هشدار وزارت بهداشت: افزودن سبوس به آرد در نانوایی ها غیربهداشتی است مستر لمون: مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاكید بر كاهش سبوس گیری از آرد، اظهار داشت: بعضی از نانوایان سبوس فله ای از كارخانجات آرد خریداری می كنند و به آرد مصرفی اضافه می كنند كه این كار به هیچ عنوان بهداشتی نیست؛ چون كه ممكن است به هنگام جداسازی سبوس، آلودگی های شیمیایی، میكروبی و قارچی برای سبوس تولید شود. به گزارش مستر لمون به نقل از ایسنا، دكتر زهرا عبداللهی درباره كیفیت آرد و نان موجود، اظهار داشت: به دنبال مصوبه شواری عالی سلامت و امنیت غذایی در خصوص اجرای استانداردهای لازم در مورد آرد و نان، وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد موظف می باشند مسئولیت پایش الزامی استاندارد نان را برعهده گیرند و بازرسین بهداشت محیط، میزان نمك موجود در نان (كه باید كمتر از یك درصد باشد) و میزان جوش شیرین را بررسی می كنند. مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان این كه طبق آخرین گزارشات مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت، ۵۰ درصد نانوایی ها استانداردهای نمك در نان را رعایت می كنند، اضافه كرد: نان مهم ترین منبع دریافت نمك در غذای ایرانیان است و به صورت متوسط ایرانیان روزانه ۳۰۰ تا ۳۱۰ گرم نان مصرف می كنند كه با اجرای ۱۰۰ درصدی كاهش میزان نمك در نان، می توان روزانه ۳ گرم نمك مصرفی را كاهش داد تا با كاهش میزان نمك مصرفی از بروز بیماری های غیرواگیر مثل فشارخون، دیابت و سكته های قلبی و مغزی جلوگیری شود. بنابر اعلام وبدا، عبداللهی یكی از معایب آرد توزیع شده در نانوایی ها را سبوس گیری بیش از حد از آرد توسط كارخانجات آرد بیان كرد و اظهار داشت: در صدد هستیم كه میزان سبوس گیری از آرد را كاهش دهیم تا بتوانیم بروز بیماری های غیرواگیر را كاهش دهیم. 1396/11/04 15:22:59 5.0 / 5 4730 تگهای خبر: بیماری , سلامت , غذا , وزارت بهداشت مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ارتباط مصرف گوشت و دیابت برخی داروهای دیابت ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهند جرم انگاری های مداخله گران غیر مجاز در حوزه سلامت گسترش یابد اولویت های سلامت در دولت پزشکیان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۱ دوستان مسترلمون آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها اهمیت فناوری اطلاعات در برنامه مراقبت های بهداشتی و پزشکی خانواده آماده باش اورژانس برای مراسم خاکسپاری شهدای سانحه سقوط بالگرد مادران نوزادان کم وزن بیشتر در معرض خطر زوال عقل هستند شکار تصادفی یک کوسه ۴ متری، عکس پربحث ترین ها چگونه از لنز چشمی نگهداری کنیم؟ ارتباط مصرف گوشت و دیابت کسب درآمد از ITFF کار عجیب شرکت های چینی در پروسه مصاحبه کاری جدیدترین ها چگونه از لنز چشمی نگهداری کنیم؟ ارتباط مصرف گوشت و دیابت کسب درآمد از ITFF کار عجیب شرکت های چینی در پروسه مصاحبه کاری آنالیز و صدمه شناسی ناهنجاری های راه رفتن با هوش مصنوعی برخی داروهای دیابت ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهند دارویار روی کاغذ طرح خوبی بود جرم انگاری های مداخله گران غیر مجاز در حوزه سلامت گسترش یابد اهمیت فناوری اطلاعات در برنامه مراقبت های بهداشتی و پزشکی خانواده اولویت های سلامت در دولت پزشکیان تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید