نتایج تحقیقات نشان می دهد؛

مصرف زیاد گوشت قرمز می تواند خطر مرگ را افزایش دهد

مصرف زیاد گوشت قرمز می تواند خطر مرگ را افزایش دهد مستر لمون: پژوهشگران آگهی می دهند افزایش مصرف گوشت قرمز، بخصوص گوشت قرمز فرآوری شده، با ریسك بالای مرگ مرتبط می باشد.


به گزارش مستر لمون به نقل از مهر، تحقیقات نشان می دهد جایگزین كردن گوشت قرمز با سایر منابع پروتئینی نظیر تخم مرغ، ماهی، غلات كامل و سبزیجات، به مرور زمان به عمر طولانی تر كمك می نماید. در این مطالعه، تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد به بررسی رابطه بین تغییر در مصرف گوشت قرمز در طول یك دوره ۸ ساله و نرخ مرگ و میر در طول ۸ سال بعد پرداختند. شروع مطالعه از سال ۱۹۸۶ تا اختتام ۲۰۱۰ بود. هر ۴ سال یكبار، شركت كنندگان پرسشنامه ای را در مورد میانگین میزان مصرف برخی غذاهای عنوان شده در پرسشنامه تكمیل می كردند. پژوهشگران دریافتند افزایش میزان مصرفی گوشت قرمز تا ۳.۵ وعده در هفته یا بیشتر در طول دوره ۸ سال اول با افزایش ۱۰ درصدی ریسك مرگ در ۸ سال بعد مرتبط بود. در مجموع، كاهش مصرف گوشت قرمز و افزایش مصرف غلات كامل، سبزیجات یا سایر خوراكی های پروتئینی نظیر گوشت مرغ بدون پوست، تخم مرغ و ماهی، با خطر كمتر مرگ در میان زنان و مردان مرتبط بود.


منبع:

1398/03/28
13:59:25
5.0 / 5
68
تگهای خبر: پوست , خوراكی , سبزیجات , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است