فرآورده های دریایی جایگزینی مناسب برای فست فودها مستر لمون: جشنواره كارآفرینی مبتنی بر پژوهش در تولید و ارزیابی فرآورده های دریایی امروز در پردیس دانشگاه علوم كشاورزی و منابع طبیعی گرگان راه اندازی شد. به گزارش مستر لمون به نقل از ایسنا، «بهاره شعبان پور» رئیس دانشكده شیلات و محیط زیست دانشگاه علوم كشاورزی و منابع طبیعی گرگان و مسئول این جشنواره با اشاره به شمار فراوان فارغ التحصیلان دانشگاهی در كشور، اظهار داشت: این مورد باعث تولید مشكلات اشتغال شده است. ازاین رو مبادرت به برگزاری جشنواره ای با این رویكرد كه افراد دانشجو چگونه كارآفرین باشند و تولید اشتغال را در دستور كار خود قرار دهند، كردیم. شعبان پور با بیان این كه نرخ بیكاری زیاد باعث كاهش انگیزه می شود، اضافه كرد: با عنایت به توانایی دانشجویان، آنها می توانند در این زمینه كارآفرینی كنند و از این طریق به تولید ثروت بپردازند. وی با تاكید بر این كه جوامع پیشرفته اهمیت زیادی به پژوهش می دهند، خاطرنشان كرد: در كشور هم باید به این مورد توجه گردد. رئیس دانشكده شیلات و محیط زیست دانشگاه علوم كشاورزی و منابع طبیعی گرگان تصریح كرد: امروزه با عنایت به آن كه كارآفرینی ابعاد مختلفی دارد، دانشجویان می توانند با استفاده از كارآفرینی، برای خود و دیگران اشتغال تولید كنند. مسئول این جشنواره خاطرنشان كرد: اگر دانشجو، بتواند بر نوآوری و تحصیل را به كسب و كار تبدیل كند در واقع آموزشمان موثر بود. وی ادامه داد: دانشگاه ها به سمت نسل سوم در حال حركت است. مسئولان و دانشگاه باید كمك كنند كه دانشجویان كارآفرین و خلاق باشند تا برای خود كسب و كار تولید كنند. شعبان پور اظهار داشت: ماهی یك غذای مغذی است كه اگر آنرا به وعده های غذایی خود اضافه نماییم، در این حالت اشتغال بیشتری تولید می گردد. ازاین رو باید سرانه مصرف ماهی را افزایش دهیم. وی با بیان این كه جامعه به سمت استفاده از غذای آماده پیش می رود، خاطرنشان كرد: می توان فست فودها را بهینه كرد و به جای مواد و محتویات فست فوت، آنرا با گوشت آبزیان جایگزین كرد. 1397/08/22 21:55:40 5.0 / 5 5181 تگهای مطلب: آموزش , شكلات , غذا , فست فود مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط فعالیت شهید رئیسی تجلی حکمرانی مردمی و ساده زیستی در نظام اسلامی بود تقدیر رییس اورژانس تهران از فعالان حوزه آموزش ضرورت حمایت قانونی از افزایش خدمات داروخانه ها نظارت بر ایمنی غذا باید از مزرعه تا سفره ادامه یابد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۲ دوستان مسترلمون آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها Professional Document Crafting by Fake-Sample شرکت سوله سازی آذرسازه اردبیل فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می خورد روش های آسان یادگیری زبان های خارجی به روش رضا زمانی پربحث ترین ها فعالیت شهید رئیسی تجلی حکمرانی مردمی و ساده زیستی در نظام اسلامی بود عامل پنهان افزایش وزن افسانه شکم کورتیزولی قاتل نامرئی در مهمانی ها! جدیدترین ها فعالیت شهید رئیسی تجلی حکمرانی مردمی و ساده زیستی در نظام اسلامی بود عامل پنهان افزایش وزن افسانه شکم کورتیزولی قاتل نامرئی در مهمانی ها! تقدیر رییس اورژانس تهران از فعالان حوزه آموزش ضرورت حمایت قانونی از افزایش خدمات داروخانه ها تغییر فصل، محرک اگزماست نه عامل ایجاد آن نظارت بر ایمنی غذا باید از مزرعه تا سفره ادامه یابد تغییر رنگ ناخن ها نشانه چیست؟ این بیماری ها سبب جمع شدن آب در ریه می شوند! تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید