محققان كانادایی پی بردند؛

واكنش بیماران دیالیزی به واكسن كووید 19 ضعیف تر است

واكنش بیماران دیالیزی به واكسن كووید 19 ضعیف تر است مستر لمون: بر اساس گزارش جدید پژوهشگران، یک دوز واکسن کووید19 برای تولید آنتی بادی های کافی در بیماران دیالیز کلیوی کافی نیست.



به گزارش مستر لمون به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، «ریتا سوری»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مک گیل کانادا، در این زمینه می گوید: «ما سفارش می نماییم که دوز دوم واکسن کووید ۱۹ در بیماران دریافت کننده همودیالیز در فاصله زمانی ۳ هفته سفارش شده تجویز شود و اقدامات پیشگیرانه و کنترل دقیق کروناویروس در واحدهای همودیالیز تا زمان مشخص شدن اثر واکسن ادامه یابد.»
بیماران دیالیزی در مقابل کووید ۱۹ لطمه پذیر هستند برای اینکه باید هفته ای سه بار به یک مرکز درمانی مراجعه کنند. در میان این بیماران، بین ۲۰ تا ۳۰ درصد موارد کُشنده بوده که ۱۰ برابر بیشتر از جمعیت عمومی است.
این مطالعه شامل ۱۵۴ بیمار دیالیزی بود. پژوهشگران دریافتند پس از تزریق یک دوز واکسن، آنتی بادی در ۵۷٪ بیماران دیالیزی قابل تشخیص نبود. از بین این تعداد شرکت کننده، چهار نفر بعد از واکسیناسیون به کووید ۱۹ مبتلا شدند.
به گفته پژوهشگران، «بیمارانی که همودیالیز می شوند و در ۴ هفته به واکسن پاسخ نداده اند، در هشت هفته هم پاسخ نمی دهند.»
بر اساس این مطالعه، در بیماران مسن و کسانی که از داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی استفاده می نمایند میزان تولید آنتی بادی در آنها بسیار کمتر است.
در حال حاضر واکنش بیماران دیالیزی به دوز دوم واکسن تحت مطالعه است.


منبع:

1400/02/26
14:47:45
5.0 / 5
1180
تگهای مطلب: تولید , دارو , درمان
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۲
جدیدترین ها

مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است