محققان می گویند؛ کربوهیدرات ها و خوراکی های شیرین بر سلامت دهان و دندان موثرند مستر لمون: تحقیقات جدید، ارتباط بین غذاهای معمولی و تنوع و ترکیب باکتری های دهان را مشخص می کند. به گزارش مستر لمون به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، مواد غذایی ای که بطور منظم مصرف می نماییم بر ترکیب باکتری ها- چه خوب و چه بد- در دهان ما تأثیر می گذارد. محققان دانشگاه بوفالو نیویورک دریافته اند که این مجموعه از باکتری ها که بعنوان میکروبیوم دهان شناخته می شوند، احتمالاً نقش بزرگی در سلامت کلی ما ایفا می کنند، به علاوه با پوسیدگی دندان و بیماری پریودنتال هم ارتباط دارند. محققان دریافتند که مصرف بیشتر غذاهای قندی و شیرین و دارای بار گلوکزی بالا مانند دونات ها و سایر محصولات پخته شده، نوشابه های معمولی، نان ها و ماست های بدون چربی ممکنست بر سلامت دهان و دندان و شاید بر عوارض سلامت سیستمیک در زنان مسن به سبب تأثیر این غذاها بر میکروبیوم دهان تأثیر گذارد. تیم تحقیقاتی ارتباط مثبتی بین کل کربوهیدرات ها، بار گلوکزی و ساکارز و استرپتوکوک موتانس، عامل پوسیدگی دندان و تعدادی از انواع بیماریهای قلبی عروقی گزارش کردند، یافته ای که مشاهدات قبلی را تأیید می کند. اما آنها ارتباطی هم بین کربوهیدرات ها و میکروبیوم دهان را مشاهده نمودند که به خوبی ثابت نشده بود. محققان مشاهده نمودند که گونه های Leptotrichia که در بعضی مطالعات با ژنژیویت، یک بیماری شایع لثه مرتبط می باشد، ارتباط مثبتی با مصرف قند دارد. منبع: mrlemon.ir 1401/01/23 10:46:17 5.0 / 5 501 تگهای خبر: بیماری , چربی , خوراكی , سلامت مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط 70 درصد تشخیص پزشکان وابسته به لابراتوار است چرا گرفتار وسواس می شویم معرفی بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز تغییرات اقلیمی ممکن است موجب افزایش مرگ های سکته ای شود نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۱ دوستان مسترلمون آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها مایع و چسب آب بندی نانو چیست؟ برگزاری کنفرانس پایان سال دارو آیا ویروس کشنده تر از کرونا در راهست بیمه شدگان امکان دسترسی به سوابق درمانی را دارند پربحث ترین ها 70 درصد تشخیص پزشکان وابسته به لابراتوار است چرا گرفتار وسواس می شویم معرفی بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز اکثر کودکان مبتلا به سندرم داون گرفتار آپنه خواب هستند جدیدترین ها 70 درصد تشخیص پزشکان وابسته به لابراتوار است چرا گرفتار وسواس می شویم معرفی بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز اکثر کودکان مبتلا به سندرم داون گرفتار آپنه خواب هستند تغییرات اقلیمی ممکن است موجب افزایش مرگ های سکته ای شود چالش های صنعت تجهیزات پزشکی مایع و چسب آب بندی نانو چیست؟ آثار مقابله با بیماریهای دهان و دندان در شکفتن لبخند جامعه تغذیه پس از ماه رمضان چگونه باشد دستگاه قضا به گزارش کمبود دارو و تجهیزات ورود کند تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید