عضو كمیسیون بهداشت مجلس؛ با خیال راحت سوسیس و كالباس بخورید به گزارش مستر لمون عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس، اظهار داشت كارخانجات سوسیس و كالباس بایستی در جهت رفع نگرانی مردم از بابت سلامت مواد اولیه این فرآورده ها قدم بردارند. منوچهر جمالی در رابطه با برخی اظهارات مبنی بر استفاده از گوشت سگ و گربه در تولید فرآورده های گوشتی، اظهارداشت: معاونت غذا و دارو و دانشگاه های علوم پزشكی نظارت دقیقی را برای روند تهیه و تولید سویس و كالباس داشته و فعالیت كارخانجات از سوی آنها رصد و ارزیابی می شود.وی با بیان اینكه فرآیند و تولید سوسیس و كالباس مشكلی نداشته و تحت نظارت شدید است، تصریح كرد: استفاده از فرآورده های گوشتی برای سلامتی مضر بوده و نمی توان افراد را به استفاده توصیه كرد اما مردم نباید نگرانی از بابت كیفیت محتوا و مواد اولیه سوسیس و كالباس داشته باشند زیرا نظارت مناسبی از سوی متولیان بر عملكرد كارخانجات تولیدكننده صورت می گیرد.جمالی با تاكید بر اینكه معاونت غذا و دارو و دانشگاه های علوم پزشكی متولی نظارت بر كیفیت فرآورده های گوشتی مانند سویس و كالباس است، ادامه داد: ممكن است مانند سایر صنف ها در روند تولید سوسیس و كالباس نیز تخلفی رخ دهد كه به طور قطع باید با متخلفان به صورت جدی و قاطع برخورد شود زیرا سلامت مردم در معرض تهدید قرار می گیرد.وی افزود: هیچ نگرانی از بابت استفاده از مواد غذایی كه دارای آرم استاندارد بوده و سلامت آنها از سوی سازمان غذا و دارو تایید شده باشد وجود ندارد.جمالی با رد شائبه استفاده از گوشت دام های بیمار در تولید و سوسیس و كالباس، افزود: نظارت بر كشتار دام ها بر عهده سازمان دامپزشكی است؛ گوشت های تولید شده پس از كشتار تحت نظارت اداره كل نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت بوده و سپس از سوی سازمان استاندارد تایید می شود؛ بنابراین هیچ نگرانی در این رابطه وجود ندارد.عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با تاكید بر اینكه برای رفع نگرانی مردم نظارت ها بر عملكرد كارخانجات سوسیس و كالباس باید تشدید شود، گفت: كارخانجات سوسیس و كالباس باید در جهت تولید سوسیس و كالباس به گونه ای گام بردارند كه نگرانی مردم از بابت سلامت مواد اولیه این فرآورده ها مرتفع شود؛ انتظار می رود با تشدید نظارت بر عملكرد این مراكز خیال مردم از بابت كیفیت فرآورده های گوشتی راحت شود. 1396/05/07 12:46:04 5.0 / 5 4551 تگهای خبر: سوسیس و كالباس , فرآورده گوشتی , معاونت غذا و دارو , بهداشت و درمان این مطلب را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط فرایند واكسیناسیون كرونا در بیمارستان ها آغاز فاز دوم و سوم مطالعه بالینی واكسن ایرانی كرونا از ۲۳ اسفند بسیج جامعه پزشكی بزرگ ترین نهاد داوطلبانه و تخصصی در نظام سلامت نقش مددكاران اجتماعی در كاهش عوارض روانی پاندمی كووید ۱۹ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۱ دوستان مسترلمون آموزشگاه خیاطی اتو مو حرفه ای امیر مسعودی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس انتشارات گیلنا انجام پروژه های معماری حرف آخر خرید و فروش خودرو دانلود آهنگ شیکو پیکالا طراحی سایت عارف ربیعیان فیش حج گروت گینر مشاوره ثبت شرکت نشرصالحیان (چاپ کتاب در 15 روز) های بوک کنکور کنکور آسان است پربیننده ترین ها تولید كننده نیوجرسی بتنی برگزاری رویداد ملی هسته های پیشرفت توسط انجمن ملی تغذیه سالم تمامی داروهای درمان كرونا در كشور تولید می شود چهار ماه طلایی برای موفقیت در كنكور با حرف آخر پربحث ترین ها منابع نظام سلامت با پزشكی خانواده مدیریت می شود سفر به باكو با تور زمینی ۹۳ فوتی جدید كرونا در كشور فرایند واكسیناسیون كرونا در بیمارستان ها جدیدترین ها منابع نظام سلامت با پزشكی خانواده مدیریت می شود سفر به باكو با تور زمینی ۹۳ فوتی جدید كرونا در كشور فرایند واكسیناسیون كرونا در بیمارستان ها بررسی بهترین مراكز فروش محصولات آرایشی و كراتین و احیا مو آغاز فاز دوم و سوم مطالعه بالینی واكسن ایرانی كرونا از ۲۳ اسفند نمایندگی فروش الكتروموتور ایرانی صدور مستر كارت فیزیكی با افتتاح حساب بانكی تجهیزات پزشكی زلزله زدگان سی سخت تأمین و تحویل گردید تكلیف مجلس به وزارت بهداشت برای یكپارچه سازی كلیه خدمات سلامت تگها بیماری پزشك رپورتاژ برنامه درمان خدمات آموزش سلامت