تاثیر مصرف هویج و چای سبز در بیماری آلزایمر

تاثیر مصرف هویج و چای سبز در بیماری آلزایمر مستر لمون: محققان اخیرا دو تركیب متفاوت در هویج و چای سبز یافته اند كه به درمان آلزایمر در موش ها كمك كرد.


به گزارش مستر لمون به نقل از ایسنا و به نقل از گیزمگ، یكی از راهكارهایی كه دانشمندان برای كشف اسرار جدید بیماری آلزایمر استفاده می نمایند، انجام آزمایشاتی روی موش ها است.
محققان دانشگاه كالیفرنیای جنوبی اخیرا دریافته اند كه تركیباتی در چای سبز و هویج وجود دارد كه به بهبود موش های مبتلا به آلزایمر كمك می نماید.
این تحقیق كه توسط محققان پزشكی این دانشگاه انجام شده است، منجر به بررسی دو تركیب به نام های " فرولیك اسید " و " اپی گالوستاچین گالت" شد.
" فرولیك اسید " یا " FA" آنتی اكسیدانی است كه در برنج، هویج و سیب زمینی یافت می شود.
"" اپی گالوستاچین گالت" یا " EGCG" تركیبی است كه در چای سبز وجود دارد و ماده ای مؤثر برای درمان آلزایمر شمرده می شود. این ماده همین طور به حفاظت بهتر از دندان ها و پیشگیری از حملات قلبی كمك می نماید و علاوه بر آن دارویی ضدسرطان است.
"ترنس تاون"، محقق ارشد این پروژه اظهار نمود: ما قبل از این طی تحقیقاتی نشان داده بودیم كه این دو تركیب منجر به تغییر روند بیماری آلزایمر در مغز موش ها می شوند.
در این پروژه ۳۲ موش با علائم مشابه با بیماری آلزایمر مورد آزمایش قرار گرفتند و محققان در یك دوره سه ماهه موش ها را با تركیبات مذكور تغذیه كردند.
موش ها قبل و پس از تغذیه با این رژیم مورد آزمایش های نوروفیزیولوژیكی قرار گرفتند.
تغذیه موش های بیمار با این رژیم سبب شد كه بتوانند عملكردی مشابه با موش های سالم داشته باشند.
نكته قابل توجه این بود كه رفتار اضطراب مانند موش های بیمار باز با این رژیم كاهش پیدا كرد.
"استرس اكسیداتیو" و "التهاب عصبی" دو علائم كلیدی برای بروز آلزایمر در انسان هستند كه با استفاده از این رژیم در موش ها كاهش پیدا كرد.
دانشمندان پروژه اظهار كردند: هنوز مشخص نیست كه چگونه می توان این نتایج را به انسان ها باز نسبت داد. گرچه كه نتیجه آزمایش به این گونه نیست كه هرچه بیشتر چای سبز نوشید و یا هویج خورد، كمتر احتمال ابتلاء به آلزایمر وجود دارد.
"تاون" در نهایت اظهار داشت: بهتر است ۱۲ سال را برای ساخت این دارو منتظر نمانیم و از همین امروز هویج و چای سبز را در رژیم غذایی خود بگنجانیم.
نتایج این پژوهش در "Journal of Biological Chemistry" منتشر شد.



1397/12/17
00:59:14
5.0 / 5
4466
تگهای خبر: بیماری , پزشك , تغذیه , دارو
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است