محققان می گویند؛

ارتباط بهداشت بد دهان و دندان با خطر مبتلا شدن به دیابت

ارتباط بهداشت بد دهان و دندان با خطر مبتلا شدن به دیابت مستر لمون: محققان اخطار می دهند افراد دارای بهداشت بد دهان و دندان بیشتر در معرض مبتلا شدن به بیماری هستند.



به گزارش مستر لمون به نقل از مهر، محققان تاكید می كنند معاینه و بررسی وضعیت دهان و دندان روشی برای تشخیص خطر مبتلا شدن به بیماری است.
«راینالد ساموآ»، سرپرست تیم تحقیق از مركز پزشكی سیتی هوپ كالیفرنیا، در این باره می گوید: «ما به یك رابطه مثبت بین تشدید تحمل گلوكز و تعداد دندان های از دست رفته پی بردیم.»
در این مطالعه، محققان گزارش ۹۶۷۰ فرد بزرگسال ۲۰ سال به بالا را كه در طول سال های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۴ تحت معاینه دندانپزشكی قرار گرفته بودند را بررسی كردند.
آنها شاخص توده بدنی گزارش شده و وضعیت تحمل گلوكز را با استفاده از میزان گلوكز پلاسما در حالت ناشتا، گلوكز پلاسما دو ساعت بعد، هموگلوبین A۱c، دیابت مشخص شده و اینكه آیا این شرایط با عوامل دهانی یا انسولین همراه بودند بررسی كردند.
آنها همینطور تعداد دندان های از دست رفته به علت كرم خوردگی، پوسیدگی و بیماری لثه را در بیماران گزارش كردند.
محققان دریافتند با كاهش تحمل گلوكز از ۴۵.۵۷ درصد در گروه دارای تحمل گلوكز عادی (NGT)، به ۶۷.۶۱ درصد در گروه دارای تحمل گلوكز غیرعادی (AGT) و به ۸۲.۸۷ درصد در گروه مبتلا به دیابت شیرین (DM) تعداد دندان های از دست رفته هم بیشتر بود.
به گفته محققان، هر چقدر میزان تحمل گلوكز بالاتر باشد تعداد دندان های پوسیده و كرم خورده هم بیشتر خواهد بود.
عدم تحمل به گلوكز یك عارضه پیش دیابتی است كه با مقاومت به انسولین و افزایش خطر بیماری های قلبی- عروقی همراه است. در مبتلایان به عدم تحمل گلوكز، خطر پیشرفت به سمت دیابت آشكار و مبتلا شدن به بیماری های قلبی- عروقی بیشتر از افراد معمول است.

1397/01/10
17:33:37
5.0 / 5
156
تگهای خبر: بیماری , پزشك , دیابت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۱
مستر لمون
mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است

مستر لمون

مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود