محققان دریافتند؛

جلوگیری از بیماری قلبی با مصرف روزانه موز و آووكادو

جلوگیری از بیماری قلبی با مصرف روزانه موز و آووكادو به گزارش مستر لمون خوردن روزانه یك عدد موز و آووكادو از سفت شدن عروق خونی كه می تواند منجر به بیماری قلبی و مرگ گردد، پیشگیری می نماید.



به گزارش مستر لمون به نقل از مهر، مطالعه انجام شده بر روی موش ها نشان داد موز و آووكادو كه سرشار از پتاسیم هستند، باعث كاهش سفت شدگی شریان ها، عارضه شایع در بیماری قلبی و كلیوی، می گردد.
سفت شدن عروق زمانی روی می دهد كه كلسیم در بافت بدن، عروق خونی یا اعضاء تشكیل می گردد. تشكیل این كلسیم باعث سخت شدن و اختلال در فرآیندهای عادی بدن می گردد.
رژیم غذایی سرشار از پتاسیم هم باعث كاهش خطر سفتی آئورت، فاكتور پرخطر قلبی-عروقی، می گردد.
سخت شدن یا سفت شدن عروق را تصلب شریان می گویند. سختی و سفتی عروق بر نحوه عملكرد قلب در پمپاژ خون به سراسر بدن تاثیر می گذارد.
پل سندرز، استاد دانشگاه آلاباما، در این باره می گوید: «ما موش های را مورد بررسی قرار دادیم كه به خاطر مصرف رژیم غذایی پرچرب در معرض بیماری قلبی قرار داشتند. »
رژیم غذایی این موش ها حاوی مقادیر كم، عادی و زیاد پتاسیم هم بود. نتایج آشكار ساخت عروق خونی موش های كه با رژیم غذایی حاوی پتاسیم كم تغذیه شده بودند، به شكل قابل توجهی سخت تر از موش های بود كه رژیم غذایی شان حاوی میزان پتاسیم بالا بود.
 

1396/07/15
20:47:13
5.0 / 5
260
تگهای خبر: بیماری , رژیم غذایی , غذا , میوه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۱
مستر لمون
mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است

مستر لمون

مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود