افزایش مواد مغذی سالاد با افزودن روغن

افزایش مواد مغذی سالاد با افزودن روغن به گزارش مستر لمون محققان توصیه می كنند خوردن سالاد بدون روغن احتمال جذب مواد مغذی سالاد را كاهش می دهد.



به گزارش مستر لمون به نقل از مهر، محققان دانشگاه ایالتی آیووا دریافته اند افزودن روغن به سالاد به جذب هفت نوع ریزمغذی های موجود در سبزیجات كمك می كند.
طبق نتایج این مطالعه، چربی موجود در روغن سویا باعث افزایش جذب ریزمغذی های سبزیجات شده و فواید سالاد را افزایش می دهد.
به گفته محققان، جذب بهتر مواد مغذی فواید متعددی برای سلامت از جمله پیشگیری از سرطان و حفظ قوه بینایی دارد.
این مواد مغذی شامل چهار نوع كاروتنوئید- آلفا و بتا كاروتن، لووتیان و لیكوپن- و دو نوع ویتامین E و ویتامین K است. روغن همینطور جذب ویتامین A را هم افزایش می دهد.
وندی وایت، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «نتایج تحقیقات ما نشان داده است افزودن روغن سالم به سالاد میزان جذب مواد مغذی را دو برابر می كند. »
این مطالعه شامل ۱۲ زن جوان بود كه سالادشان را با میزان مختلف روغن سویا، مصرف می كردند. سپس خون آنها از لحاظ میزان جذب مواد مغذی آزمایش شد.
نتایج نشان داد بالاترین میزان جذب مواد مغذی در زنانی بود كه بیشترین مصرف روغن سویا یعنی معادل دو قاشق سوپخوری داشتند.
 

1396/07/19
23:31:24
5.0 / 5
225
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
مستر لمون
mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است

مستر لمون

مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود