عضو كمیسیون بهداشت مجلس؛ با خیال راحت سوسیس و كالباس بخورید به گزارش مستر لمون عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس، اظهار داشت كارخانجات سوسیس و كالباس بایستی در جهت رفع نگرانی مردم از بابت سلامت مواد اولیه این فرآورده ها قدم بردارند. منوچهر جمالی در رابطه با برخی اظهارات مبنی بر استفاده از گوشت سگ و گربه در تولید فرآورده های گوشتی، اظهارداشت: معاونت غذا و دارو و دانشگاه های علوم پزشكی نظارت دقیقی را برای روند تهیه و تولید سویس و كالباس داشته و فعالیت كارخانجات از سوی آنها رصد و ارزیابی می شود.وی با بیان اینكه فرآیند و تولید سوسیس و كالباس مشكلی نداشته و تحت نظارت شدید است، تصریح كرد: استفاده از فرآورده های گوشتی برای سلامتی مضر بوده و نمی توان افراد را به استفاده توصیه كرد اما مردم نباید نگرانی از بابت كیفیت محتوا و مواد اولیه سوسیس و كالباس داشته باشند زیرا نظارت مناسبی از سوی متولیان بر عملكرد كارخانجات تولیدكننده صورت می گیرد.جمالی با تاكید بر اینكه معاونت غذا و دارو و دانشگاه های علوم پزشكی متولی نظارت بر كیفیت فرآورده های گوشتی مانند سویس و كالباس است، ادامه داد: ممكن است مانند سایر صنف ها در روند تولید سوسیس و كالباس نیز تخلفی رخ دهد كه به طور قطع باید با متخلفان به صورت جدی و قاطع برخورد شود زیرا سلامت مردم در معرض تهدید قرار می گیرد.وی افزود: هیچ نگرانی از بابت استفاده از مواد غذایی كه دارای آرم استاندارد بوده و سلامت آنها از سوی سازمان غذا و دارو تایید شده باشد وجود ندارد.جمالی با رد شائبه استفاده از گوشت دام های بیمار در تولید و سوسیس و كالباس، افزود: نظارت بر كشتار دام ها بر عهده سازمان دامپزشكی است؛ گوشت های تولید شده پس از كشتار تحت نظارت اداره كل نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت بوده و سپس از سوی سازمان استاندارد تایید می شود؛ بنابراین هیچ نگرانی در این رابطه وجود ندارد.عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با تاكید بر اینكه برای رفع نگرانی مردم نظارت ها بر عملكرد كارخانجات سوسیس و كالباس باید تشدید شود، گفت: كارخانجات سوسیس و كالباس باید در جهت تولید سوسیس و كالباس به گونه ای گام بردارند كه نگرانی مردم از بابت سلامت مواد اولیه این فرآورده ها مرتفع شود؛ انتظار می رود با تشدید نظارت بر عملكرد این مراكز خیال مردم از بابت كیفیت فرآورده های گوشتی راحت شود. 1396/05/07 12:46:04 5.0 / 5 5657 تگهای خبر: سوسیس و كالباس , فرآورده گوشتی , معاونت غذا و دارو , بهداشت و درمان مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اهمیت فناوری اطلاعات در برنامه مراقبت های بهداشتی و پزشکی خانواده خود مراقبتی بدون ارتقای سواد سلامت ممکن نیست باید پزشکی سنتی را کنار بگذاریم آماده باش اورژانس در مراسم ارتحال امام(ره) نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳ دوستان مسترلمون آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها اهمیت فناوری اطلاعات در برنامه مراقبت های بهداشتی و پزشکی خانواده آماده باش اورژانس برای مراسم خاکسپاری شهدای سانحه سقوط بالگرد مادران نوزادان کم وزن بیشتر در معرض خطر زوال عقل هستند شکار تصادفی یک کوسه ۴ متری، عکس پربحث ترین ها ارتباط تغییر زمان وعده غذایی با افسردگی کارکنان شیفتی چگونه از لنز چشمی نگهداری کنیم؟ ارتباط مصرف گوشت و دیابت کسب درآمد از ITFF جدیدترین ها ارتباط تغییر زمان وعده غذایی با افسردگی کارکنان شیفتی چگونه از لنز چشمی نگهداری کنیم؟ ارتباط مصرف گوشت و دیابت کسب درآمد از ITFF کار عجیب شرکت های چینی در پروسه مصاحبه کاری آنالیز و صدمه شناسی ناهنجاری های راه رفتن با هوش مصنوعی برخی داروهای دیابت ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهند دارویار روی کاغذ طرح خوبی بود جرم انگاری های مداخله گران غیر مجاز در حوزه سلامت گسترش یابد اهمیت فناوری اطلاعات در برنامه مراقبت های بهداشتی و پزشکی خانواده تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید