هشدار وزارت بهداشت:

افزودن سبوس به آرد در نانوایی ها غیربهداشتی است

افزودن سبوس به آرد در نانوایی ها غیربهداشتی است مستر لمون: مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاكید بر كاهش سبوس گیری از آرد، اظهار داشت: بعضی از نانوایان سبوس فله ای از كارخانجات آرد خریداری می كنند و به آرد مصرفی اضافه می كنند كه این كار به هیچ عنوان بهداشتی نیست؛ چون كه ممكن است به هنگام جداسازی سبوس، آلودگی های شیمیایی، میكروبی و قارچی برای سبوس تولید شود.


به گزارش مستر لمون به نقل از ایسنا، دكتر زهرا عبداللهی درباره كیفیت آرد و نان موجود، اظهار داشت: به دنبال مصوبه شواری عالی سلامت و امنیت غذایی در خصوص اجرای استانداردهای لازم در مورد آرد و نان، وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد موظف می باشند مسئولیت پایش الزامی استاندارد نان را برعهده گیرند و بازرسین بهداشت محیط، میزان نمك موجود در نان (كه باید كمتر از یك درصد باشد) و میزان جوش شیرین را بررسی می كنند.
مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان این كه طبق آخرین گزارشات مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت، ۵۰ درصد نانوایی ها استانداردهای نمك در نان را رعایت می كنند، اضافه كرد: نان مهم ترین منبع دریافت نمك در غذای ایرانیان است و به صورت متوسط ایرانیان روزانه ۳۰۰ تا ۳۱۰ گرم نان مصرف می كنند كه با اجرای ۱۰۰ درصدی كاهش میزان نمك در نان، می توان روزانه ۳ گرم نمك مصرفی را كاهش داد تا با كاهش میزان نمك مصرفی از بروز بیماری های غیرواگیر مثل فشارخون، دیابت و سكته های قلبی و مغزی جلوگیری شود.

بنابر اعلام وبدا، عبداللهی یكی از معایب آرد توزیع شده در نانوایی ها را سبوس گیری بیش از حد از آرد توسط كارخانجات آرد بیان كرد و اظهار داشت: در صدد هستیم كه میزان سبوس گیری از آرد را كاهش دهیم تا بتوانیم بروز بیماری های غیرواگیر را كاهش دهیم.



1396/11/04
15:22:59
5.0 / 5
221
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است