روش صحیح شست و شوی دست ها

روش صحیح شست و شوی دست ها مستر لمون: باآنكه شست و شوی دست ها به نظر ساده می رسد اما یك مطالعه اخیر نشان داده در ۹۷ درصدِ مواقع افراد این عمل ساده را اشتباه انجام می دهند كه می تواند سبب آلودگی مواد غذایی و سطوح و در نتیجه مبتلا شدن به بیماری های غذایی شود.



به گزارش مستر لمون به نقل از ایسنا، مطالعات وزارت كشاورزی ایالات متحده نشان داده است اغلب افراد كمتر از ۲۰ ثانیه برای شستن دست های خود زمان صرف می كنند در حالیكه زمان سفارش شده توسط مركز كنترل و پیشگیری امراض آمریكا برای این كار ۲۰ ثانیه بوده و صرف زمان كمتر برای آن به مفهوم از بین نرفتن كامل میكروب هاست. این مطالعه همینطور نشان داد افراد بعد از شست و شوی دست ها، آنها را با یك حوله تمیز خشك نمی كنند.

تحقیقات در این زمینه نشان داده است شست و شوی نادرست دست ها سبب بروز آلودگی ها می گردد. در این مطالعه ۳۸۳ نفر از افرادی كه در آشپزخانه ها و غذاخوری ها مشغول به كار بودند شركت كردند و بررسی ها نشان داد حدودا نیمی از اوقات این شركت كنندگان به هنگام تهیه برگرها باكتری ها را به ظروف ادویه و ۱۱ درصد از اوقات باكتری ها را به دسته یخچال ها و فریزرها منتقل می كنند.

معاون وزارت كشاورزی ایالات متحده با اشاره به اینكه باكتری ها قابل مشاهده نبوده و به راحتی منتقل می شوند، اظهار داشت: می توان به سادگی با شستن درست دست ها از خود و خانواده تان در برابر باكتری ها محافظت كنید و از انتقال آلودگی ها به مواد غذایی و نقاط مهم آشپزخانه تان جلوگیری كنید.

یك مطالعه صورت گرفته توسط دانشگاه میشیگان در سال ۲۰۱۳ نشان داده است تنها پنج درصد از افراد شست و شوی دست ها را به صورت صحیح انجام می دهند.

پس راه شست و شوی صحیح دست ها چیست؟ نكات زیر توسط مركز كنترل و پیشگیری امراض آمریكا (CDC) عرضه شده است:
دست ها را با آب جاری و تمیز خیس كنید. بعد از خیس شدن كامل دست ها، شیر آب را بسته و صابون را به دست ها بزنید. دست ها را به صورت كامل با كف صابون شست و شو دهید. اطمینان حاصل كنید كه پشت دست ها، بین انگشتان و زیر ناخن ها به صورت كامل به كف آغشته و تمیز می گردد. حداقل عمل شست و شو با كف را برای ۲۰ ثانیه انجام دهید. می توانید در حین انجام این عمل یك بار حروف الفبا را از ابتدا تا آخر بخوانید. دست ها را به خوبی با آب جاری و تمیز آب كشی كنید. دست ها را حتما با یك حوله تمیز یا دستگاه خشك كن، خشك كنید.
یك مطالعه نشان داده است حدود ۴۹ درصد از حوله ها محل رشد باكتری هایی نظیر اشریشیاكلی و استافیلوكوكوس اورئوس هستند. بر طبق این مطالعه، این باكتری ها بیشتر در حوله های مرطوب یافت شده و همینطور حوله هایی كه برای بیش از یك منظور استفاده می شوند مانند دستمال هایی كه برای خشك كردن دست ها و خشك كردن ظرف ها و سطوح به كار می روند، محل مناسبی برای رشد این باكتری ها هستند.

به گزارش سی ان ان، طبق برآوردهای مركز كنترل و پیشگیری امراض آمریكا (CDC) شست و شوی دست ها یكی از ساده ترین راه ها برای جلوگیری از بیماری های غذایی است كه سالانه تنها در آمریكا ۴۸ میلیون نفر را مبتلا كرده و سبب بستری شدن حدودا ۱۲۸ هزار نفر در بیمارستان ها و مرگ ۳۰۰۰ نفر می گردد.




1397/04/10
23:19:23
5.0 / 5
138
تگهای خبر: غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است