عضو كمیسیون بهداشت مجلس؛ با خیال راحت سوسیس و كالباس بخورید به گزارش مستر لمون عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس، اظهار داشت كارخانجات سوسیس و كالباس بایستی در جهت رفع نگرانی مردم از بابت سلامت مواد اولیه این فرآورده ها قدم بردارند. منوچهر جمالی در رابطه با برخی اظهارات مبنی بر استفاده از گوشت سگ و گربه در تولید فرآورده های گوشتی، اظهارداشت: معاونت غذا و دارو و دانشگاه های علوم پزشكی نظارت دقیقی را برای روند تهیه و تولید سویس و كالباس داشته و فعالیت كارخانجات از سوی آنها رصد و ارزیابی می شود.وی با بیان اینكه فرآیند و تولید سوسیس و كالباس مشكلی نداشته و تحت نظارت شدید است، تصریح كرد: استفاده از فرآورده های گوشتی برای سلامتی مضر بوده و نمی توان افراد را به استفاده توصیه كرد اما مردم نباید نگرانی از بابت كیفیت محتوا و مواد اولیه سوسیس و كالباس داشته باشند زیرا نظارت مناسبی از سوی متولیان بر عملكرد كارخانجات تولیدكننده صورت می گیرد.جمالی با تاكید بر اینكه معاونت غذا و دارو و دانشگاه های علوم پزشكی متولی نظارت بر كیفیت فرآورده های گوشتی مانند سویس و كالباس است، ادامه داد: ممكن است مانند سایر صنف ها در روند تولید سوسیس و كالباس نیز تخلفی رخ دهد كه به طور قطع باید با متخلفان به صورت جدی و قاطع برخورد شود زیرا سلامت مردم در معرض تهدید قرار می گیرد.وی افزود: هیچ نگرانی از بابت استفاده از مواد غذایی كه دارای آرم استاندارد بوده و سلامت آنها از سوی سازمان غذا و دارو تایید شده باشد وجود ندارد.جمالی با رد شائبه استفاده از گوشت دام های بیمار در تولید و سوسیس و كالباس، افزود: نظارت بر كشتار دام ها بر عهده سازمان دامپزشكی است؛ گوشت های تولید شده پس از كشتار تحت نظارت اداره كل نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت بوده و سپس از سوی سازمان استاندارد تایید می شود؛ بنابراین هیچ نگرانی در این رابطه وجود ندارد.عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با تاكید بر اینكه برای رفع نگرانی مردم نظارت ها بر عملكرد كارخانجات سوسیس و كالباس باید تشدید شود، گفت: كارخانجات سوسیس و كالباس باید در جهت تولید سوسیس و كالباس به گونه ای گام بردارند كه نگرانی مردم از بابت سلامت مواد اولیه این فرآورده ها مرتفع شود؛ انتظار می رود با تشدید نظارت بر عملكرد این مراكز خیال مردم از بابت كیفیت فرآورده های گوشتی راحت شود. 1396/05/07 12:46:04 5.0 / 5 5395 تگهای خبر: سوسیس و كالباس , فرآورده گوشتی , معاونت غذا و دارو , بهداشت و درمان مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط 1066 بیمارستان در آماده باش نوروزی کلید دژنکتور زیمنس غربالگری، تشخیص و درمان تمامی انواع سرطان ها در یک مکان فرسودگی و زیان دهی بیمارستان ها آزاردهنده است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳ دوستان مسترلمون آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تعمیر گیربکس اتوماتیک تعمیر یخچال چاپ چسب خرید نایلون حبابدار خرید و فروش خودرو دوچرخه ثابت طراحی سایت فیش حج نایلون حبابدار نایلون حبابدار نمایندگی گن ساعت شنی آنچری کلمبیا نوار خطر پربیننده ترین ها دستورالعمل شرایط برگزاری مطب در مراکز درمانی هلال احمر طی حج ۱۴۰۲ طرح پزشکی خانواده شاید در کوتاه مدت چالش هایی را ایجاد کند بهترین روش های جراحی چاقی کدام اند ۶ راهکار برای حفظ وزن مطلوب پربحث ترین ها سرنوشت انتظار 15 ساله پرستاران به کجا رسید 7 عادت غلط که سبب پیری زودرس پوست می شود؟ ۲۴ بیمار کرونایی در شبانه روز گذشته فوت شدند کوری چهره عارضه کووید جدیدترین ها سرنوشت انتظار 15 ساله پرستاران به کجا رسید 7 عادت غلط که سبب پیری زودرس پوست می شود؟ ۲۴ بیمار کرونایی در شبانه روز گذشته فوت شدند کوری چهره عارضه کووید رشد ۴۳ درصدی شرکت های دانش بنیان سلامت در یک سال قبل انتقاد شدید رییس نظام پرستاری از وزیر بهداشت رشد تولید سلامت محور هدفگذاری سیستم سلامت در ۱۴۰۲ 85 درصد مردم ماسک نمی زنند 1066 بیمارستان در آماده باش نوروزی کلید دژنکتور زیمنس تگها بیماری پزشك رپورتاژ درمان برنامه خدمات آموزش تولید