عضو كمیسیون بهداشت مجلس؛ با خیال راحت سوسیس و كالباس بخورید به گزارش مستر لمون عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس، اظهار داشت كارخانجات سوسیس و كالباس بایستی در جهت رفع نگرانی مردم از بابت سلامت مواد اولیه این فرآورده ها قدم بردارند. منوچهر جمالی در رابطه با برخی اظهارات مبنی بر استفاده از گوشت سگ و گربه در تولید فرآورده های گوشتی، اظهارداشت: معاونت غذا و دارو و دانشگاه های علوم پزشكی نظارت دقیقی را برای روند تهیه و تولید سویس و كالباس داشته و فعالیت كارخانجات از سوی آنها رصد و ارزیابی می شود.وی با بیان اینكه فرآیند و تولید سوسیس و كالباس مشكلی نداشته و تحت نظارت شدید است، تصریح كرد: استفاده از فرآورده های گوشتی برای سلامتی مضر بوده و نمی توان افراد را به استفاده توصیه كرد اما مردم نباید نگرانی از بابت كیفیت محتوا و مواد اولیه سوسیس و كالباس داشته باشند زیرا نظارت مناسبی از سوی متولیان بر عملكرد كارخانجات تولیدكننده صورت می گیرد.جمالی با تاكید بر اینكه معاونت غذا و دارو و دانشگاه های علوم پزشكی متولی نظارت بر كیفیت فرآورده های گوشتی مانند سویس و كالباس است، ادامه داد: ممكن است مانند سایر صنف ها در روند تولید سوسیس و كالباس نیز تخلفی رخ دهد كه به طور قطع باید با متخلفان به صورت جدی و قاطع برخورد شود زیرا سلامت مردم در معرض تهدید قرار می گیرد.وی افزود: هیچ نگرانی از بابت استفاده از مواد غذایی كه دارای آرم استاندارد بوده و سلامت آنها از سوی سازمان غذا و دارو تایید شده باشد وجود ندارد.جمالی با رد شائبه استفاده از گوشت دام های بیمار در تولید و سوسیس و كالباس، افزود: نظارت بر كشتار دام ها بر عهده سازمان دامپزشكی است؛ گوشت های تولید شده پس از كشتار تحت نظارت اداره كل نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت بوده و سپس از سوی سازمان استاندارد تایید می شود؛ بنابراین هیچ نگرانی در این رابطه وجود ندارد.عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با تاكید بر اینكه برای رفع نگرانی مردم نظارت ها بر عملكرد كارخانجات سوسیس و كالباس باید تشدید شود، گفت: كارخانجات سوسیس و كالباس باید در جهت تولید سوسیس و كالباس به گونه ای گام بردارند كه نگرانی مردم از بابت سلامت مواد اولیه این فرآورده ها مرتفع شود؛ انتظار می رود با تشدید نظارت بر عملكرد این مراكز خیال مردم از بابت كیفیت فرآورده های گوشتی راحت شود. 1396/05/07 12:46:04 5.0 / 5 5837 تگهای مطلب: سوسیس و كالباس , فرآورده گوشتی , معاونت غذا و دارو , بهداشت و درمان مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بیمه ها باید هزینه واقعی شدن تعرفه ها را بدهند خبر مهم معاون وزیر بهداشت به کارشناسان علوم آزمایشگاهی ۱۴ هزار مورد کلرسنجی از مخازن آب آشامیدنی استان در جریان قطعی آب انتقالی اولویت های کمیته پرستاری در ۱۴۰۴ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مسترلمون آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها Professional Document Crafting by Fake-Sample شرکت سوله سازی آذرسازه اردبیل فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می خورد روش های آسان یادگیری زبان های خارجی به روش رضا زمانی پربحث ترین ها رفع کسری ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی تأمین اجتماعی، به منابع پایدار و همراهی دولت نیاز دارد فعالیت شهید رئیسی تجلی حکمرانی مردمی و ساده زیستی در نظام اسلامی بود عامل پنهان افزایش وزن افسانه شکم کورتیزولی جدیدترین ها رفع کسری ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی تأمین اجتماعی، به منابع پایدار و همراهی دولت نیاز دارد فعالیت شهید رئیسی تجلی حکمرانی مردمی و ساده زیستی در نظام اسلامی بود عامل پنهان افزایش وزن افسانه شکم کورتیزولی قاتل نامرئی در مهمانی ها! تقدیر رییس اورژانس تهران از فعالان حوزه آموزش ضرورت حمایت قانونی از افزایش خدمات داروخانه ها تغییر فصل، محرک اگزماست نه عامل ایجاد آن نظارت بر ایمنی غذا باید از مزرعه تا سفره ادامه یابد تغییر رنگ ناخن ها نشانه چیست؟ تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید