عضو كمیسیون بهداشت مجلس؛ با خیال راحت سوسیس و كالباس بخورید به گزارش مستر لمون عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس، اظهار داشت كارخانجات سوسیس و كالباس بایستی در جهت رفع نگرانی مردم از بابت سلامت مواد اولیه این فرآورده ها قدم بردارند. منوچهر جمالی در رابطه با برخی اظهارات مبنی بر استفاده از گوشت سگ و گربه در تولید فرآورده های گوشتی، اظهارداشت: معاونت غذا و دارو و دانشگاه های علوم پزشكی نظارت دقیقی را برای روند تهیه و تولید سویس و كالباس داشته و فعالیت كارخانجات از سوی آنها رصد و ارزیابی می شود.وی با بیان اینكه فرآیند و تولید سوسیس و كالباس مشكلی نداشته و تحت نظارت شدید است، تصریح كرد: استفاده از فرآورده های گوشتی برای سلامتی مضر بوده و نمی توان افراد را به استفاده توصیه كرد اما مردم نباید نگرانی از بابت كیفیت محتوا و مواد اولیه سوسیس و كالباس داشته باشند زیرا نظارت مناسبی از سوی متولیان بر عملكرد كارخانجات تولیدكننده صورت می گیرد.جمالی با تاكید بر اینكه معاونت غذا و دارو و دانشگاه های علوم پزشكی متولی نظارت بر كیفیت فرآورده های گوشتی مانند سویس و كالباس است، ادامه داد: ممكن است مانند سایر صنف ها در روند تولید سوسیس و كالباس نیز تخلفی رخ دهد كه به طور قطع باید با متخلفان به صورت جدی و قاطع برخورد شود زیرا سلامت مردم در معرض تهدید قرار می گیرد.وی افزود: هیچ نگرانی از بابت استفاده از مواد غذایی كه دارای آرم استاندارد بوده و سلامت آنها از سوی سازمان غذا و دارو تایید شده باشد وجود ندارد.جمالی با رد شائبه استفاده از گوشت دام های بیمار در تولید و سوسیس و كالباس، افزود: نظارت بر كشتار دام ها بر عهده سازمان دامپزشكی است؛ گوشت های تولید شده پس از كشتار تحت نظارت اداره كل نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت بوده و سپس از سوی سازمان استاندارد تایید می شود؛ بنابراین هیچ نگرانی در این رابطه وجود ندارد.عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با تاكید بر اینكه برای رفع نگرانی مردم نظارت ها بر عملكرد كارخانجات سوسیس و كالباس باید تشدید شود، گفت: كارخانجات سوسیس و كالباس باید در جهت تولید سوسیس و كالباس به گونه ای گام بردارند كه نگرانی مردم از بابت سلامت مواد اولیه این فرآورده ها مرتفع شود؛ انتظار می رود با تشدید نظارت بر عملكرد این مراكز خیال مردم از بابت كیفیت فرآورده های گوشتی راحت شود. 1396/05/07 12:46:04 5.0 / 5 5615 تگهای خبر: سوسیس و كالباس , فرآورده گوشتی , معاونت غذا و دارو , بهداشت و درمان مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چالش های صنعت تجهیزات پزشکی دستگاه قضا به گزارش کمبود دارو و تجهیزات ورود کند مشکلات زیرساختی بخش بهداشت و درمان کهگیلویه برطرف شود استقرار اولین رایزن سلامت ایران در عراق نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مسترلمون آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها مایع و چسب آب بندی نانو چیست؟ برگزاری کنفرانس پایان سال دارو تغییرات اقلیمی ممکن است موجب افزایش مرگ های سکته ای شود اکثر کودکان مبتلا به سندرم داون گرفتار آپنه خواب هستند پربحث ترین ها دسترسی اقتصادی شرط اجرایی شدن سند ملی امنیت غذا تغییر زمان شبانه روز از 24 به 26 ساعت در این شهر ورزش ممکن است پیری را معکوس کند دارویار 120 همت بودجه نیاز دارد جدیدترین ها دسترسی اقتصادی شرط اجرایی شدن سند ملی امنیت غذا تغییر زمان شبانه روز از 24 به 26 ساعت در این شهر ورزش ممکن است پیری را معکوس کند دارویار 120 همت بودجه نیاز دارد انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل غربالگری بیماری SMA در کشور غذاهای دریایی خطر قرارگیری در معرض مواد شیمیایی را می افزایند ایجاد لابراتوار پزشکی در مناطق صعب العبور 70 درصد تشخیص پزشکان وابسته به لابراتوار است چرا گرفتار وسواس می شویم تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید