مطالعه جدید نشان می دهد؛

تاثیر رژیم غذایی كم چرب بر كاهش ریسك سرطان لوزالمعده در زنان

تاثیر رژیم غذایی كم چرب بر كاهش ریسك سرطان لوزالمعده در زنان به گزارش مستر لمون به قول محققان، رژیم غذایی كم چرب ریسك سرطان لوزالمعده (پانكراس) را در زنان مسن كم می كند.



به گزارش مستر لمون به نقل از مهر، در مطالعه جدید بیش از ۴۶ هزار زن چاق و دارای اضافه وزن در رده سنی ۵۰ تا ۷۹ سال كه رژیم غذایی پرچرب داشتند حضور داشتند. این آزمایش بالینی بین سال های ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۸ انجام شد.
شركت كنندگان به دو گروه تقسیم شدند: گروهی كه چربی كمتر و میوه، سبزیجات و غلات بیشتر مصرف می كردند (گروه مداخله) و گروه دیگر رژیم غذایی عادی خودشان را دنبال كردند (گروه مقایسه). این آزمایش تا سال ۲۰۰۵ ادامه داشت.
بعد از ۱۵ سال پیگیری وضعیت این افراد، ۹۲ مورد سرطان لوزالمعده در گروه مداخله و ۱۶۵ مورد در گروه مقایسه شناسایی شد. به قول محققان، این ارقام به معنای ۳۵ درصد در گروه مداخله و ۴۱ درصد در گروه مقایسه است.
دكتر لی جیائو، سرپرست تیم تحقیق از دانشكده پزشكی بایلور تكزاس، در این باره می گوید: «براساس مطالعات مشاهده ای قبلی، ما می دانیم كه رژیم غذایی نقش مهمی در ریسك مبتلا شدن به سرطان لوزالمعده در مردان و زنان دارد. اما تابحال هیچ آزمایشی در مورد تاثیر تغییر رژیم غذایی بر اصلاح این ریسك انجام نشده بود. »
جیائو در ادامه عنوان می كند: «تجزیه و تحلیل نشان داده است رژیم غذایی كم چرب به خصوص در كاهش ریسك سرطان لوزالمعده در زنان چاق و دارای اضافه وزن بعد از یائسگی موثر است. »
با این حال محققان در این مطالعه دریافتند رژیم غذایی كم چرب تاثیری بر كاهش ریسك بیماری در زنان دارای وزن عادی می گردد.
 

1396/08/21
23:58:45
5.0 / 5
278
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است