ضرورت تغییر در دستورالعمل مصرف لبنیات

ضرورت تغییر در دستورالعمل مصرف لبنیات مستر لمون: نتایج یك مطالعه در لهستان نشان داده است كه لازم است دستورالعمل مصرف لبنیات مورد بازنگری قرار گیرد.



به گزارش مستر لمون به نقل از ایسنا، بررسی ها حاكیست دستورالعمل هایی كه به افراد سفارش می كند تا چه میزان مصرف مواد لبنی به خصوص ماست و پنیر را محدود كنند باید مورد بازنگری قرار گیرد.

بررسی ها نشان داده است كه مصرف بیشتر از انواع لبنیات با كاهش خطر مرگ و میر زودهنگام بر اثر انواع بیماری ها و مشكلات عروق مغزی همچون سكته مغزی مرتبط می باشد.

اما از جانب دیگر مطالعات نشان داد كه نوشیدن شیر می تواند با افزایش خطر مبتلا شدن به بیماری قلبی - عروقی همراه باشد. هرچند محققان معتقدند لازم است بررسی های بیشتری در این رابطه صورت گیرد. همینطور به افراد به خصوص آن دسته از افرادی كه مقدار زیادی از این نوشیدنی مصرف می كنند سفارش می گردد از شیر فاقد چربی یا كم چرب مصرف كنند.

پیش تر این تصور وجود داشت كه مصرف خوراكی های لبنی خطر مرگ زودهنگام به خصوص بر اثر سرطان، بیماری عروق مغزی و بیماری قلبی عروقی را بالا می برد. هرچند، محققان معتقدند شواهدی كه حاكی از این تاثیرگذاری است با یكدیگر مغایرت دارند.

در سال ۲۰۱۷ یك تیم تحقیقاتی با ارزیابی نتایج ۲۹ مطالعه دریافتند كه هیچ ارتباطی بین مصرف محصولات لبنی و بیماری قلبی-عروقی یا دیگر عوامل مرگ و میر وجود ندارد.

همچنین در مطالعه دیگری كه همان سال در سوئد انجام گرفت مشخص شد نوشیدن مقدار زیادی شیر، خطر مرگ و میر زودهنگام همچون بیماری قلبی-عروقی را در زنان بالا می برد.

به گزارش مدیكال نیوز تودی، هرچند در بررسی جدید اطلاعات ۲۴ هزار و ۴۷۴ نفر كه ۵۱.۴ درصد آنان زن بودند مورد بررسی قرار گرفت و مشاهده شد كه مصرف لبنیات با كاهش دو درصدی مرگ و میر همراه می باشد درحالیكه مصرف پنیر با كاهش هشت درصدی مرگ و میر مرتبط می باشد.




1397/06/07
14:50:04
5.0 / 5
4668
تگهای خبر: بیماری , مغز
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است