۱۱۰۰۵ مبتلاشدن و ۲۵۱ فوتی جدید كرونا در كشور

۱۱۰۰۵ مبتلاشدن و ۲۵۱ فوتی جدید كرونا در كشور بنابر اعلام وزارت بهداشت، طی 24 ساعت گذشته در کشور 11هزار و پنج بیمار جدید کووید 19 شناسایی شدند و متاسفانه 251 تن نیز به سبب این بیماری جان خودرا از دست دادند.


به گزارش مستر لمون به نقل از ایسنا، بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تا کنون دو میلیون و ۶۰۸ هزار و ۱۸۲ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۴۶۰ هزار و ۸۵۳ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به سه میلیون و ۶۹ هزار و ۳۵ دُز رسید.
از روز گذشته تا امروز ۳ خرداد ۱۴۰۰ و برمبنای معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۶۰۵ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۸۴۳ هزار و ۵۲۳ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۵۱ بیمار کووید۱۹ جان خودرا از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۷۸ هزار و ۸۴۸ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون دو میلیون و ۳۴۷ هزار و ۷۵۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
4 هزار و ۷۵۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۱۹ میلیون و ۵۴ هزار و ۵۲۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۸ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۳۳ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۰۷ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.



1400/03/03
20:54:28
5.0 / 5
920
تگهای خبر: بیماری , وزارت بهداشت
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است