیل و بررسی مطالعات مختلف تایید می کند که جو می تواند ۲ نوع کلسترول بد را حداقل تا هفت درصد کم کند.

دکتر ولادیمیر ووکسان، از پژوهشگران این تحقیق، اظهار داشت: جو اثر کاهشی بر کل کلسترول بد در افراد پرخطر دارد اما می تواند برای کسانی که کلسترول بالا ندارند نیز مفید باشد.

در یک مطالعه متفاوت شرکت کنندگانی که ماکارونی غنی شده با سه گرم بتا گلوکان جو مصرف کردند، از افزایش باکتری های خوب روده و کاهش کلسترول LDL بهره مند شدند.

شرکت کنندگان این تحقیق به مدت ۲ ماه هر روز ۱۰۰ گرم ماکارونی متشکل از ۲۵ درصد آرد جو و ۷۵ درصد آرد گندم دوروم مصرف کردند.

این ترکیب غذایی توسط بدن شرکت کنندگان در این آزمایش به خوبی تحمل شد و هیچ نشانه ای از درد شکم یا نفخ در آنان دیده نشد.

علی رغم این واقعیت که جو دارای بتا گلوکان بیشتری نسبت به جوی دوسر است و فواید مختلفی برای سلامتی دارد اما به اندازه برخی دیگر از غذاهای سالم محبوب نیست.

جو حاوی کالری کمتر و پروتئین و فیبر بیشتر نسبت به جو دوسر است که شاخصهای مهمی برای افراد دارای مشکلات رژیم غذایی یا وزن به شمار می آید.

دکتر ووکسان معتقد می باشد بعد از بررسی شواهد می توان گفت جو بطور کلی در کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی به اندازه جو دوسر موثر است.




1401/06/20
09:17:00
5.0 / 5
106
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است