یك جراح مغز و اعصاب هشدار داد؛

آلودگی هوا از عوامل افزایش ریسک سکته مغزی است

آلودگی هوا از عوامل افزایش ریسک سکته مغزی است مستر لمون: یک جراح مغز و اعصاب، نسبت به عوامل افزایش ریسک بروز سکته مغزی، اخطار داد.


به گزارش مستر لمون به نقل از مهر، بابک زمانی، روز یکشنبه در نشست خبری همایش بین المللی انجمن سکته مغزی ایران که در محل انجمن برگزار شد، به تاثیر میزان نمک مصرفی در بروز سکته مغزی اشاره نمود و اظهار داشت: باید صاحبان صنایع غذایی، میزان نمک مصرفی در غذاهای آماده را به صورت برچسب اعلام کنند چونکه در بروز سکته مغزی مؤثر بوده و نیاز بدن به مصرف نمک حدود سه گرم در روز است. وی با اشاره به اینکه استرس تاثیر مستقیمی در بروز سکته مغزی ندارد، عنوان کرد: عوامل خطر زا مانند آلودگی هوا، بی تحرکی، بیماری های زمینه ای ابتلاء به سکته مغزی را زیاد می کند و کرونا در این ۲ سال گذشته درمان این بیماری را مشکل کرد. زمانی افزود: با انتشار کرونا خیلی از بیمارستان های آموزشی کشور که درمان سکته مغزی را هم انجام می دادند، درمان این بیماری را تعطیل کرده و فقط افراد کرونایی پذیرش می کردند که با مدیریت و کاهش موج های این بیماری، حالا بیماران سکته مغزی به مراکز درمانی رجوع می کنند. وی خاطرنشان کرد: تلاش می نماییم با همه مشکلات موجود، خویش را به پیشرفت درمان سکته مغزی که در دنیا فاصله بسیاری با آن داریم، نزدیک نماییم چونکه پزشکان جوان در این حوزه آمادگی خدمت به مردم را دارند. در ادامه این نشست خبری، مجتبی خزایی دبیر سیزدهمین همایش بین المللی سکته مغزی هم اظهار داشت: همایش بین المللی سکته مغزی ۲۴ تا ۲۶ آذر ۱۴۰۰ در محل کتابخانه ملی به صورت مجازی برگزار می گردد و ۶ سخنران از کشورهای خارجی خواهیم داشت. وی ادامه داد: درمان سکته حاد، مدیریت و درمان سکته های مزمن، جلوگیری از خونریزی مغزی، بازتوانی استرسی و…، از محورهای اصلی همایش است و ۲۶ مقاله در این همایش عرضه خواهد شد.


منبع:

1400/09/14
22:38:53
5.0 / 5
553
تگهای خبر: آموزش , بیماری , پزشك , درمان
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است