ملاحظات دندانپزشکی برای جویدن آدامس

ملاحظات دندانپزشکی برای جویدن آدامس به گزارش مستر لمون، اگر آدامس قند داشته باشد، امکان دارد خطر پوسیدگی دندان را افزایش دهد.


به گزارش مستر لمون به نقل از ایسنا، باکتری های موجود در دهان شما «سوکرالوز» و سایر کربوهیدرات ها را متابولیزه می کنند. این امر می تواند لایه مینای دندان را در بخش بیرونی دندان شما فرسایش دهد اما جویدن آدامس با شکر هر چند وقت یک مرتبه خطرات زیادی برای سلامتی ایجاد نمی کند، بخصوص اگر بهداشت دهان و دندان خوبی داشته باشید.
آدامس بدون شکر در هر وعده کمتر از ۰.۵ گرم قند دارد و از شیرین کننده های جایگزین استفاده می نماید. برچسب آدامس امکان دارد شیرین کننده هایی مانند موارد زیر را درج کند:
آسه سولفام-K
آسپارتام
نئوتام
ساخارین
سوکرالوز
اریتریتول
ایزومالت
مالتیتول
مانیتول
سوربیتول
زایلیتول

اگر آدامس شما از طعم دهنده های خاصی مانند اسید سیتریک استفاده می نماید، امکان دارد تجمع پلاک در دهان شما را کم کند اما به خاطر داشته باشید که اگر آدامس قند هم داشته باشد، امکان دارد اثرات مثبت آن از بین برود.

به گزارش «وب ام دی»، جویدن دهان شما را تحریک می کند تا بزاق بیشتری تولید نماید. این از دهان شما در مقابل پوسیدگی و فرسایش محافظت می کند. بزاق بیشتر امکان دارد باکتری ها و اسیدی را که روی دندان های شما جمع می شوند را از بین ببرد.



منبع:

1403/12/07
11:14:37
5.0 / 5
283
تگهای مطلب: پزشك , تولید , سلامت
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۵
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است