ثبت ۲۵ هزار و ۵۳۰ ماموریت اورژانس در هفته گذشته

ثبت ۲۵ هزار و ۵۳۰ ماموریت اورژانس در هفته گذشته مستر لمون: اورژانس تهران در هفته گذشته بالاتر از ۲۵ هزار ماموریت انجام داد؛ نیمی از بیماران در محل درمان شدند و بالاتر از شش هزار نفر به مراکز درمانی منتقل شدند.


به گزارش مستر لمون به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل اورژانس استان تهران، محمداسماعیل توکلی رییس اورژانس استان تهران اظهار داشت: در هفته گذشته (۵ مهر الی ۱۱ مهرماه ۱۴۰۴) مجموع ۲۵۵۳۰ در مرکز ارتباطات ۱۱۵ اورژانس استان تهران (دیسپچ) ثبت گردید که در پی این ماموریت ها ۶۳۰۵ مورد به مراکز درمانی انتقال یافتند و ۱۱۳۲۸ مورد نیز در محل از خدمات اورژانس استفاده کردند و در این زمان ۵۵۸۰۶ تماس با مرکز دیسپچ اورژانس استان تهران برقرار شد که از این مقدار متاسفانه ۱۱۰۲تماس مزاحم (معادل ۲.۰ درصد کل تماس ها) با این مرکز بوده است. بگفته وی؛ از مجموع ماموریت های ثبت شده طی هفته گذشته، ۵۰۴۱ مورد حوادث ترافیکی (۱۹.۷ درصد از کل ماموریت ها) و ۲۰۴۸۹ (۸۰.۳ درصد از کل ماموریت ها) مورد حوادث غیر ترافیکی بوده است و اورژانس هوایی ۷ سورتی پرواز داشته است که در پی آن ۱۰ مصدوم به مراکز درمانی انتقال یافته اند.
به گزارش مستر لمون به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل اورژانس استان تهران، محمداسماعیل توکلی رئیس اورژانس استان تهران گفت: در هفته گذشته (۵ مهر الی ۱۱ مهرماه ۱۴۰۴) مجموع ۲۵۵۳۰ در مرکز ارتباطات ۱۱۵ اورژانس استان تهران (دیسپچ) ثبت گردید که به دنبال این مأموریت ها ۶۳۰۵ مورد به مراکز درمانی انتقال یافتند و ۱۱۳۲۸ مورد هم در محل از خدمات اورژانس استفاده کردند و در این زمان ۵۵۸۰۶ تماس با مرکز دیسپچ اورژانس استان تهران برقرار شد که از این مقدار متاسفانه ۱۱۰۲تماس مزاحم (معادل ۲.۰ درصد کل تماس ها) با این مرکز بوده است.


منبع:

1404/07/12
10:36:17
5.0 / 5
8
تگهای مطلب: خدمات , درمان
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۴
جدیدترین ها

مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است