اخبار سلامت جهان در هفته گذشته؛

تاثیر افزودنی های خوراكی بر بی تحركی، ماهی و افزایش هوش كودك

تاثیر افزودنی های خوراكی بر بی تحركی، ماهی و افزایش هوش كودك مستر لمون: حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای گوناگون و مختلفی بود كه به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.



به گزارش مستر لمون به نقل از مهر، مهم ترین اخبار منتشرشده در حوزه بهداشت، درمان و تغذیه در سطح جهان به شرح زیر بوده اند:
تاثیر مصرف ماهی بر افزایش هوش كودكان
یافته های جدید نشان داده است مصرف هفته ای یكبار ماهی منجر به خواب بهتر و افزایش IQ كودكان میگردد. به قول محققان، فایده مصرف ماهی از لحاظ افزایش IQ و بهبود كیفیت خواب ناشی از اسیدهای چرب اُمگا۳ موجود در خیلی از انواع ماهی است.
كاهش ریسك مبتلاشدن به دیابت در زنانی كه به نوزاد شیر می دهند
تحقیقات جدید نشان داده است شیردادن به نوزاد به مدت ۶ ماه یا بیشتر به شكل قابل توجهی ریسك مبتلاشدن به دیابت را در زنان در دوره میانسالی به نصف می كاهد.
كاهش خطر تصلب شریان با مصرف دوز بالا ویتامین D
به گفته محققان، مصرف دوز بالا ویتامین D احیانا ریسك سفتی عروق و تصلب شریان را كه فاكتور پرخطر اصلی بیماری های قلبی-عروقی و مرگ است را در افراد چاق مواجه با كمبود این ویتامین می كاهد.
فواید مصرف اسید فولیك برای حفظ سلامت زنان
مصرف اسید فولیك به جلوگیری از نقایص مادرزادی هنگام تولد در مورد مغز و نخاع موسوم به نقایص لوله عصبی كمك می نماید. این ویتامین به شكل مكمل موجود است و به طورطبیعی در سبزیجات برگدار سبز، پرتقال و لوبیا یافت میگردد. همین طور در مواد خوراكی تصفیه شده نظیر نان ها، پاستا و غلات هم یافت میگردد.
افزودنی های خوراكی سبب كم تحركی می شوند
طبق نتایج یك مطالعه جدید، میزان بالا فسفات غیرآلی كه به شكل وسیعی در بعضی نوشابه ها، گوشت های بسته بندی شده و سایر محصولات فراوری شده استفاده می شود، می تواند علت بی تحركی باشد.

1397/10/21
22:25:33
5.0 / 5
43
تگهای خبر: بیماری , تغذیه , خوراكی , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است