محققان پی بردند؛

سویا و كلم بروكلی ریسك عوارض درمان سرطان سینه را می كاهد

سویا و كلم بروكلی ریسك عوارض درمان سرطان سینه را می كاهد مستر لمون: مصرف سبزیجات كلمی و محصولات سویا با كاهش عوارض درمان سرطان سینه مرتبط می باشد.



به گزارش مستر لمون به نقل از مهر، محققان دانشگاه جرج تاون آمریكا عنوان می كنند مصرف محصولات سویا نظیر شیر سویا و توفو (پنیر سویا) و سبزیجات كلمی نظیر كلم پیچ، كلم برگ و بروكلی به كاهش عوارض جانبی ناشی از درمان بیماران مبتلا به سرطان سینه كمك می نماید.
درمان های مربوط به پیشگیری از عود مجدد سرطان سینه غالباً مانع از تولید یا مصرف استروژن توسط بدن می شود؛ هورمون استروژن می تواند سوخت لازم برای رشد سرطان سینه را تامین نماید.
در نتیجه این بیماران غالباً گُرگرفتگی و عرق های شبانه كه معمولا بعد از یائسگی وجود دارد را تجربه می كنند.
به گفته محققان، هر چقدر مصرف سویا بیشتر باشد میزان خستگی ناشی از درمان كمتر است.
به گفته محققان، فیتوشیمیایی ها یا مولفه های بیواكتیو مواد خوراكی، نظیر ایزوفلاون های موجود در محصولات سویا و گلوكوزینولات های موجود در سبزیجات كلمی منشاء این فایده و خاصیت هستند.
درحالیكه ایزوفلاون ها با گیرنده های استروژن پیوند خورده و تاثیرات استروژنی را ضعیف می كنند، گلوكوزینولات های موجود در سبزیجات كلمی بر میزان آنزیم های متابولیزكننده كه می توانند در تنظیم التهاب و میزان استروژن نقش داشته باشند، تاثیر می گذارند و بدین ترتیب باعث كاهش علائم مرتبط با درمان می شوند.
به گفته سارا نومیورا، سرپرست تیم تحقیق، «این علائم می توانند تاثیر معكوس بر كیفیت زندگی بیمار داشته و منجر به توقف روند درمان توسط بیمار شود. »

1396/09/22
10:05:50
5.0 / 5
177
تگهای خبر: درمان , سبزیجات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
مستر لمون
mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است

مستر لمون

مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود