محققان می گویند؛

کربوهیدرات ها و خوراکی های شیرین بر سلامت دهان و دندان موثرند

کربوهیدرات ها و خوراکی های شیرین بر سلامت دهان و دندان موثرند مستر لمون: تحقیقات جدید، ارتباط بین غذاهای معمولی و تنوع و ترکیب باکتری های دهان را مشخص می کند.



به گزارش مستر لمون به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، مواد غذایی ای که بطور منظم مصرف می نماییم بر ترکیب باکتری ها- چه خوب و چه بد- در دهان ما تأثیر می گذارد.
محققان دانشگاه بوفالو نیویورک دریافته اند که این مجموعه از باکتری ها که بعنوان میکروبیوم دهان شناخته می شوند، احتمالاً نقش بزرگی در سلامت کلی ما ایفا می کنند، به علاوه با پوسیدگی دندان و بیماری پریودنتال هم ارتباط دارند.
محققان دریافتند که مصرف بیشتر غذاهای قندی و شیرین و دارای بار گلوکزی بالا مانند دونات ها و سایر محصولات پخته شده، نوشابه های معمولی، نان ها و ماست های بدون چربی ممکنست بر سلامت دهان و دندان و شاید بر عوارض سلامت سیستمیک در زنان مسن به سبب تأثیر این غذاها بر میکروبیوم دهان تأثیر گذارد.
تیم تحقیقاتی ارتباط مثبتی بین کل کربوهیدرات ها، بار گلوکزی و ساکارز و استرپتوکوک موتانس، عامل پوسیدگی دندان و تعدادی از انواع بیماریهای قلبی عروقی گزارش کردند، یافته ای که مشاهدات قبلی را تأیید می کند. اما آنها ارتباطی هم بین کربوهیدرات ها و میکروبیوم دهان را مشاهده نمودند که به خوبی ثابت نشده بود.
محققان مشاهده نمودند که گونه های Leptotrichia که در بعضی مطالعات با ژنژیویت، یک بیماری شایع لثه مرتبط می باشد، ارتباط مثبتی با مصرف قند دارد.


منبع:

1401/01/23
10:46:17
5.0 / 5
501
تگهای خبر: بیماری , چربی , خوراكی , سلامت
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است