عبداللهی عنوان كرد

سفارش های تغذیه ای همزمان با بازگشایی رستوران ها

سفارش های تغذیه ای همزمان با بازگشایی رستوران ها به گزارش مستر لمون مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: به هموطنان سفارش می نماییم رستورانی را برای تغذیه خود انتخاب كنند كه مطمئن باشند پروتكل های بهداشتی رعایت می شود.



به گزارش مستر لمون به نقل از مهر، زهرا عبداللهی در نشست خبری امروز با اشاره به شروع فعالیت رستوران ها و اغذیه فروشی ها اظهار داشت: همزمان با آغاز فعالیت رستوران ها، برای پیش گیری از کرونا، هموطنان باید نکات تغذیه ای را رعایت نمایند و سفارش کلی ما این است که مواد شیرینی، غذاهای چرب، قند، نمک و چربی به سبب آنکه عاملی است برای تضعیف سیستم ایمنی بدن، زیاد استفاده نشود.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه بهتر است توزیع مواد قندی، شیرینی، نمک، غذاهای سرخ شده و چرب در رستوران ها محدود شود، اظهار داشت: به جهت اینکه سیستم ایمنی بدن عملکرد بهتری داشته باشد، سفارش می شود در تغذیه روزانه از موادی که حالت آنتی اکسیدان دارد و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود، استفاده نمود.
عبداللهی افزود: مصرف روزانه سبزی و میوه حتما سفارش می شود. همین طور سفارش می شود اصول تغذیه صحیح بیشتر رعایت شود و بر مصرف همه گروه های غذایی و رعایت بهداشت در شرایط فعلی که همه جا باز هستند، تاکید می شود.
وی اضافه کرد: به هموطنان سفارش می نماییم مکان و رستورانی را برای تغذیه خود انتخاب کنند که مطمئن باشند پروتکل های بهداشتی رعایت می شود و همین طور غذاهایی که سفارش می دهند نیز مواردی که گفته شده، در آنها وجود داشته باشد؛ در چنین شرایطی می توان از کرونا پیشگیری کرد.

1399/03/07
19:42:54
5.0 / 5
1201
تگهای خبر: تغذیه , چربی , رستوران , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۱
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است