تحقیقات نشان می دهد؛

پخت غذا با شعله كم در جلوگیری از آلزایمر موثر است

پخت غذا با شعله كم در جلوگیری از آلزایمر موثر است به گزارش مستر لمون مطالعات نشان می دهد خوردن غذاهایی كه با حرارت بالا طبخ شده اند، خطر مبتلا شدن به آلزایمر را زیاد می كند.


به گزارش مستر لمون به نقل از مهر، پخت غذا با حرارت بالا سبب افزایش تشكیل تركیباتی موسوم به گلیكوزیله پیشرفته (AGEs) می شود؛ این تركیبات گروهی از تركیبات شامل شكر، پروتئین و سایر مولكول های بزرگ هستند. محصولات نهایی گلیكوزیله پیشرفته (AGEs)، از راه برخی مكانیسم ها شامل افزایش التهاب و فشار اكسایشی، خطر ابتلاء به بیماری های مزمن را می افزایند. آنها همینطور قادر به اتصال به گیرنده RAGE هستند؛ این گیرنده، پروتئین های بتاآمیلوئید را در سد خونی مغز عبور داده و با بروز بیماری هایی مانند آلزایمر در ارتباط می باشد. محققان دانشكده پزشكی آیسان بیمارستان مونت سینای نیویورك مبادرت به پخت ۵۴۹ غذا با روش های مختلف طبخ كرده و محتوای AGEs آنها را در غذای پخته شده اندازه گیری كردند. بررسی موش ها با رژیم غذایی دارای مقادیر بالای AGEs نشان می دهد، این موش ها دارای میزان بالای AGEs به همراه رسوب پروتئین بتاآمیلوئید در مغز هستند. به قول محققان، حرارت بالا در هنگام پخت غذا با سطوح بالای AGEs و احتمال ابتلاء به بیماری آلزایمر در ارتباط می باشد.


منبع:

1398/04/25
15:51:52
5.0 / 5
2837
تگهای خبر: بیماری , پزشك , رژیم غذایی , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است