در جلسه كمیته تخصصی كرونا عنوان شد

تاکید بر واکسیناسیون بخصوص تزریق دوز سوم برای مقابله با سویه جدید اومیکرون

تاکید بر واکسیناسیون بخصوص تزریق دوز سوم برای مقابله با سویه جدید اومیکرون به گزارش مستر لمون جلسه کمیته تخصصی کرونا عصر امروز (چهارشنبه) برگزار گردید.


به گزارش مستر لمون به نقل از ایسنا، در این نشست که رئیس دفتر رئیس جمهور و وزرای بهداشت، درمان وآموزش پزشکی، فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش حضور داشتند گزارش کمیته ی علمی مراقبت و درمان کووید 19 در زمینه روند واکسیناسیون کودکان و رده سنی 11-5 سال در جهان عرضه شد.
همینطور وزارت بهداشت گزارشی در مورد روند گسترش سویه جدید اومیکرون در جهان عرضه کرد و تاکید شد که با عنایت به این که رفتار ویروس اومیکرون در هر کشور و رده های مختلف سنی متفاوت می باشد، اجرای دستورالعمل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در کنار واکسیناسیون بخصوص تزریق دوز سوم ضروریست.
در ادامه هم عنوان شد که با عنایت به روند افزایشی و همینطور بازه زمانی واکسیناسیون در کشور وضعیت شیوع سویه جدید اومیکرون در یران در مقایسه با سایر کشورهای جهان رضایت بخش است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم گزارشی از فضای رسانه ای در رابطه با انتشار کرونا در کشور عرضه کرد و اعضای این جلسه بر ضرورت تبیین دستاوردهای مردم کشورمان در پیشگیری از شیوع کرونا بخصوص سویه اومیکرون تاکید کردند.
در ادامه این جلسه هم مصوبات پیشنهادی برای تصویب در ستاد ملی کرونا بحث و بررسی گردید.




منبع:

1400/10/16
12:02:33
5.0 / 5
691
تگهای مطلب: آموزش , پزشك , درمان , وزارت بهداشت
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
جدیدترین ها

مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است